Şimdi Ara

Aion'a başlamalımıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KanameSama

Yukarıda da söyledim zaten kinah ile alabilirsin diye ancak o parayı nasıl kasabilirsin yine senin vereceğin bir karar.Şu an 45kk civarında satışlar ve fazla değişme olmaz.65 lv olana kadar goldpack ihtiyacın yok o olmadan da son levele kadar kasabilirsin.Sadece brokerı kullanamazsın.Diğer npclerden pot vs ihtiyacını giderirsin ufak tefek şeyleri tabi ki.Ancak goldpackin asıl alınma nedeni instance süreleri.Eğer goldpackin yoksa instancelerin cooldown yani tekrar girme süreleri çok uzun oluyor.Kimi zaman 4-5 gün.Eğer varsa maksimum 1 gün cooldownın oluyor.Dungeonlara göre değişiyor bu süre.Yani endgamede gp olmadan kesinlikle oynanmaz demiyorum.Herkes günde 1-2 defa dungeon girerse sen 4-5 günde bir gireceksin ve bu seni epey yavaşlatacak.Oyunda herkeste olduğu için kesinlikle alınmalı diye söyledim.Epey şey yazdım umarım yardımcı olmuştur...

Rift'teki dungeonlar istenildiği kadar girilebiliyor dungeon ihtiyacımı oradan gideririm artık Aion'u sırf atmosferi için oynamak istiyorum atmosferi ve skill efektleri çok hoşuma gidiyor. Gold pack fiyatlarına baktım 25 liraymış. 25 lira bir öğrenci için çok hocam zengin değiliz ki oyuna para verelim hem vereceğim paranın karşılığını alırmıyım bilmeden. Oyuna para verecek olsaydım Guild Wars 2 veya Wildstar oynardım kaldi ki Aion 5 yıllık oyun çıktığından beri ücretli diye oynayamamıştım şimdi denemek istiyorum eğer memnun kalmazsam Rift'ten devam ederim ama download süresine yanarım hala iniyor oyun 2 gündür açık bilgisayar.

Oyun hakkında soru sorayım hocam bir kaç tane:

-Sorcerer'ın PVE de kasılması zor mu moblarla başı belaya giriyor mu mana sıkıntısı çok mu?

-Questlerin verdiği itemler yeterli oluyor mu? Ayrıca PVP de iyi itemler düşürebiliyor muyuz? Rift'te Warfront diye bir sistem var K ye bastığın zaman PVP yapılabilecek bir kaç instance listesi geliyor tıkladığın zaman sıraya giriyorsun sıran geldiğin zaman (oyun saatlerine göre değişiyor herkesin oynadığı bir zaman ise akşam üzeri gibi hemen bulabiliyor) direk arenaya ışınlıyor seni. Buradaki maça random girip kazandığın zaman ödül olarak bir sandık veriyor içinden mavi rare itemler çıkıyor daha 37 levelim fakat bu Warfront olayı hem level atlamama hemde yüksek level olamama rağmen sağlam bir gear'a sahip olmamı sağladı. Aion'da da varmı böyle bir sistem, PVP ödülleri tatmin edici mi?

-Yeni gelen Aethertech ve Gunner sınıfları PVP de çok OP diyorlar öyle mi? İyi bir Sorcerer olsam bile nukeleyemez mi yim bu arkadaşları?

-Paso quest yaparak rahat 60 level olabilrmiyim? Questler eğlenceli ve zorlayıcı mı? Dungeonlar iyi loot getiriyor mu?

• -mana sıkıntısı olduğunu söyledim zaten ama yanında potla gezersen sorun yok

-Evet oyun sana her 5 lvde coin verir.Sende o coinlerle item alabilirsin.

-Evet öyle bir sistem var.Hem solo hem grup otomatik tıkla grup buluyor sana ve seni direk oraya ışınlıyor.Dediğin gibi kazanınca ödüller veriyor.

-AT değil ama Gunner biraz OP yani vurduğu skiller çok fazla götürüyor hele birde sağlam gearli ise.Yapabileceğin bi şey yok.Oynadıkça öğreniyorsun.Kesebilirsin tabi oynamayı öğrendiğinde.

-Evet olursun.Questler sıkıcı demiştim ama zorlayıcı değil hepsi kolay.Dungeonlarda drop rate öyle fazla değil.Zaten level alırken oyun sana item veriyor onlara ihtiyacın yok.

Lütfen bir legion bulduğunda onlara sor artık bu soruları.Oyun çok büyük ve detaylı.Sabahtan akşama kadar oturup anlatsam yetmeyecek yani.En iyisi oynayıp kendin tecrübe edinmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 14 Eylül 2014; 19:50:07 >

-mana sıkıntısı olduğunu söyledim zaten ama yanında potla gezersen sorun yok

-Evet oyun sana her 5 lvde coin verir.Sende o coinlerle item alabilirsin.

-Evet öyle bir sistem var.Hem solo hem grup otomatik tıkla grup buluyor sana ve seni direk oraya ışınlıyor.Dediğin gibi kazanınca ödüller veriyor.

-AT değil ama Gunner biraz OP yani vurduğu skiller çok fazla götürüyor hele birde sağlam gearli ise.Yapabileceğin bi şey yok.Oynadıkça öğreniyorsun.Kesebilirsin tabi oynamayı öğrendiğinde.

-Evet olursun.Questler sıkıcı demiştim ama zorlayıcı değil hepsi kolay.Dungeonlarda drop rate öyle fazla değil.Zaten level alırken oyun sana item veriyor onlara ihtiyacın yok.

Lütfen bir legion bulduğunda onlara sor artık bu soruları.Oyun çok büyük ve detaylı.Sabahtan akşama kadar oturup anlatsam yetmeyecek yani.En iyisi oynayıp kendin tecrübe edinmen.

Oyuna başladım Asmodian Sorcerer açtım Perento serverında. İlk izlenimlerim gayet güzel questler klasik şunu kes şunu getir tarzında fakat bazı questler çok ilginç ve eğlenceli oluyor. Yağmacıların liderinin kızını tavşana çeviren cadı ve gölete balta düşüren adamın hikayesi çok güzeldi mesela. Rookie server'ında oynadığım için fazladan exp geliyor 1.5 saatte 8 level oldum geze dolaşa. Yalnız her kestiğimiz moblardan bir sürü şey çıkıyor bazılarının tırnağı, derisi o su bu su çıkıyor. Bunların bir değeri varmıdır yoksa NPC lere satsak olur mu? bitkiler dışında ne varsa NPC lere satıyorum şimdiden 30 k kinah oldu. Oyun bayağı saracak gibi

• Hayır onlar hiç bir işe yaramaz quest itemleri dışında.Zaten quest itemleri kendini belli eder inventoryde köşesinde mavi bir şerit olur onun dışındakiler çöp.

Bende Zubaba Tük serverinde oynuyorum...

Hayır onlar hiç bir işe yaramaz quest itemleri dışında.Zaten quest itemleri kendini belli eder inventoryde köşesinde mavi bir şerit olur onun dışındakiler çöp.

Oyuna başlayalı 2 hafta oldu fazla oynama imkanım olmamasına rağmen 22 level oldum. İnventory sorununu da inventory yi sonuna kadar geliştirerek ve pet alarak çözdüm. Yalnız 22 level olmama rağmen altgard daki 16 level haralim dungeon quest i hala açılmadı. Acaba quest ile mi giriyoruz yoksa rastgele mi. Ve dungeon için grup nereden bulabilirim? Rift de lfg menüsünden istenilen dungeon için sıraya giriyorduk en geç 10 dk da parti buluyordu. Bunda nasıl bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.