Launcher belirli bir süreden sonra yüklemeyi durduruyor pc'yi açık bırakıp yarın oyunu yüklenmiş halde bulmanız biraz zor.
Oyunun hızlı inmesini istiyorsanız pc başında zaman geçirmeniz şart biraz film-dizi veya anime serisi ve cips takviyesi ile iş kolay.
Şimdi yükleme bazen belirli bir süreden sonra duruyor nedeni launcher yaşadığı bağlantı sorunları bu durumda launcher açıp kapatmanın pek faydası! olmaz zaten deneseniz bile indirmenin devam etmediğinizi görürsünüz bu durumda pc'nizi yeniden başlatmanız şarttır; bu yöntem biraz zaman alsada seri bir şekilde oyunu çekersiniz.
Kardeş bendensin bende 2 gün boyunca yüklemeye çabaladım gece açık bıraktım yattım sabah durmuş aynı yerde ama sonunda başında bekledim felan durduğunda kapıyorum açıyorum devam ediyor.Yani pes etmiyeceksin. bugün başladım 13 lvl spritmasterim
quote:
Orijinalden alıntı: HeadToHead
Kardeş bendensin bende 2 gün boyunca yüklemeye çabaladım gece açık bıraktım yattım sabah durmuş aynı yerde ama sonunda başında bekledim felan durduğunda kapıyorum açıyorum devam ediyor.Yani pes etmiyeceksin. bugün başladım 13 lvl spritmasterim
nerde oynuyosun :D
beyler bana konu açtırmiyim şimdi burdan soruyum
ben north america slinti indirip yükledim oyuna girdim ama avrupaya geçemiyorum tekrar clint mi indirmek gerek şimdi ? nası yapcaz
quote:
Orijinalden alıntı: dabelebedyu
beyler bana konu açtırmiyim şimdi burdan soruyum
ben north america slinti indirip yükledim oyuna girdim ama avrupaya geçemiyorum tekrar clint mi indirmek gerek şimdi ? nası yapcaz
Evet dostum firmalar ayrı olduğundan öyle bir izin yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme