Şimdi Ara

Ainol Novo9 FireWire Quad Core 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün henüz alıştğımız sitelerde satışına henüz başlanmamış fakat heyecanla beklediğimiz bir ürünün ön tanıtım ve bilgilendirmesini yapmak istedim.
    Ürünümüz Ainol Novo9 FireWire...

Ainol firmasının kendini çok geliştirdiğini ve gün geçtikçe çok düşük fiyatlarla müşteriyi memnun eden tabletler çıkardığını hepimiz biliyoruz.
    Tanıtımını yapmakta olduğum tablette firmanın sınırları zorladığını ve uygun fiyat ve üstün özellikler ile herkesin aradığı Fiyat/Performans başarısını yakaladığını görmekteyiz.
    Gelelim ürünümüzün özelliklerine..

Cpu(İşlemci) : A31 Quad Core CPU
    Gpu(Grafik işlem birimi) :Power VR SGX544MP2 8 Core
    RAM : 2GB,DDR3 Dual-Channel DDR3_2G 64bit
    Hafıza : 16GB
    Ekran : 9.7" Capacitive Touchscreen
    Ekran Çözünürlüğü : 2048*1536 High-resolution Screen
    Kamera: Ön kamera 2.0 Megapixels,Arka kamera 5.0 Megapixels Auto Foucus
    Skype Var
    Android Market Var
    Gravity Sensor: Var
    Extend Card Support TF card up to 32GB extended
    Gravity Sensor Var
    Google Play: Pre-installed
    Multi-Touch Yes, 10 points touch
    Email and Browser: Yes, built in
    WIFI: 802.11b/802.11g / 802.11n
    Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
    Music MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/RA/Ogg/MIDI/3GP etc.
    Video: 4K HD Videp Play with formats of MP4/3GP/3G2/RM/RMVB/ASF/FLAC/APE/MOV etc.
    Ebat: 185.6*240.9*10.6mm
    Ağırlık: 642.3g
    Batarya :10000 mAh

Yorumum:Arkadaşlar ürün gerçekten inanılması güç özelliklere sahip diye düşünüyorum.
    Aslında bu özellikleri piyasadaki bazı tabletlerde bulmak mümkün fakat 2 katı veya fazla bir ücret ödemeniz gerekir.
    4 çekirdekli performansı yüksek bir işlemciye sahip olan tablet bunun yanında 2 gb ram ile farkını ortaya koymuş. Piyasadaki üstün tabletlerden örnek verecek olursak ipad 3'te 1 gb ram bulunmakta.Bunun yanında tabletin ekran çözünürlüğü de ipad 3 ile aynı.Aslına bakarsanız firma,ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü ile ve bunların yanındaki üstün özellikler ile ipad 3'e rakip olabilecek özelliklere sahip bir tablet geliştirmek istemiş ve bence bunu da başarmış. Üstün bir grafik kartı, 2 gb ram,yüksek çözünürlük ve 240$ gibi bence inanılması güç ama inanmanız gereken bir fiyatla tam bir canavar..
    Bu ürüne 450 lira verip sahip olmak varken aynı özelliklere sahip muadillerine 1450 lira vermek sizin bileceğiniz iş.
    1450 lira vermek isteyenlere "Aklımı seveyim aklımı" demek istiyorum.
    Soru,yorum ve görüşlerinizi esirgemeyin.
    İyi Forumlar

Ainol Novo9 FireWire Quad Core 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB

• Aklını seveyim diyorsunuz da malzeme kalitesi diye bir şey duydunuz mu acaba ? Kasanın sağlamlığı çok önemli. En ufak bir masaya değme zart zurt sırasında kalite farkı belli olur. Apple ürünü ile bunları sadece donanım olarak kıyaslamamak lazım. Tabi ki apple o fiyatının içinde markasını da satıyor ancak dediğim gibi her şey donanım değil.

Tofaşa da yeni motor-turbo vs takarsan 300 bg yapabilirsin ama bir Tofaşla 200km/h gitmek var bir de Ferrari ile.
  • Ainol kullanicisiyim ve malzeme kalitesinden memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainol kullanıcısı olarak (Mars, Elf II, Aurora II) kalitesinden sıkıntım yok. Tabiki fiyat performans olarak. yani 250$ verip Nexus 10 yada Yeni iPad tarzı birşey beklememek lazım.
    Ainol fiyatının karşılığını verir.

Bu cihaz sa kağıt üzerinde güzel gibi duruyor. AliExpress de de stokdan satışına başlanmış sanırım. 250$ Türkiyeye girişi var.

Performansını bilemiyeceğim, PowerVR SGX544 MP2 yeni bir grafik işlemcisi testlerini filan görmek lazım. İşlemci ise AllWinner. Pek sevmem ama 4 çekirdekli.

zaten artık Mali 400 alınmaz. miyadını doldurdu gibi. 4 tanede olsa yeni mimari şart diye düşünüyorum. Mali 450, Mali T658, Mali T604 ler etrafı doldurur diye bekliyorum. Samsung Exynos işlemciler de çin tabletlerinde gözükmeye başladı.

2 GB'ram de cabası. Geçen 1gb'lık alanın ne kadar çabuk dolduğunu görünce 2gb artık şart dedim.

Ainollerin en gıcık olduğum tarafı Pilleri doğru ölçememesi. Bu cihaza 10.000mHA'lık pil kullanmışlar ama umarım doğru düzgün gösterir. hakkaten sinir bir hata.

