Şimdi Ara

Ainol Tablet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu ainol tablet almaya karar verdim.Fakat hangi modeli almak gerekir genelde pdf okumak için kullanacağım.
    Sizden öneri ve yorumlarını bekliyorum.(400 tl ye kadar)

http://www.gold.com.tr/ainol-tablet-pc_l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaquinjj -- 13 Eylül 2013; 0:15:27 >

• Bütçe belirtirseniz daha yardımcı olabiliriz ve Ainol yerine başka markalara yönelmenizi öneririm bu sene çok bozdu a7 ler ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

Bütçe belirtirseniz daha yardımcı olabiliriz ve Ainol yerine başka markalara yönelmenizi öneririm bu sene çok bozdu a7 ler ile...
    400 e kadar ainol flame önerdiler ama 300 tl verilmezmi ?
  • Chuwi v88 e bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Chuwi v88 e bak
    Chuwi v88 hiç bi mağazada yokk UUUUPP
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaquinjj

Chuwi v88 hiç bi mağazada yokk UUUUPP

N11 de olmasi lazim birkaç arkadas almisti
  • jaquinjj kullanıcısına yanıt
    bence de 300tlye flame kaçmaz.
    ben kendim çinden aldım kullandım.

benden 3-4 ay sonra arkadaşıma yaklaşık 500tlye tr garantili aldık.
    halen kullanıyor. bu tutar aralığında tavsiye edebileceğim tek cihaz.

ama gücün yeterse u30gt2 al. cr garantilisi 650tl. kılıf dahil.
    ben şuan cube u30gt2 kullanıyorum. çinden getirdim.

ainol'un bazı modellerinde sorun çıktı, beklenen performansı vermedi ama novo7 flame öyle olmadı.

yanlız şunu unutma iki çekirdekli 1,2 işlemcili (1,5 yazmasına bakma, overclock işe 1.5 oluyor.)
    real reacing 3 , nfs most wanted, n.o.v.a, modern combat performansını bilemeyeceğim.
    cihazı kullana bir danış. eğer bu oyunları oynuyorsa hiç tereddüt etme.
    ben çok kullanamadan elden çıkardım. o yüzden hatırlamıyorum ne durumdaydı :)

5000mah pil, 2 kamera, süper sağlam dış cephe ile kaçmaz.
  • http://www.n11.com/chuwi-v88-785-inc-android-42-tablet-pc-mini-pad-5-mp-ciftkamera-quadcore-hdmi-P15137005

http://www.n11.com/chuwi-v88-785-inc-android-42-tablet-pc-mini-pad-cift-kamera-quadcore-hdmi-P15084920

evet n11'de var.
    2 yıl garantili diyor.
    kim getiriyor bu ürünü türkiyeye...

bence novo7 flamden'den iyi :)
    ama garantisi varsa. ben hiç duymamıştım garantili chuwi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 13 Eylül 2013; 17:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

http://www.n11.com/chuwi-v88-785-inc-android-42-tablet-pc-mini-pad-5-mp-ciftkamera-quadcore-hdmi-P15137005

http://www.n11.com/chuwi-v88-785-inc-android-42-tablet-pc-mini-pad-cift-kamera-quadcore-hdmi-P15084920

evet n11'de var.
    2 yıl garantili diyor.

Pek bilgim yok ana konusunda sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

http://www.n11.com/chuwi-v88-785-inc-android-42-tablet-pc-mini-pad-5-mp-ciftkamera-quadcore-hdmi-P15137005

evet n11'de var.
    2 yıl garantili diyor.

Pek bilgim yok ana konusunda sorun

Alıntıları Göster
    Hmmm karıştı iyice ne alsam ama chiwu garantisi pek güvenilir değil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: jaquinjj

Hmmm karıştı iyice ne alsam ama chiwu garantisi pek güvenilir değil gibi

Alıntıları Göster
    Ainol 300 e iyiydi ama artık değmez Sana önerim Artes q812 Cihaz hakkında Bir sorun olursa anakonudan yada artesteknik adlı üyeye sorabilirsin.
    Ek olarak piranha nın ve Dark markasının da bu özelliklere yakın tabletleri var onlarada bakabilirisin ama piranha nın desteğinden şikayetçi olan birçok kişi var.

Ancak Chuwi hakkında bilgim yok malesef kendin inceleyip anakonusunda alabileceğin yerleri bulabilirsin.

• erdemmetin E kullanıcısına yanıt
    Hocam chuwi v88'i Türkiye'de cbox tab x785 olarakta satıyorlar garantili... Ama kimin garantisi bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam chuwi v88'i Türkiye'de cbox tab x785 olarakta satıyorlar garantili... Ama kimin garantisi bilmiyorum...

Tesekkur ederim.
    Ne demek hocam... :)
    Siz chuwi'yi almak istiyorsunuz herhalde...
  • quote:

Ne demek hocam... :)
    Siz chuwi'yi almak istiyorsunuz herhalde...

