Şimdi Ara

Aion Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
10.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aion oyununu http://www.aionfreetoplay.com/website/ bu siteden üye oldum ve indirdim. Güncelleme uzun sürdü ve sonunda oyunu kurdum oyunun boyutu 21.5 GB. GameforceLive'den Play Now'a tıklıyorum ve sonra Game Launch ekranı çıkıyor ve Run Game düğmesine tıklıyorum. Ancak oyun açılmıyor. Daha doğrusu Game Launch ekranı kapanıyor. ama oyun ekranı gelmiyor. Uzun süre bekledim açılmasını ama bir sonuç yok. Bu durumun çözümünü bilenler yardımcı olurlarsa memnun olurum. (Sistem : Windows 7).

• Bilgisayarının donanım özelliklerini yazarmısın. Birde görev yöneticisini aç. işlemler kısmında aion.bin uygulaması varmı bunu bir kontrol et Run game dedikten sonra.Eğer run game dedikten sonra aion.bin geliyorsa işlemler kısmına oyunu destekleyecek yeterli donanıma sahip olmadıgın için açmıyor olabilir.özellikle ekran kartın nedir ve işlemcin.
  • Eien kullanıcısına yanıt
    Görev Yöneticisinde Run Game dedikten sonra aion.bin gelip hemen gidiyor.

RAM : 4 GB
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9500 GT
    İşlemci : Intel Core i3-2100 CPU 3.10 GHz (4 CPUs)
    DirectX : 11
  • Programmer_Kanguru P kullanıcısına yanıt
    Güvenlik duvarı antivirüs vb şeyleri devredışı bırakarak denermisiniz.Görmedende birşey demek pek mümkün olmuyor.vakti olan bir arkadaş bilgisayarınıza bağlanarak sorununuzu çözebilir.
    Sistemimden antivirüsü (AVG) kaldırdım. Ama yinede işe yaramadı.
    Sorunu çözdüm!

İlk olarak güncellemenin yüklendiği Download klasörüyle birlikte tüm GameforgeLive klasörünü hardiske aldım.
    Sonra sistemi formatladım. Sürücüleri (anakart sürücüsü, ethernet kartı sürücüsü vs.) yükledim. Sonra o kaydettiğimiz GameforgeLive klasöründen GameforgeLive uygulamasını çalıştırıyoruz (sistemi formatladığımız için Microsoft C++ kurulu olmasını isteyebilir.) ve Play Now ' a tıkladım. Game Launch'da zaten tüm güncellemeleri aldığım için Run Game düğmesi çıkıyor ve bu düğmeye basıp giriyoruz.

Aslında bazı programlar oyunu engelliyordu galiba.
  • SOrunu çözdüğüne sevindim. İyi eğlenceler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bende de bi sorun var ne olduğunu da anlamadım '' Şimdi oyna''ya tıkladığım zaman çalışıyor deyip kalıyor :( :( Alta resmini de koydumhttps://store.donanimhaber.com/12/d8/09/12d809adbbb25ec5e55769fa165e80b3.png
     Aion Açılmıyor
     Aion Açılmıyor
     Aion Açılmıyor

• luncher sıkıntılı dün kurulumu bitirdim oyunu açılıyor char yapıp başla diyince windows a atıyordu devamlı, windowsu restart yapınca düzeldi :)))

yanlız NA ya göre farklı biraz bu EU. birçok buff 5dk , NA da 15 dk idi, tüm skiller otomatik lvline gelince skillere ekleniyordu NA da , EU da gidip skill kitabı alıcanda pehhhh
    dün 2 saatte bunları gördüm fark birde türkçe oynamak çok garip geliyor alışılmışın dışında kelimeler görünce garipsiyor insan
  • Ya kardes benim soru şu oyuna girdim.
    Sonra. Doldurma yapti. Oyunu actim .
    Ve oyuna girdi. Gameforge. Yazisi cikti .sonra.
    Uzun sure bekledim yine gameforge yaziyo
    Siyah ekranda. Gelmedi. Bir kez defa girdim calisti sik sik gidim geliyor .sistem. Windows 8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu coDum guvenlik duvarini kapatin

• Yes

• Arkadaşlar bende açılmama probleminden muzdaribim. Gerçekten bir aydır ne yaptıysam olmadı. :( kafayı yemek üzereyim. bir hafta tatile gittim geldiğimde oyun bozulmuştu nc launcer bozuk yeniden yükleyin dedi launchera tıklayınca ardından oyunu sildim. tekrar yüklemeye çalıştım fakat şimdi de oyunu kurdurtmuyor ve bunu diyor ne yapmalıyım acil cevaplarınızı bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
     Aion Açılmıyor

• Arkadaşlar açılmama problemleriniz devam ediyorsa benim daha önce uyguladığım çözümü anlatayım.
    - Oyunun kurulu olduğu klasörde yani tam olarak şurda C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\TUR_tur bulunan AION dosyasını bir harici diske kopyalayın 27,9 gb olması lazım dosyanın boyutu.
    - Bilgisayarınıza format atın tüm sürüclerini yükledikten sonra oyunun sitesinden indirin
    - Update ekranına geldiğinde Launcher de %12 olunca kapatın
    - C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\TUR_tur burdan aldığınız AION dosyasını tekrar buraya kopyalayın ve tümünü kopyala değiştir deyin.
    - Normal şekilde başaltın oyunu bir kere File check yapın ve oyuna giriş yapın.

Bende çok fazla yöntem denedim fakat bu yöntem %100 etkili oldu.
    İyi forumlar.
  • beyler benim aio oyunu başlat diyorum hiçbişi olmuyo ama arka planda aion.bin var desteğe yazdım cmd den komutla girdim ama bu sefer de ıd şifre yazıyou şartları kabul edşyorum aiongameclient çalışmayı durdurdu hatası :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhskciii

beyler benim aio oyunu başlat diyorum hiçbişi olmuyo ama arka planda aion.bin var desteğe yazdım cmd den komutla girdim ama bu sefer de ıd şifre yazıyou şartları kabul edşyorum aiongameclient çalışmayı durdurdu hatası :(

cmd komudunu söylermiisn denceğim
  • slm kolay gelsin herkese. bende oyunu kurdum başlat dediğimde ekrana bişey gelmiyor ama görev yöneticisinde uygulama grünüyor hatta işlemci ve ramı kullanıyor. yazdığınız yöntemleri denememe ve tekrar yüklememe ragmen sonuc alamadım. win 8 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.