Şimdi Ara

ainol vs polypad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. forumu biraz inceledim tablet inceleme videolarını izledim fakat iki tablet arasında kararsız kaldım. bütçem en fazla 500 tl. bu fiyat için ainol flame ya da polypad 9716 var. hangisini alacağıma karar veremiyorum. Ders çalışmak için pdf ve ms kullanacağım bundan dolayı büyük ekranlı polypad tercihimdir. Ancak polypad de ışıkta ekran görüntüsünün zayıflığından bahsediliyor ve çözünürlükte ainolun üstünlüğü beni düşündürüyor.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: alican_9547

merhaba arkadaşlar. forumu biraz inceledim tablet inceleme videolarını izledim fakat iki tablet arasında kararsız kaldım. bütçem en fazla 500 tl. bu fiyat için ainol flame ya da polypad 9716 var. hangisini alacağıma karar veremiyorum. Ders çalışmak için pdf ve ms kullanacağım bundan dolayı büyük ekranlı polypad tercihimdir. Ancak polypad de ışıkta ekran görüntüsünün zayıflığından bahsediliyor ve çözünürlükte ainolun üstünlüğü beni düşündürüyor.

Dostum, bütçen 500 TL ise Ramos W30'u öneriyorum. Daha tablet önsiparişde fakat özellikleri harika. Özelliklerinden bazılarını yazayım;

-Resmi Android 4.1 Jelly Bean
    -10.1” HD Ips Kapasitif 10 Noktalı Çoklu Dokunmatik Ekran
    -1280x800 Çözünürlük
    -Samsung Exynos 4412 – Dört Çekirdek (Galaxy S3,Note 10.1'in İşlemcisi)
    -Mali 400 – Dört Çekirdek Ekran Kartı
    -1GB Ram (Opsiyonel 2GB)
    -Önde ve Arkada 2.0 MP Kamera
    -Bluetooth, Dahili GPS
    -7200 maH Batarya
    -270 x 156 x 11mm Boyut
    -520 Gr.
    -1080P, RM, RMVB, AVI(H.264/H.263), MOV, WMV, MP4, ASF, 3GP, TS, Video Desteği
    -Support MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG Ses Desteği
    -JPG, BMP, PNG, TIFF Resim Desteği
    -TXT, PDF, CHM, HTML, PDB, UMD, FB2, E-Kitap Desteği
    -1x USB2.0, 1x Mini USB Portu, 1x Mikro Sd Kart Slotu, 1x Kulaklık Portu, 1x HDMI Portu
    -3D Oyunları Destekleme
    -Ortalama 8-10 Saat Çalışma Süresi.
    -3 Eksenli G-Sensör
    -3G Modem Destekler
    -16 GB Dahili Hafıza

Neredeyse tüm özelliklerini yazdım fakat ne kadar iyi bir tablet olduğunu umarım anlamışsındır. Teknofark sitesinden fiyatına bakabilirsin.

Aynı zamanda içinde benchmark sonucunuda gösteren bir video var.

• teknofark sitesinde satış yapılıyor mu? fiyat yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyFigure

quote:

Orijinalden alıntı: alican_9547

merhaba arkadaşlar. forumu biraz inceledim tablet inceleme videolarını izledim fakat iki tablet arasında kararsız kaldım. bütçem en fazla 500 tl. bu fiyat için ainol flame ya da polypad 9716 var. hangisini alacağıma karar veremiyorum. Ders çalışmak için pdf ve ms kullanacağım bundan dolayı büyük ekranlı polypad tercihimdir. Ancak polypad de ışıkta ekran görüntüsünün zayıflığından bahsediliyor ve çözünürlükte ainolun üstünlüğü beni düşündürüyor.

Dostum, bütçen 500 TL ise Ramos W30'u öneriyorum. Daha tablet önsiparişde fakat özellikleri harika. Özelliklerinden bazılarını yazayım;

-Resmi Android 4.1 Jelly Bean
    -10.1” HD Ips Kapasitif 10 Noktalı Çoklu Dokunmatik Ekran
    -1280x800 Çözünürlük
    -Samsung Exynos 4412 – Dört Çekirdek (Galaxy S3,Note 10.1'in İşlemcisi)
    -Mali 400 – Dört Çekirdek Ekran Kartı
    -1GB Ram (Opsiyonel 2GB)
    -Önde ve Arkada 2.0 MP Kamera
    -Bluetooth, Dahili GPS
    -7200 maH Batarya
    -270 x 156 x 11mm Boyut
    -520 Gr.
    -1080P, RM, RMVB, AVI(H.264/H.263), MOV, WMV, MP4, ASF, 3GP, TS, Video Desteği
    -Support MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG Ses Desteği
    -JPG, BMP, PNG, TIFF Resim Desteği
    -TXT, PDF, CHM, HTML, PDB, UMD, FB2, E-Kitap Desteği
    -1x USB2.0, 1x Mini USB Portu, 1x Mikro Sd Kart Slotu, 1x Kulaklık Portu, 1x HDMI Portu
    -3D Oyunları Destekleme
    -Ortalama 8-10 Saat Çalışma Süresi.
    -3 Eksenli G-Sensör
    -3G Modem Destekler
    -16 GB Dahili Hafıza

Neredeyse tüm özelliklerini yazdım fakat ne kadar iyi bir tablet olduğunu umarım anlamışsındır. Teknofark sitesinden fiyatına bakabilirsin.

Aynı zamanda içinde benchmark sonucunuda gösteren bir video var.

teknofark sitesinde satış yapılıyor mu? fiyatı ve stok furumu mevcut çünkü

• nexus 7 almanı tavsiye ederim. hepsinden de daha iyi. ekranı da süper ve en güzeli de 4 çekirdekli ve GPS ve bluetooth var. ebay da 265 dolara satış yapan yerler var. Bu da butceni asmaz.
  • Bende Nexus 7'yi düşünmüyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonelyFigure -- 11 Ekim 2012; 15:01:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.