Şimdi Ara

AİON SERVER BİRLEŞTİRME KARARI ALMIS SONUNDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyunla ilgileniliyor demedim ki ben. Gameforge ekibinin umrunda değil. Bir adami banlatmak için defalarca farkli pozisyonlarda, farklı saatlerde ve farklı ticketler açtığımı bilirim.
    Botterlik değildi sadece olay.
    Bot kullanmadan macroyla para bugu veya belirli üçüncü part dosyalarla setteki mana taşlarini garanti fullemek, Shugo'da başkalarinin event alanina gidip kutu açmak gibi.

Bildirdiğim buglar sonrasinda kapandi ya da drop rateleri düşürüldü. Şu an Osiris ve Crezcent sadece Gameforge'da aracılık görevi görüyor ve yazilimsal atilimlari çikartmaları için rapor hazırlıyor. Onun dişinda oyuncular devamli kinah satın aldiği için botterlardan memnunlar.

Ben oynarken Asmodier tarafinda bir tane hile kullanmayan adam yoktu.
    Elyos'da da büyük oranda hile vardı.
    Hile kapanmiycak gençler belliki bu adamlar artık Gold Pack'den değil Botter ve Gliderlerden para kazaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nephiss N kullanıcısına yanıt
    Oyunda o kadar paraya boğuldukki sıkılıp oyunu biraktik. Özellikle oyunu birakisimizin sebebi bizim sağlam diye bildiğimiz legion baskanlarinin bile kinah almasiyla son buldu. Oyunda kendi legionumuzun baskanlarina yan karakterlerden kinah satiyoduk. Oyunda herkes gizliden gizliye kinah çekiyordu. Sonra biraktik ne sattik ne oynadik.

AİON'un çok daha gelişmişi Revelations Online var şu an Kore ve Çin'de revaçta zaten üniversiteye hazirlaniyorum. EU için onu bekleyecegim

• Sen sanıyormusun bu anlattıkların sadece zubaba'ya mahsus durumlar kinnah alıp vermek , bot olayı , gliderlar. botlara ben karşı değilim açıkcası bu oyunda herşeyi kendin farmlayıp düşüremessin özellikle Zubaba'da craftın ölü olmasının sebebi bot olmamasıdır. Gerizekalı oyuncular botları banlatıyorlar tanesi 5 m den manastone almaktan mutlu oluyorlar, bizim millet kazıklanmaktan zevk alıyor yapacak birşey yok. Şimdide stigma muhabbeti için böyle 70 m lik stigmaya 200 m teklif veriyor adam neden gerizekalı çünkü. Ümidim serverların birleşmesi Türk oyuncuların yerli yersiz hareketleri ve zevzek muhabbetlerinden ebediyen kurtulcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Sen sanıyormusun bu anlattıkların sadece zubaba'ya mahsus durumlar kinnah alıp vermek , bot olayı , gliderlar. botlara ben karşı değilim açıkcası bu oyunda herşeyi kendin farmlayıp düşüremessin özellikle Zubaba'da craftın ölü olmasının sebebi bot olmamasıdır. Gerizekalı oyuncular botları banlatıyorlar tanesi 5 m den manastone almaktan mutlu oluyorlar, bizim millet kazıklanmaktan zevk alıyor yapacak birşey yok. Şimdide stigma muhabbeti için böyle 70 m lik stigmaya 200 m teklif veriyor adam neden gerizekalı çünkü. Ümidim serverların birleşmesi Türk oyuncuların yerli yersiz hareketleri ve zevzek muhabbetlerinden ebediyen kurtulcam.

güzel kardeşim bu söylediğin doğru değil. botların olmadığı yerde o işlevi oyuncular görüyor. fiyatların pahalılığı tamamen oyuncu sayısı ve oyuncu kitlesi ile alakalı.

ayrıca gameforge droplara müdahale ediyor, etmeselerdi zaten sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Oyunda o kadar paraya boğuldukki sıkılıp oyunu biraktik. Özellikle oyunu birakisimizin sebebi bizim sağlam diye bildiğimiz legion baskanlarinin bile kinah almasiyla son buldu. Oyunda kendi legionumuzun baskanlarina yan karakterlerden kinah satiyoduk. Oyunda herkes gizliden gizliye kinah çekiyordu. Sonra biraktik ne sattik ne oynadik.

