Şimdi Ara

Airbag Arızası (SS'li) Yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce motor arızası diye bir konu açmıştım. Sağolsunlar arkadaşlar bilgilendirdiler. Tekrardan teşekkürler herkese.

Görüldüğü üzere araç sürücü airbag'i arızası veriyor. Birkaç yerde araştırdım ve koltuğun altındaki kablolarla oynandığında geçtiğini öğrendim.

çektim sürücü koltuğunu en öne kaldırdım koltuğu. önce ön yolcu koltuğunun altına bakıp sistemi anlamaya çalıştım. bir tane kablo koltuğun altından bir tane kablo da zeminden geliyordu. ikisinin birleşimini de üsteki fotoğrafta birinci bağlantı yeri diye gösterdim. ön yolcu koltuğunda ikinci bağlantı yeri olarak gösterdiğim kısım yok. bilinçli olarak sökülmüş de olabilir bikere airbagi kullanılmıştı çünkü. birdaha takılmadığından böyle bir ihtimal olabilir. belirtmek istedim.

ön yolcu koltuğunu baz alarak sürücü koltuğunun altındaki sistemi inceledim. ikinci bağlantı yeri diye belirttiğim yer gözüktü fazla olarak. ve bu fazlalık biyere bağlı değildi. fotoğrafta sağ tarafı biyere sabitlemek için olan kısmı. sol tarafı da bizim bu bilgisayarların güç kabloları gibiydi. bağlayabileceğim bir yer de göremedim.

daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.