Arkadaşlar uzun süredir Lineage 2 oynuyordum ama oyunda oynamadığım ve çözmediğim şey kalmadı ve sıkılmaya başladım. Aion'a başlamak istiyorum, ama güzel bir arkadaşlık ortamı olan ve yardım, saygı çerçevesinde birlikte oynayabileceğim ve bana oyunda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.(yardım derken yanlış anlamayın exp ve ya para değil, oyuna ilk kez başlayacağım için oyun hakkında görüntülerden başka bilgim yok oyun hakkında yardım alabilirsem süper olur.Söylediklerimi kabul eden ve aralarına alabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer... Oyunu nereden indirebilirim ve hangi serverları tavsiye edersiniz. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...(PM de atabilirsiniz...)
aion infinite var en nitelikli server suanda....wipe gelicek ama x sürede gelicek olsun ben kasarım yinede diyosan sitesine gir ordaki yazılanları takip et sanırım dil sorunu cıkıcak karsına onuda bi l10n dosyası ile çözüceksin onu nerden bulursun bilemiycem....(belki halletmişlerdir dil sorunuda kalmamıştır ortada)
2 tane server var ...west eski olan xp drop rate biraz daha düşük east serverina göre.....west te daha cok türk bulursun.....ama server genel olarak sanayi takımı denebilicek vasifta oyunculara sahip....hem paralı hem aptallar bi okadar da küstahlar...mersedes alıp deri koltuk kaplatıp mersedesim var diye ortada gezen tiplerden yane...
east daha elit en azından ortam yeni kuruluyor....akıllı olan götürücek serveri ......sanırım yeterli olmuştur ....
wipe gelicek ama adminler oyundaki önemli özellikleri aktifleştirmeden wipe yapmıcaklar en azındaa öle söylüyorlar şuanda serverler alpha yani daha betaya bile geçmediler bu serverı ilerde nasıl ayakta tutacaklar onu merak ediyorum büyük ihtimal premium tarzı şeyler cıkacaktır
ayakta tutmak için değilde para kazanabilmek için donate başvuracaklar .....ncsoft asıllı olan l2 nin extreme serverindaki stratejinin izlenecegini düşünüyorum şahsen ..... aslında bi çok paranoya yazılabilir ama bunlar bizi ilgilendirmeyen kısımlar tabi...biz keyfimize bakalım...
Sanırım bu oyunu oynayan pek kullanıcı yok daha neyse L2 ye devam edmyi düşünüyorum teşekkürler...
aslında kullanici cok ama kimsenin birbirinden haberi yok ben ve morpheus da l2 den gectik buraya infinite serverindayiz ama biz bile daha bi araya gelemedik yani tam bie ittifak bi birliktelik soz konusu deil oyun icinde forumdan olmayan turklerle de karsilastim yani istedigin turk oyuncu ise emin ol yeterince var ama dedigim gibi bi birliktelik soz konusu deil en azindan forumdakilerin toplandigi bi legion mevcut deil
İnfinite'den başka güzel bir server hatta daha güzel bi server bilen arkadaş warsa bu başlık altında bizlerlede paylaşabilir mi?