Velasıl kelam güzel duruyor.

http://www.ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=product&action=info&productid=60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 23 Ocak 2013; 18:05:59 >

• bu konu daha onceden acıldı ama farketmiyor suanda ürünü beklemedeyiz 28 ocak ta urun cıkısta subatın ilk haftasında videoların dusmesini bekliyoruz cin de herhalde hemen satısı gerceklesirse belkide 29 ocak ta izliyebiliriz videolarını
    ve kesinlikle alacagım bir urun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

bu konu daha onceden acıldı ama farketmiyor suanda ürünü beklemedeyiz 28 ocak ta urun cıkısta subatın ilk haftasında videoların dusmesini bekliyoruz cin de herhalde hemen satısı gerceklesirse belkide 29 ocak ta izliyebiliriz videolarını

yani stoktan satış diyen arkadaşlar yalanmı söylüyorlar. aklıma ramos w30 lar geldi :)
  • arkadasım o zaman bana 1 tane videosunu gosterirmisin urunu sence neden urunun videosu yok ? neyse ürün suanda dediğim gibi presell (önsatıs) ta 28 ocakta urun cıkıyor inanmıyorsanda linkleri ekliyorum

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html ( PRESELL PRODUCT.

LEADING TIME at Jan 28th, 2013.)

http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-white-p70926.html ( Presell Product Lead-time:2013-01-28 00:00:00)

sence can sıkıntılarındanmı yazıyorlar :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu neden yok blutut neden yok gps .. satış politikası mı bu nedir illa bi noksanlık bırakacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

bu konu daha onceden acıldı ama farketmiyor suanda ürünü beklemedeyiz 28 ocak ta urun cıkısta subatın ilk haftasında videoların dusmesini bekliyoruz cin de herhalde hemen satısı gerceklesirse belkide 29 ocak ta izliyebiliriz videolarını

yani stoktan satış diyen arkadaşlar yalanmı söylüyorlar. aklıma ramos w30 lar geldi :)

Stoktan kim diyorsa sadece onlardan alsin diye yalan soyluyor
    Yine beklersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

yahu neden yok blutut neden yok gps .. satış politikası mı bu nedir illa bi noksanlık bırakacaklar

blutooth neden yok bilemiyorum sanırım wirelles oldugu icin oldugunu dusunuyorum gps neden yok gps dediğiniz telefon sistemi sanırım yanlıs anlamıyorsam onuda yapmıyorlar cunku urun yurt dısından cıkarıldıgı zaman telefon modeli olarak gorulur ve fiyatı artar benim tahminim bunun uzerınde mesela suan ne kadar 450 tl gibi birseymi telefon ozelliği eklerlerse 700 800 tl yi bulur onuda bizim turklerin satacagınıda hesap edersen 1 milyari gecer diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Aklını seveyim diyorsunuz da malzeme kalitesi diye bir şey duydunuz mu acaba ? Kasanın sağlamlığı çok önemli. En ufak bir masaya değme zart zurt sırasında kalite farkı belli olur. Apple ürünü ile bunları sadece donanım olarak kıyaslamamak lazım. Tabi ki apple o fiyatının içinde markasını da satıyor ancak dediğim gibi her şey donanım değil.

Tofaşa da yeni motor-turbo vs takarsan 300 bg yapabilirsin ama bir Tofaşla 200km/h gitmek var bir de Ferrari ile.

Ainol'un malzeme kalitesi diğer tüm Çin tabletlerine göre çok daha iyi durumda hocam
  • quote:

arkadasım o zaman bana 1 tane videosunu gosterirmisin urunu sence neden urunun videosu yok ? neyse ürün suanda dediğim gibi presell (önsatıs) ta 28 ocakta urun cıkıyor inanmıyorsanda linkleri ekliyorum

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html ( PRESELL PRODUCT.

http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-white-p70926.html ( Presell Product Lead-time:2013-01-28 00:00:00)

beni yanlış anladınız galiba. "Ben adamlar yalan mı söylüyor varmış işte" şeklinde demedim

Bu i...'ler yine yalan söylüyor olmayan malı stokta gösterip satıyorlar şeklinde söyledim. Birebir aynı şeyi Ramos W30'larda yaptılar. Olmayan malı satıp durdular.

Beni yanlış anladınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

arkadasım o zaman bana 1 tane videosunu gosterirmisin urunu sence neden urunun videosu yok ? neyse ürün suanda dediğim gibi presell (önsatıs) ta 28 ocakta urun cıkıyor inanmıyorsanda linkleri ekliyorum

beni yanlış anladınız galiba. "Ben adamlar yalan mı söylüyor varmış işte" şeklinde demedim

Bu i...'ler yine yalan söylüyor olmayan malı stokta gösterip satıyorlar şeklinde söyledim. Birebir aynı şeyi Ramos W30'larda yaptılar. Olmayan malı satıp durdular.

Beni yanlış anladınız.

onemli değil ben de yanlıs anlamis olabilirim urun suanda cıkmıs durumda bilginiz olsun youtube de ainol nova 9 diye yazın bir cok video yuklenmeeye basladı dun 5 6 video vardi daha bilgisayara yeni oturdum cogalmıs olabilir kontrol edicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.