Şimdi Ara

Airpods Pro 1649 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Touche.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    dostum muzik zevki ve spor aski baska bisey. imkani olan alir.

Evde ve seyahatlerde muzik icin (ucak) Sony mx3 kullaniyorum

disarda veya evde tel konusma ve youtube vs icin lg hbs 700(6 senelik ama memnunum)' TTronics veya jbl (amazondan alinma) kullaniyorum

Spor icin icon X almistim. 5 para etmez. cop. ses seviyesi de az, sarji da berbat kulakta da durmuyor.

sonra spor icin Sony WIXB400L.CE7 aldim (hepsiburada) pil omru efsane. baslar efsane ama sporda asla kullanilamiyor (bench press veya leg prese yatinca boynundan akiyor, dusuyor)

jabra 75 arkadastan aldim denedim ama onda da devamli kesinti oluyor. bi tuhaf.

adam gibi bass verecek kulaktan dusmeyecek kulaklik almam lazim (neden sorusunun cevabi bu iste)

Gordugun gibi kullandiklarimi toplasan zaten 1600u fazla fazla geciyor. 1600 de fazla degil aslinda 230 euro filan yapiyor yani bu alet pahali degil, biz fakiriz.
  • Merhabalar bluetooth kulaklık olarak samsung iconx kullandım kulağımda feci ağrı yapmıştı.
    QCY kullandım gene idare eder.
    Huawei denedim o da idare ederdi.
    Sonrasında airpods 1.nesil kullandım. Gerçekten büyük kolaylıkdı. Beni açıkcası etkilemişti :)
    bu esnada gittigidiyorda xiaomi earbuds 99 TL ye düştüğünde neymiş bu diyerek almıştım. Sürekli bağlantı sorunları yaşatıyor. Ayrıca biraz materyal olarak kalitesiz gelmişti ancak tabii bu paraya gerçekten hakkını veriyor.
    Geçenlerde (11.ay 2019) teknosa 'da bir indirim görüp Airpods Pro aldım. Garantiye verdim. Direkt sıfır ürünle değişim sağlandı. ve garanti baştan başladı. Bu konuda artısını söylemek isterim. Kullanımda da ilk haftalar biraz garip hissetiriyor aktif gürültü engelleyici özelliği ancak sonrasında gerçekten alıştığımda mükemmel çalışıyor. Birde çok slikonlu kulaklık kullandım hep kulağımdan düşüyordu nedense açıdan dolayı mıdır nedir bir türlü düşmüyor maşallah. Dediğiniz gibi biraz fazla bir ücret. Ancak çoğu insan gider alemlere akar ne bileyim başka şeyler yapar. Ben bunları yapmıyorum. Hobim teknoloji. Apple ekosisteminden watch hariç çok memnunum. Biraz fazla para verdim ancak senelerce kullanacağıma inanıyorum. En son garantiye 1 ay kala servise versek zaten batarya durumundan dolayı sıfırlanır. O şekilde de 3-4 sene daha götürür. Kullanım gerçekten çok rahat. Bağlantı hızı muazzam. Çalarken bile kutudan çıkartıp direkt kulağıma taksam direkt bağlanıyor. Parasının hakkını veriyor mu derseniz evet veriyor. Kızan insanlara öneriyorum en azından 1.gen airpods bulun 2.elden 400 e felan kullanın. Emin olun sonrasında pro almaya karar verebilirsiniz. Kimseyi incitmek veya yargılamak değil amacım. Lütfen yanlış anlamayın. Ancak insanların para harcama alışkanlıkları farklıdır. Lütfen biraz saygılı olalım birbirimize . :) Herkese iyi forumlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

dostum muzik zevki ve spor aski baska bisey. imkani olan alir.

Evde ve seyahatlerde muzik icin (ucak) Sony mx3 kullaniyorum

disarda veya evde tel konusma ve youtube vs icin lg hbs 700(6 senelik ama memnunum)' TTronics veya jbl (amazondan alinma) kullaniyorum

Spor icin icon X almistim. 5 para etmez. cop. ses seviyesi de az, sarji da berbat kulakta da durmuyor.

sonra spor icin Sony WIXB400L.CE7 aldim (hepsiburada) pil omru efsane. baslar efsane ama sporda asla kullanilamiyor (bench press veya leg prese yatinca boynundan akiyor, dusuyor)

jabra 75 arkadastan aldim denedim ama onda da devamli kesinti oluyor. bi tuhaf.

adam gibi bass verecek kulaktan dusmeyecek kulaklik almam lazim (neden sorusunun cevabi bu iste)

Gordugun gibi kullandiklarimi toplasan zaten 1600u fazla fazla geciyor. 1600 de fazla degil aslinda 230 euro filan yapiyor yani bu alet pahali degil, biz fakiriz.
    Bu alet bütün bu ihtiyaçları karşılıyor mu? Kulaklıkların çoğundan memnunsun. Kulaktan düşmeyen, bağlantısı kopmayan kulaklık yok mu? Veya bu paraya çok çok iyi bir profesyonel kulaklık alınabilecekken neden Apple? Çoğu insan sırf hava için alıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Aynen aynen. Kesinlikle katılıyorum. Refah seviyesi yüksek insanlara yönelik her şeyin satışı yasaklanmalı. Böylece hepimiz yoksul ama eşit oluruz👍🏻

- 100 TL’ye Şayomi Earbuds varken, neden 1700 TL’ye Apple AirPods Pro alırlar ki?

