Şimdi Ara

Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satildi.........ürünü 4 ay kadar önce aldım. Gaziantep'te öğretmen olduğum okulda derslerde kullanırım diye düşünüyordum. fakat parlaklığı düşük geldi. sınıflarım aydınlık olduğu için görüntü istediğim gibi olmadı. loş ortamda film ve maç seyretmek için kullandım ara sıra. en fazla 10 saat kullanmışımdır. projeksiyonun dahili pili sayesinde harici batarya olarak kullanabiliyorsunuz. akıllı cep telefonu ve bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. dahili hoparlörü var, uyduya bağlayıp tv olarak kullanabilirsiniz. yepyeni cihaz daha 20 ay garantisi var. fiyat olarak 250 TL düşünüyorum. ürünü İstanbul dan önce para sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

Ürün Özellikleri

Samsung s4-s5 ve note serisi telefonu için Tak ve Çalıştır özelliği, HTC, LG yeni cep serisi ile uyumludur!
    Android akıllı telefonlar için yapılmıştır,MHL ve Micro HDMI arayüzünü destekler.
    Cihazın ekranını aynen yansıtma özelliği,websitesine veya oyunlara büyük ekranda bakabilirsiniz.
    RGB LED Teknolojisi ile DLP Optik geniş yelpazede yüksek kontrastlı gerçek renkler sağlar.
    35-50 ANSI lümen parlaklık ve maksimum projeksiyon boyutu 2M mesafede 60”’e kadardır.
    Mobil cihazlar için yedek batarya özelliği!!
    Şarj edilebilir Li-Polimer batarya , 2,5 saat Gösterim Süresi
    DVD,VCD,Playstation,XBOX,TV,Kamera,PC gibi cihazlara bağlamak için HDMI desteği vardır.
    İphone 5 ve Yeni İpad ile uyumludur!. (İphone 5 Lightning Digital AV kablosu ile çalışmaktadır)

Teknik Ayrıntılar:

Ürün Özellikleri
    Optik teknolojisi : DLP
    Işık Kaynağı : RGB
    LED Ömrü : 20.000 saate kadar
    Kontrast : 1000:1
    Çözünürlük 640 x 480 Piksel (VGA)
    En-Boy Oranı : 4:3
    Projeksiyon Görüntü Boyutu (Köşegen) : 15.2cm ~ 152.4cm (6” ~ 60”)
    Projeksiyon Mesafesi : 20cm ~ 200cm (7.9” ~ 78.7”)
    Parlaklık : 35-50 ANSI lümen
    Odak : Manüel
    Lens Denge : 0%
    Dahili Hoparlör : Evet
    Versiyon: EN 21/06/2012
    Arayüz : MHL/Mikro HDMI/USB
    Uyumlu Cihazlar : Android sistemli akıllı cihazlar(Samsung,LG,HUWAI,HTC...vb) İOS akıllı cihazları (İphone 5/4/3, İpad, İpod) Windows sistemli akıllı cihazlar(Nokia,Sony Ericsson....vb) Dizüstü Bilgisayar/Tablet/DVD Oynatıcı/HDMI girişli.

Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı Aiptek Pocket Cinema A50P Cep Tipi Mobil Projeksiyon Cihazı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNiK -- 10 Mart 2015; 15:10:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ürünü almak isterim ancak önce para sonra kargo demişsiniz bu şekilde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum herhangi bir siteden ilan açarsanız hemn sipariş verebilirim
  • MiNiK kullanıcısına yanıt
    slm ürününüzü almak istiyorum 200 tl olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gny050

slm ürününüzü almak istiyorum 200 tl olurmu

Üstat 250 son maalesef .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni cihazdan kursumuz ocon aldik ama galaxy s4 ve bilgisayara bağlantı yapamadik.Mumkunse kisaca da olsa bilgi verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmansifa

Ayni cihazdan kursumuz ocon aldik ama galaxy s4 ve bilgisayara bağlantı yapamadik.Mumkunse kisaca da olsa bilgi verir misiniz?

Hocam kardeşim de note 3 var ve tak kullan yapıyorum. Bende LG g2 var ve slimport adaptör kullanıp görüntü alıyorum. Sadece Yazan özelliklerine bakarak s4 de kullanabiliyoruz diye biiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK

quote:

Orijinalden alıntı: osmansifa

Ayni cihazdan kursumuz ocon aldik ama galaxy s4 ve bilgisayara bağlantı yapamadik.Mumkunse kisaca da olsa bilgi verir misiniz?

Hocam kardeşim de note 3 var ve tak kullan yapıyorum. Bende LG g2 var ve slimport adaptör kullanıp görüntü alıyorum. Sadece Yazan özelliklerine bakarak s4 de kullanabiliyoruz diye biiyorum.

Bilgisayarda ise kutunun içinden çıkan mikro HDMI adaptör ile HDMI kablosu kullanarak hic ek ayar yapmadan kullandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben istanbuldayım ara konuşalım 533 688 17 70

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam numaranı ver konuşalım
  • arkadaşlar aynı üründen bendede mevcut aiptek a50p bende 250 tl den satıyorum hem de benim ki ocak ayında alındı almak isteyen 05425727967 arayın konuşalım
  • arkadaşlar bu ürüne direk flash disk yada hdd bağlanıp film izlenebiliyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.