Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Paladin - İnceleme,Paylaşım ve Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
7
Favori
24.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ainol Novo 7 Paladin - İnceleme,Paylaşım ve Destek

Özellikler:
    Model: Paladin Ainol Novo7
    İşlemci: Ingenic JZ4770 Xburst, 1GHz
    GPU: GC860
    İşletim Sistemi: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
    RAM: 512 MB DDR3
    Nand Flash: 8GB
    Ekran Boyutu: 7 inç
    Türü: Kapasitif Multitouch Ekran, 5 noktadan
    Çözünürlük: 800 x 480
    Görünürlük Açısı: 150 °
    Kart Desteği: Micro SD (TF) kart, 32 GB'a kadar
    Kamera: Yok
    G Sensör: Var
    Bluetooth: Yok
    Video: AVI/ MOV/ MP4/ RMVB/ FLV/ MKV
    Müzik: MP3/ WMA/ WAV/ APE/ AAC/ FLAC/ OGG
    Ebook: TXT, PDF, HTML, RTF, FB2
    WIFI: 802.11 b/g/n
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Batarya: 4000mAh, En az 6 Saat Kullanım
    Ürün Boyutu: 176 x111 x14mm
    Üzerindeki Girişler:
    - 1 x Micro SD (TF) kartyuvası
    - 1 x MINIUSB bağlantı noktası
    - 1 x 3.5mmkulaklıkportu
    Renk: Beyaz, Siyah

İNCELEMELER:

Unboxing:

Oyun Performansı:

Video Performansı:

Pandawill İncelemesi:

Çok İyi bir inceleme:

SORULAR VE YANITLAR

S1-)Flash desteği olmadığını okudum doğrumu.Çağresi var mı?

C1-) Fabrika çıkışında flash desteği yok HTML5 destekliyor.FW güncellemesi ile giderilcek bir eksiklik,sorun değil yani.

S2-)Genel işleyişi nasıl takılmalar var mı?

C2-) Fiyatına göre performansı gayet iyi ama soru açık değil :) Ne yapmak istediğinize bağlı olarak cevap değişir.

S3-)İnternet video performansı nasıl?

C3-) Net ve hd video performansı gayet iyi zaten artık bu segmentlerde iki iş de oldukça akıcı.

S4-)Şarj durumu nedir ne kadar gider?

C4-) Bu soruya tahmini olarak cevap verebiliriz,wifi açık orta parlaklıkta en az 6-7 saat.

S5-)Marketteki programlar uymuyo deniyor çözümü var mı?

C5-) Zaman herşeyin ilacıdır,google dan onaylı bir çipset için elbette ki bu sorunlar yakın zamanda ortadan kalkacaktır.Markette ki uygulamalar güncellenecektir.

S6-)Buna uygun pil nereden alabiliriz bitmesi durumunda?

C6-) Tablet aldığınız sitelerden yüzlerce çeşit uyumlu harici batarya bulunabilir ama pratikte tavsiye etmiyorum,harici bir batarya takılı tablete tablet demem :)

S7-)RJ45 parçası ile 2 adet usb 2.0 ve bir adet te ethernet çıkışı sağlanıyor sanırım. Bu aletin yanında verilmiyorsa nerden bulabiliriz bu parçayı ?

C7-) Şu an Paladin RJ45 ethernet desteklemiyor,yine tablet aldığınız çin sitelerinde alınabilir eğer ilerde bu sorun çözülürse.

S8-)Bu cihaz 5noktalı mı yoksa 2 noktalı dokunmatik ekran mı?

C8-) Kapasitif ekran olması illa 5 noktalı olduğunu garanti edemez,yine şu an Paladin 2 noktalı dokunmatiğe sahip olduğu konuşuluyor.

Cevaplar için krocker09 a teşekkürler!

Aklınızatakılan soruları veya cevapları yazarsanız ilk konuya ekleyeceğim.

İngilizce Kullanım Klavuzu:

İngilizce Kullanım Klavuzu

###XBURSTİŞLEMCİ İLE UYUMLU ÇALIŞANUYGULAMA VE OYUNLAR###

Bu konudaki uygulamalar ve oyunların yanına kimin tarafından paylaşıldığını yazacağım yardımları için teşekkür ederiz.
    NOT::BURADA VERDİĞİM PROGRAM ve UYGULAMALARI KENDİM DENEMEDİM.FORUMLARDA OKUDUKLARIMA GÖRE VE BURADAKİ KULLANAN ARKADAŞLARIN İŞE YARADIĞINI SÖYEMESİ ÜZERİNE KOYUYORUM.YÜKLEYİP YÜKLEMEMEK SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR:!
    ##UYGULAMALAR##
    MAGİCCODE :ARM tabanlı işlemciler için yapılmış uygulamaları Paladin işlemcisinde çalışması için tasarlanmış bir programdır.Bazı programlarda işe yaradığı söyleniyor.