- Şayomi, Oppo, Meysu, Zte varken, neden Apple, Samsung alırlar ki?

- Kara çay içmek varken, neden smoothie, beyaz çay falan içerler ki?

- Şahin, Kartal, Doğan varken, neden Civic, Corolla, hatta E Serisi, 5 Serisi alırlar ki?

- Ayçiçeği varken, neden fıstık, badem, hatta havyar yerler ki?

- Martı+tavuk karışımı ekmek arası döner varken, neden sushi, kaz eti, ıstakoz, karides falan yerler ki?

- Kyev, Kotor, Batum varken, neden New York’a, Yeni Zelanda’ya, Hawaii’ye tatile giderler ki?

- ...

- Doğada mağara hayatı yaşayıp, çıplak elle avlanıp, çiğ et yemek varken, neden şehirde yaşar, apartmanlarda oturur, marketten alışveriş yaparlar ki?

Neden AirPods alıyorlar diye soracağına, 17 yılda içinde yaşadığın toplum sosyo-kültürel olarak nasıl yüz yıl geri gitti, onu araştır. 17 yılda toplanan korkunç vergiler nereye gitti, onu sor.

Alamadığınız her şeyi tükaka ilan ediyorsunuz. Aynanın karşısına geçip kendine şunu sor: Para derdin olmasa, refah seviyen yüksek olsa, iyi bir gelirin olsa, yukarıdaki maddelerden hangisinde ilk önermeyi tercih edersin?
    Hocam konuyu aşırı derecede çarpıtmışsın. Bunun refah seviyesiyle bir alakası yok. Son 17 yılda neler olduğunu çok çok iyi biliyorum. Ülkenin geldiği nokta içler acısı. Vergilerden imanımız gevredi. Şuan içinde bulunduğumuz duruma bakmak lazım. Siyasete vs niye giriyorsun ki? Bu konuda aynı göçrüşte olduğumuzu savunsam da; saydığın maddelerin hiç birini söylemiyorum/katılmıyorum. Çoğu da saçma çıkarımlar.

Şahin Kartal varken Civic Corolla vs
    Kara çay varken smoothie
    Kyev, Batum varken Newyork
    Ayçekirdeği varken badem falan ne alaka hocam?

Alamadığımız her şeye tükaka ilan etmiyoruz. Ben merak ettim neden 1600 TL bir apple kulaklığa vereyim? O parayı verecek gücüm varsa neden apple tercih edeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Hocam konuyu aşırı derecede çarpıtmışsın. Bunun refah seviyesiyle bir alakası yok. Son 17 yılda neler olduğunu çok çok iyi biliyorum. Ülkenin geldiği nokta içler acısı. Vergilerden imanımız gevredi. Şuan içinde bulunduğumuz duruma bakmak lazım. Siyasete vs niye giriyorsun ki? Bu konuda aynı göçrüşte olduğumuzu savunsam da; saydığın maddelerin hiç birini söylemiyorum/katılmıyorum. Çoğu da saçma çıkarımlar.

Şahin Kartal varken Civic Corolla vs
    Kara çay varken smoothie
    Kyev, Batum varken Newyork
    Ayçekirdeği varken badem falan ne alaka hocam?

Alamadığımız her şeye tükaka ilan etmiyoruz. Ben merak ettim neden 1600 TL bir apple kulaklığa vereyim? O parayı verecek gücüm varsa neden apple tercih edeyim?

Alıntıları Göster
    Tüm özellikler ve ergonomi değerlendirildiğinde genel ihtiyaçları tek paket içinde bu kadar iyi karşılayabilen başka bir cihaz hele ki daha uygun fiyata malesef yok.

• ofamof kullanıcısına yanıt
    GErcekten o fiyata sporda kullanilabilecek kulaktan dusmeyecek adam gibi ses veren kopmayan vs bir alternatif oneriniz varsa seve seve degerlendirmeye hazirim. marka manyakligim da yok.

arastirir, incelemelerini okur ve kararimi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Satıcı hepsiburada değildi umarım.

Alıntıları Göster
    Başka bir satıcıydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwho

Satıcı kimdi acaba?
    Electrolife diye bir satıcı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.