merhaba, kipa alisveris marketlerinde devamlı ucuz olarak satılan aircool markalı klimalarda stok fazlası sebebiyle %50 indirim var. klimanın mısır üretimi oldugunu sadece bilmekteyim,içinde de öyle yazıyor. bu klimayı kipa "alfa teknik" adinda yetkili servis ucretsiz montajla satıyor. ancak klimaya dair hiçbir teknik bilgi, detaylı yorum bulamadım. hakkındaki çok az yazıdan gurultulu ve ucuz olması nedeniyle uzak durulmnası gerektiginden bahsedilmiş. ama çok memnun oldugunu en son 2yıl once azılmıs 2mesajda belirtenler de var. klima veya "alfa teknik" hakkında bilgisi olanların paylamasını rica ederim. klimanın elektrik sarfiyatının benim için bu fiyata aldıktan sonra onemli olmayacagını belirtirim. ürünün 2yıl dış ünite, 5 yıl iç ünite garantisi var ama gel gör ki sadece kipadaki servis listesinde 1 yetkili servis bulunuyor.
markanin aircool degil AİR KOOL oldugunu farkettim. ithalatci firma "international klima" musteri hizmetleri numarasi 0216 540 16 36 ama cumartesi olmasi sebebiyle cevap veren yok. "alfa teknik" servisle gorustum. klimadan anlamayan birisiydi. hicbir klimanın 7 dereceden dusuk sicaklikta isitamayacagini,hepsinin hikaye oldugunu iddia ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lacinalper
merhaba, kipa alisveris marketlerinde devamlı ucuz olarak satılan aircool markalı klimalarda stok fazlası sebebiyle %50 indirim var. klimanın mısır üretimi oldugunu sadece bilmekteyim,içinde de öyle yazıyor. bu klimayı kipa "alfa teknik" adinda yetkili servis ucretsiz montajla satıyor. ancak klimaya dair hiçbir teknik bilgi, detaylı yorum bulamadım. hakkındaki çok az yazıdan gurultulu ve ucuz olması nedeniyle uzak durulmnası gerektiginden bahsedilmiş. ama çok memnun oldugunu en son 2yıl once azılmıs 2mesajda belirtenler de var. klima veya "alfa teknik" hakkında bilgisi olanların paylamasını rica ederim. klimanın elektrik sarfiyatının benim için bu fiyata aldıktan sonra onemli olmayacagını belirtirim. ürünün 2yıl dış ünite, 5 yıl iç ünite garantisi var ama gel gör ki sadece kipadaki servis listesinde 1 yetkili servis bulunuyor.
Aldığınız klima 224 TL bence almayı düşünüyorda tereddüt ediyosanız hiç düşünmeyin o rakama bi klima almak nerdeyse imkansız sıfır ve montaj dahil olarak ama o klimadanda bi performans beklemeyin iyi çıkarsa ne alaka kötü çıkarsa yapcak bişey yok :)
vantilatör fiyatına klima, kısın ısıtmasada yazın sogutmayan klima pek yoktur. montaj zaten 100 tl, montaj dahil fiyat 225 tl ise bedava.
inanılmaz ama gercek, montaj dahil 224.5 TL. ama soz konusu urun populer olmayan, ithalatcısının sitesi bile acılmayan bir urun. servis konusunda emin olursam alırım. kısın ısıtması icin alacagım. yazın işimi gorecek 2klima var evde. gecen seneden kalma 5adet varstokta %50 indirim
çok tesekkur ederim. cihazı kullanıcısından dinlemek en dogrusu. servisin anlamadıgı belli işten. nasılda kipadan ucuz gorup de satınalanları bu servise yonlendirdiginden adam her halükarde montajını öylesine yapıp alıyor ucretini kipadan veya firmadan. ben 12metrekarelik yalıtımsız ve aluminyum pencereli odada 12500btu luk arcelikle ısınamazken bu airkoolla hic ısınamam. eve zaten tipi de yakısmayacaktır. sararmıs plastigi var, artık malzemeden uretilmis sanki.
lacinalper,kardeşim hiç bir klima .7.dereceden aşağı ısıtmaz diyen arkadaşı getir manisaya nasip olursa seneye -7.derecede o arkadaşı GENERAL klima ile bir güzel ısıtalım.Isınınca belki o sözünden vaz geçer......
bu üründen hala varmı kipa da?best buy da şu an 400 den satılıyor,kipada bu fiyata gören varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
vantilatör fiyatına klima, kısın ısıtmasada yazın sogutmayan klima pek yoktur. montaj zaten 100 tl, montaj dahil fiyat 225 tl ise bedava.
+1
americool klima parasına göre on numara klimadır.... 2002 den beri kullanıyorum tık demedi...servisi biraz yetersiz gibi ama var yinede.... 18000 be 24000 btu olanlara ionizer modu bile var.... sağa sola ve yukarı aşa otomatik ve sürekli hava yönlendirme de var ... sesi çok değil....soğutması çok çok yeterli.... akşam saat 8'e timerini kuruyorum....eve geldiğimde ev buz gibi serin.... daha ne olsun o fiyatlara şuan bulsam hemen bir kaç tane alır, tuvalete bile takarım... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme