Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni kuruyorum ilk başta 4 tane toplam büyüklüğü 500mb dan fazla olan patch çekiyor ama ilk parcayı indirtikten sonra (120mb kadar birşey sanırım) kuruyor onu, sonra patch server a bağlanamıyor diyor tekrar update diyorum bu sefer 150mb lık tek bir patch dosyası çekiyor oyuna girince hemen dc oluyorum
    400 mb dan fazla olan 3 tane patch nereye gidiyor neden indirmiyor anlayamıyorum.

bot görmek isteyenler elthen de drake habitat a yada heiron haritasında görünen hayvan kafatası gibi bir yer var (m ye basınca görebilirsiniz) oraya uğrasın hemen hemen 24 saat bot görebilirsiniz oralarda.
  • arkadaşlar oyuna 10 gün önce başladım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım benim şansım mı diyelim artık ne diyelim bilmem. oyunu kurdum 500 gb patchden sonra gerekli kayıt işlemlerinide yaprak kahrun serverinda oyuna başladım ve ben gerçekten çok şaşırıyorum bu oyunda sıra bekleyenlere çünkü hiç başıma gelmedi daha hiç sıra beklemedim belkide server ın yeniliğindendir bilemiyorum artık allah göstermeye böyle iyi
  • Oyun paralımı ?? Yada paralı olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murd3R

Oyun paralımı ?? Yada paralı olacak mı ?

Oyun paralı.

Size bir sorum olacak, öncelikle bu oyunun forumu tez zamanda hazırlanır inşalah burdan zor oluyor...

Ben elyo dayım ve 32 lvl cleric var ama hala daha Abyss Entry Quest lerinde olan "25 lvl. Deliver on Your Promises" görevini yapamadım. sanırım Abyss ye gitmem lazım ama gidemiyorumda nasıl gidiliyor bilmiyorum acaba bu görevi yapınca mı gidebilecem onu hiç bilmiyorum, campaign quest olduğu için yapmam lazım heralde girmem için Abyss ye. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim hem de çok lvl 32 olduk Abyys ye gidemedik rezalet :)

Sayın yöneticiler inşallah en kısa sürede oyunun forumunu hazrlama düşünceniz vardır. şimdiden tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james74 -- 18 Ekim 2009; 18:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: james74

quote:

Orijinalden alıntı: Murd3R

Oyun paralımı ?? Yada paralı olacak mı ?

Oyun paralı.

Size bir sorum olacak, öncelikle bu oyunun forumu tez zamanda hazırlanır inşalah burdan zor oluyor...

Ben elyo dayım ve 32 lvl cleric var ama hala daha Abyss Entry Quest lerinde olan "25 lvl. Deliver on Your Promises" görevini yapamadım. sanırım Abyss ye gitmem lazım ama gidemiyorumda nasıl gidiliyor bilmiyorum acaba bu görevi yapınca mı gidebilecem onu hiç bilmiyorum, campaign quest olduğu için yapmam lazım heralde girmem için Abyss ye. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim hem de çok lvl 32 olduk Abyys ye gidemedik rezalet :)

Sayın yöneticiler inşallah en kısa sürede oyunun forumunu hazrlama düşünceniz vardır. şimdiden tşkler.

http://www.aionblog.net
    http://aion.zam.com/

Questleri, nasıl yapılacağını buradan bulabilirsin.

• hızlı cevabın için saol
  • Bu oyun için ayri forum açılmasını isteyenler konu dışındaki üst konuya yazsinlar burda kimse görmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

Bu oyun için ayri forum açılmasını isteyenler konu dışındaki üst konuya yazsinlar burda kimse görmez.

Başvuru yaptım kabul edildi powerstorm un dediğine göre en yakın zamanda açılacakmış.
  • almayı düşünen varsa elimde collector's edition account var bi tane, 100 ytl'ye bırakıyorum normalde 120 ytl fiyatı. 2 hafta kadar oynanmıştır ilk beleş 1 aydan. level 13 mü ne karakter var içinde. ilgileniyorsanız bir özel mesaj atabilirsiniz. hiç vaktim olmuyor oynamaya 2 haftada 1 kere girebildim sadece oyuna, boş boş durmasındansa, birisine vereyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba_trol

NC Soft geçen Sene Tabula Rasa diye müthiş bir oyunu batırdı.1-2 Yıl açık kaldıktan sonra Oyunun Yapımcısı Garriot adında bir adam NC Softtan istifa etti.
    İstifa sebebinde : NC Soft Oyun yapmayı bilmiyor. açıklamasını okuduğumu hatırlıyorum.Adam Tabula Rasa ekibinin şefiydi.

