Merhaba arkadaşlar, forumda yeni üye olduğumdan dolayı konuyu bu bölüm de açmayı daha uygun gördüm, ancak konu yanlış bölümde ise yönetici arkadaşların uygun bölüme taşımalarını rica ediyorum.
Aion sıkıntım şöyle ki; 3 gün oldu Aion indirmeye başlayalı ancak bunu bir türlü beceremedim sürekli %14 - %16 %20 'lerde aynı hatayı alıyorum. Güvenlik duvarını ve anti virüs programını devre dışı bırakmamı istiyor hata ancak her 2 'sini uygulamama rağmen bir türlü düzelmedi.
Arkadaşlar iyi oyunlar bende oyunu D ye kurulu şekilde oynuyordum C ye (win 7 yüklü) mecburen format attıktan sonra free to play sitesinden orjnal kurulum dosyasını tekrar indirdim indireceği yer olarak D yi yükleme sırasında gösterdim fakat her defasında var olanların yerine yanına yeni dosya açıp indirmeye çalışıyor file check dediğimde ise %85 de duruyor oyunun yüklü oldugu D de oyunun hangi dosyasını göstermem gerekiyor boşu boşuna tekrar indirme yapmaya benide 2 gün üzmeye niyetli :) yükleme konusunda tecrübeli olanlar bu işin püf noktası nedir D de oyunun tün dosyaları oldugu halde oyunu çalıştıramadım bir el atın bu acemilere yardım edin lütfen