Şimdi Ara

Ainol vs Onda. Kararsız kaldım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 1ay önce tfden cubeu30gt mini siparişi verdim geçen hafta sorunlu olduğu için mecburen siparişi iptal ettim. şimdi direk çinden 15 günde getiren siteler yerine 50-60 lira daha fazla verip türkiye garantili tablet almak istiyorum. aklimdan 2 yıl garantili ainolmrkt ten flame, cyrstal, onda v712 yada v712nin 10inchini almak geçiyor ama aklıma takılan şeyler yüzünden karar veremedim.

ainol flamenin konularinda pıt sesi, cızzz sesi, ekran dalgalanmasi rom ve root sonucu ortaya çıkan wifi sorunu çok düşündürdû.

cyrstalde ise gerek dh de gerek diger forumlarda pek tercih edilmeyen bir tablet olması, hakkında çok fazla bilgi bulamamam , stabilitesini bilmemem ve birazda kalınlığı için ikinci plana ittim.

birde ainolun ithalat ettigi onda v712 var. bu tablette ise henüz çok az kişide olması ön siparis olayini pek sevmemem(biraz sabırsızımdır) , bir sorun olursa bakıcak garantiden baska biryerim olmadigi , daha yeni oldugu için tedirgin olmam gibi sebeplerle bu tabletler arasında kararsız kaldim. teknik özellikler arasında pek fark yok zaten. bunları kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.