Bir oyunu Vezirde eden Firma,Rezilde eden firma.
    Keşke her Aion oyuncusu Yaman arkadaşımız gibi olsa.Olaya Objektif bakabilse.Herkes ne yazık ki böyle bakamıyor,Oyunun eksik yönlerini söyleyince sanki küfür yemiş gibi kendini savunuyor.BENCE böyle giderse Aion en fazla 6 ay dayanır.Zaten WoW: Cataclysm gelecek,Tüm düzen değişecek.Birde Warcraft filmi gelecek.
    Blizzard İşi biliyor,Taktik oynuyor.

Umarım Guild Wars 2'de böyle saçmalıklar olmaz.

Richard garriott, ultima online adlı efsane oyunu yaratan şahsiyettir aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusion85 -- 19 Ekim 2009; 3:01:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Bu oyun için ayri forum açılmasını isteyenler konu dışındaki üst konuya yazsinlar burda kimse görmez.

Başvuru yaptım kabul edildi powerstorm un dediğine göre en yakın zamanda açılacakmış.

Güzel , hizli bir kabul edilme olmuş hayırlı olsun ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

valla 7-8 quest toplar level atlarım diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 2-3 level atladım guclendim bu elitleri keserim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! ben kendi kendime takılıcam 50 e kadarda tek olucam diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 50 olunca gather ı crafting i hallederim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna dhaa sayacak çok sey var adamlar resmen casual player oynamasın diye yapmışlar bu oyunu ! ben işten gelicem 2-3 saat hadi bilemedin 4 saat takılcam ve questin bittigi yerlerde saatlerce eglenmeden amaçsızca mob kesicem ! oyun zaten çin ve kore için yapılmıştı! eu ve us den gelen istek uzerinede oyunu cevirdiler bu oyunu genel oalrak uzak dogu ulkeleri oynar birde bizim F2P ci turk gençligi. eu da çok dayanabilecegini sanmıyorum aionun! resmen aylık ucreti olan F2P gibi oyun.

Milletin ne oynayacağınıda söyleyiver o zaman. Bir oyunun iyi yada kötü olduğunu anlatırken başka bir oyunla kıyaslayın lütfen ve bu oyun hayalinizdeki 4/4 lük oyun olmasın mümkünse. Aion kötü diyorsun hangi oyuna göre kötü? Hangi oyun iyi o zaman? Hangi yönleri eksik, gelip şöyle yapacaksanız oynamayın, böyle yapacaksanız oynamayın felan filan. Madem eleştiriyorsunuz elle tutulur şeyler göstererek eşeltirin ki bu oyunu sevebilecek insanları yorunlarınızla bu zevkten mahrum bırakmayın.
    Birde ilk defa sende duydum aylık ücretli f2p tanımlamasını.

ilk olarak ben oyun kotu demiyorum ! oyuna bulaşmayınları katarken casual oyuncu dostu olmadıgını ifade ediyorum! aion hiç bir yenilik içermiyor ama yeni oyun hevesi kurbanı oldugunuz için sanki bu ozellikler sadece aionda varmış gibi anlatılıyor! 2. olarak f2p ye açıklama getireyim herşeyin kinnah harcanarak yapılması, store acmak,amaçsız grind yapmak, bot lara çozum geitrilimemesi,gold sellerların aşırıderecede olması, bunların hepsi f2p lerde yeterince olan seyler ! ve çozum bulunabiliyormu hayır. adamlar oyun içinde anket yaptılar store açıyormusunuz yoksa AH mi kullanıyorsunuz diye! kendileride emin degil çunku eu ve us de nasıl karşılanırdiye dedigim gibi f2P havası baya bir hakim oyuna! oyunun yeni havasından kurtulursanız dediklerimi anlarsınız:)