Ben suan cube u30gt2 kullaniyorum.
    Ainol alma konusunda karasiz kalan arkadas adina sordum.

Ben daha once ainol novo 7 fire ve ainol novo 9 spark kullandim.
    3 tabletimde cinden. Chuwi'yi garantili duyunca sasirdim.
    Cube ve ainol kadar turkiye pazari oldugunu dusunmuyordum.
    Bu garantiler konusunda benin de kafam çok karışık...
    u30gt2'den memnunmusun hocam? Ben artes q1003 aldım ama geri gönderdim arka kapaktaki bir sorundan dolayı yenisini göndereceğiz dediler onu bekliyorum...
    Daha hiç kullanmadan gitti tablet :) İnsanda biraz hayal kırıklığı oluşuyor biraz...
    Şeytan diyor iade et gelince başka bir şey al... :)

ainol novo 9 spark nasıldı hocam?

Bir de bu hafta ainol novo 7 numy ax1 diye bir model satılmaya başlayacak herhalde... 3g'li bir model çift sim kart arama özelliği de var... Çok ahım şahım değil donanım olarak ama telefon özelliği olması güzel aslında...

Bakalım pazartesi-salı yeniyi bir göndersinler ona göre karar veririm... Çok beğenerek aldım tableti... Umarım sorunsuz 0 km bir tane gönderirler...
    Tamir gibi birşey ettilerse direk iade ederim zaten...
  • quote:

u30gt2'den memnunmusun hocam? Ben artes q1003 aldım ama geri gönderdim arka kapaktaki bir sorundan dolayı yenisini göndereceğiz dediler onu bekliyorum...
    Daha hiç kullanmadan gitti tablet :) İnsanda biraz hayal kırıklığı oluşuyor biraz...

Bir de bu hafta ainol novo 7 numy ax1 diye bir model satılmaya başlayacak herhalde... 3g'li bir model çift sim kart arama özelliği de var... Çok ahım şahım değil donanım olarak ama telefon özelliği olması güzel aslında...

Bakalım pazartesi-salı yeniyi bir göndersinler ona göre karar veririm... Çok beğenerek aldım tableti... Umarım sorunsuz 0 km bir tane gönderirler...
    Novo 9 sparkmı :))) Şu an kullandığım tablet , boş haliyle antutudan 17 bin aldım :) Her türlü işinizi görür . 10000 mAh batarya mükemmel , az kullandığım zamanlar bi haftadan fazla gittiğini hatırlıyorum

• quote:

Cube u30gt2 3 arkadas kullaniyoruz. Cuma gunu de garantili aldik baska bir arkadasa.
    Cihaz suan en stabil, en sorun ve fiyat/performans acisindan alinabilcek en iyi cihazlardan biri.
    Artes q1003 ozelliklerine gorunumune baktim.
    U30gt2 den farki cozunurluk dusuk, dahili hafiza dusuk.
    Gorunumu de ayni pipo m9 :-)
    Hatta cihaz donanimsal olarakta pipo m9 kopyasi.

Vatanbilgisayar 610tlye satiyor.
    Ekran kalitesinde sorun yasamazsan baska bir sorun yasamazsin diye dusunuyorum.
    Umarim garanti durumu dusundugun sekilde sonuclanir.
    Eger ki chazi degistirirsen cubeden sasma.
    Cihaz garantili olarak 650tl suan.
    Dunya capinda bir marka olmasi sebebiyle rom destegi cok daha fazla.

ainol novo 9 spark'in islemcisi a31 herkesin dusundugu gibi fiyasko oldu.
    Cubenin ve piponun rk3188 secimi ainolun bu iki firmanin gerisinde kalmasina sebep oldu.
    Piyasadaki ucuz ama en iyi islemci rk3188.

Ax1 telefon gibi kullanilabiliyor tamam ama 7" tablete 3000mah pil cok dusuk.
    Ayrica 7"buyuklugundeki bir cihazi surekli yaninda tasimasnda zor. Telefon niyetine kullanabilmek adina...
    Ve cozunurluk cok dusuk. Gozunu rahatsiz edebilecek derecede.
    Cihaz yurtdisi fiyati 150usd. Turkiye de kac para bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Uyar

Novo 9 sparkmı :))) Şu an kullandığım tablet , boş haliyle antutudan 17 bin aldım :) Her türlü işinizi görür . 10000 mAh batarya mükemmel , az kullandığım zamanlar bi haftadan fazla gittiğini hatırlıyorum

Haklisin ama cihazi sevdiren tek yonu pil omru.
    Spark ve u30gt2 kullanan biri olarak, tabiki u30gt2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Uyar

Haklisin ama cihazi sevdiren tek yonu pil omru.
    Spark ve u30gt2 kullanan biri olarak, tabiki u30gt2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.