AİON'un çok daha gelişmişi Revelations Online var şu an Kore ve Çin'de revaçta zaten üniversiteye hazirlaniyorum. EU için onu bekleyecegim

bu söylediğin nereden baksan tutarsız, hem botçuluk yapmışsın hemde çok param var diye doydum diyorsun :D artı kinah almak kabahatse satmak daha büyük kabahat olması gerekmez mi? ve kinah satna biri olarak buradan oyunu eleştirmen sence de saçma değil mi? doğrudan kinah alımını doğru bulduğumu söyleyemem fakat oyun içi ekonomi kasmak için herkes deli gibi farm yapacak diye bir kaide yok, öyle olsaydı kimse goldpack bulamazdı. artı kinah alımı oyunculuğu belirlemez böyle bir sebep oyunu da bitirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 17 Ekim 2015; 12:25:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

Sen sanıyormusun bu anlattıkların sadece zubaba'ya mahsus durumlar kinnah alıp vermek , bot olayı , gliderlar. botlara ben karşı değilim açıkcası bu oyunda herşeyi kendin farmlayıp düşüremessin özellikle Zubaba'da craftın ölü olmasının sebebi bot olmamasıdır. Gerizekalı oyuncular botları banlatıyorlar tanesi 5 m den manastone almaktan mutlu oluyorlar, bizim millet kazıklanmaktan zevk alıyor yapacak birşey yok. Şimdide stigma muhabbeti için böyle 70 m lik stigmaya 200 m teklif veriyor adam neden gerizekalı çünkü. Ümidim serverların birleşmesi Türk oyuncuların yerli yersiz hareketleri ve zevzek muhabbetlerinden ebediyen kurtulcam.

güzel kardeşim bu söylediğin doğru değil. botların olmadığı yerde o işlevi oyuncular görüyor. fiyatların pahalılığı tamamen oyuncu sayısı ve oyuncu kitlesi ile alakalı.

ayrıca gameforge droplara müdahale ediyor, etmeselerdi zaten sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

bu söylediğin nereden baksan tutarsız, hem botçuluk yapmışsın hemde çok param var diye doydum diyorsun :D artı kinah almak kabahatse satmak daha büyük kabahat olması gerekmez mi? ve kinah satna biri olarak buradan oyunu eleştirmen sence de saçma değil mi? doğrudan kinah alımını doğru bulduğumu söyleyemem fakat oyun içi ekonomi kasmak için herkes deli gibi farm yapacak diye bir kaide yok, öyle olsaydı kimse goldpack bulamazdı. artı kinah alımı oyunculuğu belirlemez böyle bir sebep oyunu da bitirmez.

Zubabada adam akıllı farm yapan olmadığı için hiçbir zamanda olmadı . Unknown ID crystal zamanında varsa vardı işi raconuna göre yapanlar. Yok olup gitti onlarda.O yüzden 5 m den sarı manastone almaya devam .

• quote:

Zubabada adam akıllı farm yapan olmadığı için hiçbir zamanda olmadı . Unknown ID crystal zamanında varsa vardı işi raconuna göre yapanlar. Yok olup gitti onlarda.O yüzden 5 m den sarı manastone almaya devam .

illa ki vardır ama serverların online oyuncu ortalamaları epey leş bildiğin üzere :) army star1'e kadar rank rakamlarını topladığında 2644 oyuncu ediyor, ben daha 2644 aktif online oyuncusu olan server görmedim henüz :D hele hele şu rakamlar olması gereken 3k ve üzerine çıksa o zaman anlarsın demek istediğimi. koca oyunda online oyuncu ortalaması 600 olunca ve drop rate'ler düşürülünce sonuç söylediğin gibi oluyor malesef.

• Turkhes kullanıcısına yanıt
    Koçum götünüzde don alamayacak paranız yokken biz bu oyundaydik sen rahat ol.

Şu an mana stonelarin droplari 600% dusuruldu
    Unknown id crystal kaldirildi

Botterlar yuzunden oldu bu biliyo musun canim benim? İki gram aklınla bana yorum yapma. Şu an normal oyuncular gerçekten farm yapacak bölge bulamiyor.
    Her oyunda botter var diyorsun ama bu oyun F2P veya Satin al oyna tarzi bir oyun değil.
    Yeni başlayan oyuncular Gold Pack'e kinah yetistiremiyor çünkü piyasada Gold Pack yok.
    Oyunu oynayan toplasan anlik max 700 kisi kalmis hala bos bos konusuyosun

• Nephiss N kullanıcısına yanıt
    Söylemeye çalıştığım şey oyun F2P adı altında ve kesinlikle F2P değil. Yeni baslayan adamlar Gold Pack'e para yetistiremezken diğerleri posta ekiyle karakterini fulluyor.
    Bot her oyunda var, hile her oyunda var.
    Diger oyunlarda gereği yapiliyor aion'da hilecilere geregi yapilmiyor. Milletin 15 dk farmlayabilcegi yer bile yok! Farm sirasinda sadece manastone dusmuyordu.
    Koruyucu'nun silahlari dusuyordu.
    Koruyucu'nun silahlarida +105 yedi sekiz tas atiyor kirinca. Olay sadece manastone değil sihir taşlarida bitti drop yapilamayinca.