işten gelipte ben en fazla 3-4 saat aion oynuyorum mutluyum diyen varsa ya saftır yada yalan soyluyordur casual adamın su an için aionda hiç bi halt yapamayacagı belli bişey! ha ama pacth geliyormuş questlerdeki xp miktarını arttıran ve mobların hp lerini dusuren:) belki bundan sonra eu da falan tutunma şansı olur f2p havası derken al sana kanıt işte ! koreliler bile bıkmış grind ten falan bu patch ilk kore serverlarında yayınlandı yani eu ya gelmesi için geç bile kaldı! bu arada insanlar benm yorumuma bakıp oyunoynamıcaklarsa bu forumuda okumasınlar ozaman ne yani herkes kendi kararını verebilir! ben kendi dusuncelerimi soyluyorum ozaman sizde klasik funboyluk yapıp onu yazma bunu yazma demeyin begenmiyorsan oynama oynuyorsan bok atma gibi ifadeler takınmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 20 Ekim 2009; 12:21:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

quote:

valla 7-8 quest toplar level atlarım diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 2-3 level atladım guclendim bu elitleri keserim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! ben kendi kendime takılıcam 50 e kadarda tek olucam diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 50 olunca gather ı crafting i hallederim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna dhaa sayacak çok sey var adamlar resmen casual player oynamasın diye yapmışlar bu oyunu ! ben işten gelicem 2-3 saat hadi bilemedin 4 saat takılcam ve questin bittigi yerlerde saatlerce eglenmeden amaçsızca mob kesicem ! oyun zaten çin ve kore için yapılmıştı! eu ve us den gelen istek uzerinede oyunu cevirdiler bu oyunu genel oalrak uzak dogu ulkeleri oynar birde bizim F2P ci turk gençligi. eu da çok dayanabilecegini sanmıyorum aionun! resmen aylık ucreti olan F2P gibi oyun.

Milletin ne oynayacağınıda söyleyiver o zaman. Bir oyunun iyi yada kötü olduğunu anlatırken başka bir oyunla kıyaslayın lütfen ve bu oyun hayalinizdeki 4/4 lük oyun olmasın mümkünse. Aion kötü diyorsun hangi oyuna göre kötü? Hangi oyun iyi o zaman? Hangi yönleri eksik, gelip şöyle yapacaksanız oynamayın, böyle yapacaksanız oynamayın felan filan. Madem eleştiriyorsunuz elle tutulur şeyler göstererek eşeltirin ki bu oyunu sevebilecek insanları yorunlarınızla bu zevkten mahrum bırakmayın.
    Birde ilk defa sende duydum aylık ücretli f2p tanımlamasını.

ilk olarak ben oyun kotu demiyorum ! oyuna bulaşmayınları katarken casual oyuncu dostu olmadıgını ifade ediyorum! aion hiç bir yenilik içermiyor ama yeni oyun hevesi kurbanı oldugunuz için sanki bu ozellikler sadece aionda varmış gibi anlatılıyor! 2. olarak f2p ye açıklama getireyim herşeyin kinnah harcanarak yapılması, store acmak,amaçsız grind yapmak, bot lara çozum geitrilimemesi,gold sellerların aşırıderecede olması, bunların hepsi f2p lerde yeterince olan seyler ! ve çozum bulunabiliyormu hayır. adamlar oyun içinde anket yaptılar store açıyormusunuz yoksa AH mi kullanıyorsunuz diye! kendileride emin degil çunku eu ve us de nasıl karşılanırdiye dedigim gibi f2P havası baya bir hakim oyuna! oyunun yeni havasından kurtulursanız dediklerimi anlarsınız:)

işten gelipte ben en fazla 3-4 saat aion oynuyorum mutluyum diyen varsa ya saftır yada yalan soyluyordur casual adamın su an için aionda hiç bi halt yapamayacagı belli bişey! ha ama pacth geliyormuş questlerdeki xp miktarını arttıran ve mobların hp lerini dusuren:) belki bundan sonra eu da falan tutunma şansı olur f2p havası derken al sana kanıt işte ! koreliler bile bıkmış grind ten falan bu patch ilk kore serverlarında yayınlandı yani eu ya gelmesi için geç bile kaldı! bu arada insanlar benm yorumuma bakıp oyunoynamıcaklarsa bu forumuda okumasınlar ozaman ne yani herkes kendi kararını verebilir! ben kendi dusuncelerimi soyluyorum ozaman sizde klasik funboyluk yapıp onu yazma bunu yazma demeyin begenmiyorsan oynama oynuyorsan bok atma gibi ifadeler takınmayın :)

80bin kişi banlandi geçen f2p banlansa bu kdr kisi adam aninda yeni acc alir. Bunda epey para vermesi gerekiyor.

