Şimdi Ara

Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünü ocak ayında aldım sadece 2 saat kullanıldı tamamen karanlık ortamda 200 ekran görüntü veriyor bi yerde indirimli bulup almıştım internetten bakabilirsiniz fiyatı 400 450 tl arası benim istediğim fiyat 250 tl hiç kullanılmamış projeksiyonu bu fiyata veriyorum .alıcısına hayırlı olsun

telefon numaram 05425727967 dilerseni buradan mesaj atabilirsiniz .

Ürün Özellikleri

Samsung s4-s5 ve note serisi telefonu için Tak ve Çalıştır özelliği, HTC, LG yeni cep serisi ile uyumludur!
    Android akıllı telefonlar için yapılmıştır,MHL ve Micro HDMI arayüzünü destekler.
    Cihazın ekranını aynen yansıtma özelliği,websitesine veya oyunlara büyük ekranda bakabilirsiniz.
    RGB LED Teknolojisi ile DLP Optik geniş yelpazede yüksek kontrastlı gerçek renkler sağlar.
    35-50 ANSI lümen parlaklık ve maksimum projeksiyon boyutu 2M mesafede 60”’e kadardır.
    Mobil cihazlar için yedek batarya özelliği!!
    Şarj edilebilir Li-Polimer batarya , 2,5 saat Gösterim Süresi
    DVD,VCD,Playstation,XBOX,TV,Kamera,PC gibi cihazlara bağlamak için HDMI desteği vardır.
    İphone 5 ve Yeni İpad ile uyumludur!. (İphone 5 Lightning Digital AV kablosu ile çalışmaktadır)

Teknik Ayrıntılar:

Ürün Özellikleri
    Optik teknolojisi : DLP
    Işık Kaynağı : RGB
    LED Ömrü : 20.000 saate kadar
    Kontrast : 1000:1
    Çözünürlük 640 x 480 Piksel (VGA)
    En-Boy Oranı : 4:3
    Projeksiyon Görüntü Boyutu (Köşegen) : 15.2cm ~ 152.4cm (6” ~ 60”)
    Projeksiyon Mesafesi : 20cm ~ 200cm (7.9” ~ 78.7”)
    Parlaklık : 35-50 ANSI lümen
    Odak : Manüel
    Lens Denge : 0%
    Dahili Hoparlör : Evet
    Versiyon: EN 21/06/2012
    Arayüz : MHL/Mikro HDMI/USB
    Uyumlu Cihazlar : Android sistemli akıllı cihazlar(Samsung,LG,HUWAI,HTC...vb) İOS akıllı cihazları (İphone 5/4/3, İpad, İpod) Windows sistemli akıllı cihazlar(Nokia,Sony Ericsson....vb) Dizüstü Bilgisayar/Tablet/DVD Oynatıcı/HDMI girişli.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.