Belli ki sadece Gold Pack'den değil ayni zamanda satilan hilelerde de karları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 18 Ekim 2015; 12:25:15 >
  • Kendi saz arkadaşlarınla karıştırma beni. Benim yaptığım pve yi EU serverında yapan eldeki parmak sayısını geçmez o kadar iddaalıyım. Nephiss bilir beni dilersen sor.

Kafayı Gold packle bozmuşsun kimse kendi serverından gold pack almıyor zaten. Thorda GP fiyatları Zubabalılar yüzünden arttı. Sebebi Zubaba'daki Alamancılar.

Oyunun tek serverında oynayan oyuncu sayısı ~700 koçum cümleyi yanlış kurmuşsun sanırım

15 dakika farm yapıcak alan yok demişsin 4.8 den bi habersin sanırım. KU artık farm alanı oldu. Elyos - Asmo için ayrı mapler yapıldı. Yeni maplerde de bol bol farm alanı var. Pve seti olan adam başı ağrımadan saatlerce non-stop mob keser rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 19 Ekim 2015; 11:28:31 >
  • oyun bencede f2p değil ama yinede para yatırmadan olmuyor diyemem. oyuncu içeriğe hakim olunca oyun f2p hissi veriyor ama diğer türlü aynı anlattığın gibi bir sömürü düzeni kurulmuş durumda :)

gameforge'un bot ve hilecilere karşı tutumundaki tavrı konusundaki fikirlerine de katılıyorum, bu fikirleri yeni yeni değişiyor gibi, aiondpsmetre ile gelen raporlardan birilerini banlamaya başladılar ama malesef bunu bile tam olarak anladıklarına emin değilim. keza bu şekilde gelen hile durumlarında bile 2 haftalık ban atıyorlar :D

sihirtaşı dropları'da rentus'a bağlandı, 7-8 tane chari olanlar rentus heroic mode farmlıyor artık.

bu arada genel olarak benzer şeylerden şikayetçiyiz bu yüzden tatlı tatlı konuşalım şurada uslubumuzu bozmadan, lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 19 Ekim 2015; 11:38:35 >
  • Güncelleme bot işini bitirdi. Farm yerleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 19 Ekim 2015; 16:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

Güncelleme bot işini bitirdi. Farm yerleri mevcut.

söylediğinin benzer bir versiyonundan bahsediyoruz aslında, farmın öldürülmesine robber kızgın, millet kasamıyor nasıl goldpack alacak diye düşünüyor. sen de farmın öldürülmesinden dolayı botçuluğun öldürüldüğünü düşünüyorsun.

ortak nokta farmcılık öldürülüyor. içerik olarak oyun içi ekonominin kötüye gittiğini veya botçuluğun da öldürüldüğünü düşünmüyorum. ben oyuna başladığımda da goldpack fiyatları 20m kinah civarındaydı, şimdi nasıl milletin çakallığı ve oyun içi farm ekonomisinin müsaitliğinden 100m ve üzerine çıktıysa paşa paşa inecek. çünkü başka bir yol yok. burada açıkçası benim kızdığım nokta oyunun bu yönde geliştirilmesi değil aksine gameforge'un oyunun oyunculara verdiği drop şansına müdahale etmesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

Güncelleme bot işini bitirdi. Farm yerleri mevcut.

söylediğinin benzer bir versiyonundan bahsediyoruz aslında, farmın öldürülmesine robber kızgın, millet kasamıyor nasıl goldpack alacak diye düşünüyor. sen de farmın öldürülmesinden dolayı botçuluğun öldürüldüğünü düşünüyorsun.

ortak nokta farmcılık öldürülüyor. içerik olarak oyun içi ekonominin kötüye gittiğini veya botçuluğun da öldürüldüğünü düşünmüyorum. ben oyuna başladığımda da goldpack fiyatları 20m kinah civarındaydı, şimdi nasıl milletin çakallığı ve oyun içi farm ekonomisinin müsaitliğinden 100m ve üzerine çıktıysa paşa paşa inecek. çünkü başka bir yol yok. burada açıkçası benim kızdığım nokta oyunun bu yönde geliştirilmesi değil aksine gameforge'un oyunun oyunculara verdiği drop şansına müdahale etmesidir.

şimdi burda herşeyi açık açık yazmak istemiyorum ancak, gameforge oyunda kinahın botculardan temin edildiğini biliyor istediği şu. kinahı botculardan temin etmesinler aion coin alsınlar gold pack satsınlar o şekilde kinah temin etsinler. 4.0 dan 4.8 e doğru her güncellemede botculara dahada çok darbe vuruldu. bunu benle birlikte 2-3 kişiden daha iyi kimse bilemez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.