Diğerleri kendi görüşündür ama onlardada hata yok değil.

• o banlanan 80.ooo kişinin %50 si masum insanlardı bunların içinde bi kaç arakadasım da var:) ben oyun f2p havası veriyor diyorum oda ozelliklerinden dolayı ! aion f2p dir demiyorum oyle osla gidip 90 tl nie verelim zaten :) vakti olan oynar işte ben gunde 8-9 saat aion oynuyorum diyorsanız 50 de olursunuz, her event a da katılırsınız , her raidi bitirirsiniz ama çalışan insan için bu oyunda bir suru ?????? var . belki bu xp arttıran pacth gelmese casual takılan bir adam 50 olana kadar aionun yeni ek paketi bile gelir.
  • quote:

o banlanan 80.ooo kişinin %50 si masum insanlardı bunların içinde bi kaç arakadasım da var:) ben oyun f2p havası veriyor diyorum oda ozelliklerinden dolayı ! aion f2p dir demiyorum oyle osla gidip 90 tl nie verelim zaten :) vakti olan oynar işte ben gunde 8-9 saat aion oynuyorum diyorsanız 50 de olursunuz, her event a da katılırsınız , her raidi bitirirsiniz ama çalışan insan için bu oyunda bir suru ?????? var . belki bu xp arttıran pacth gelmese casual takılan bir adam 50 olana kadar aionun yeni ek paketi bile gelir.

Banlananlar arasında bende vardım, ve nedeni SLI profil kullanabilmek için Aion.bin i Aion.exe yapmaktı. Sonuçta ban yedik ve açıldı.. Evet %50 si belki daha da fazlası masum insanlardı, proxy kullananlarda dahil.

EXP olayına gelince, 1.6 sandığınız gibi öyle keseden çok fazla exp almıyorsunuz.

edit: yapımcılar bir exp arttırımına daha gitmişler şu anda okuduğuma göre, yani normal mob lardan tutun elitelar ve 18lvl den itibaren birçok questte exp arttırımına gidiceklermiş 1.6 da. Test serverlarda başlamışlar çalışmalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 21 Ekim 2009; 12:17:26 >

• open betası biteli 1 ay olan oyunu 5senelik wow'la kıyaslamayın lütfen serverlara düzeltme yapılmıcak ncsoft mesajı verdi zaten su ücretsiz 1aylarınız bi bitsin bakalım ondan sonra kim gidicek kim kalıcak ona göre bizde düzeltiriz ayrıca wow söyle böyle diyenler sanırım wow'un ilk cıktıgı zamanları ve sunucunun bazen 1gün bazende 15-16 saat'e kadar kesik kaldıgını bilmiyorlar heralde eger kıyas yapıcaksanız wow'u cıktıgı gün alıp oynayanlara sorun onlar size dertlerini anlatırlar ayrıca kıyaslamayıda cok sacma bulmusumdur herkes istedigi oyunu oynar bi adam knight online seviyor ve wow'u begenmiyorsa adamda bir gariplik yoktu renkler ve zevkler tartısılmaz...
  • inşallah düzelir tüm hatalar çünki ben bu oyuna başlamayı düşünüyorum.. bakalım nasıl dır ...
  • Konuyu göremeyince şasırdım acabaa diyip bakinca yeni bölümü gördüm hayırlı uğurlu olsun aion fanlarina
  • quote:

Konuyu göremeyince şasırdım acabaa diyip bakinca yeni bölümü gördüm hayırlı uğurlu olsun aion fanlarina

Hepimize hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreweer

quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

bu oyun paralı mı? eyer paralıysa ücretsiz oynamanın bir yolu var mı?

Oyun paralı.Ücretsiz oynamanında yolu YOK.

tüh hayallerim yıkıldı
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.