Magiccode V1.3

Android Tabletler İçin : FACEBOOK MOBİL--Tulgacan

Android Tabletler İçin : FACEBOOK MOBİL

Android Tabletler İçin : MARKET UNLOCKER v3.1.5.1 (Avea, Turkcell, Vodafone için engellenen programları gösterir)--Tulgacan

Android Tabletler İçin : MARKET UNLOCKER v3.1.5.1 (Avea, Turkcell, Vodafone için engellenen programları gösterir)

Android Tabletler İçin : MORE LOCAL 2 (Marketi ve bazı yazıları %100 Türkçe yapar)--Tulgacan

Android Tabletler İçin : MORE LOCAL 2 (Marketi ve bazı yazıları %100 Türkçe yapar)

Android Tabletler İçin : YOUTUBE MOBİL--Tulgacan

Android Tabletler İçin : YOUTUBE MOBİL

##OYUNLAR##

Android Tabletler İçin : BUBBLE BLAST 2 (Kafanızı saatlerce kaldıramayacağınız düşündüğüm bir oyun). --Tulgacan

Android Tabletler İçin : BUBBLE BLAST 2 (Kafanızı saatlerce kaldıramayacağınız düşündüğüm bir oyun).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 31 Ocak 2012; 0:12:10 >

• Gördüğüm kadarı ile Ainol Nova 7 Paladin hakkında bir konu yoktu.Bu konu üzerinden paylaşımlar,sorular gerçekleştirilebilir.
  • Bu özelliklerinde kapasitif ekranının 5 nokta algıladığını söylüyor.
    Birde merak ettiğim bir konu var. RJ45 parçası ile 2 adet usb 2.0 ve bir adet te ethernet çıkışı sağlanıyor sanırım. Bu aletin yanında verilmiyorsa nerden bulabiliriz bu parçayı ????
  • İlk sorunuzun cevabı için araştırdım daha önce.5 noktalı olduğu söyleniyor yorumlarda.

Diğer konu hakkında bilen biri cevaplar herhalde.Birde benim sorularıma da cevaplarsanız Ana konuda soruların altına cevapları da yazarız.Elinde olan biri tüm soruları net olarak cevaplarsa ana knuya ekleyecem.
  • Paladin kullanan yok mu soruları cevaplayacak bu kadar zor olmasa gerek.Sorular ilk konuda.Mesala benim için öneml sorular.
  • ayhan kardeş paladin kullanan hiç yokgibi birşey zaten :) o3 nickli arkadaş bilebilir bu soruları. ben ve laider nickli arkadaş da siparişimizi verdik yollarını gözlüyoruz :)) Ürünler geldikten sonra yardımcı olabiliriz anca
  • O zaman gelince denerseniz sevinirim.Bu soruları bende merak ediyorum.Eğer makul cevapları var ise alabilirim ve sanırım bu durumda olan bir sürü kişi vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S1-)Flash desteği olmadığını okudum doğrumu.Çağresi var mı?

C1-) Fabrika çıkışında flash desteği yok HTML5 destekliyor.FW güncellemesi ile giderilcek bir eksiklik,sorun değil yani.

S2-)Genel işleyişi nasıl takılmalar var mı?

C2-) Fiyatına göre performansı gayet iyi ama soru açık değil :) Ne yapmak istediğinize bağlı olarak cevap değişir.

S3-)İnternet video performansı nasıl?

C3-) Net ve hd video performansı gayet iyi zaten artık bu segmentlerde iki iş de oldukça akıcı.

S4-)Şarj durumu nedir ne kadar gider?

C4-) Bu soruya tahmini olarak cevap verebiliriz,wifi açık orta parlaklıkta en az 6-7 saat.

S5-)Marketteki programlar uymuyo deniyor çözümü var mı?

C5-) Zaman herşeyin ilacıdır,google dan onaylı bir çipset için elbette ki bu sorunlar yakın zamanda ortadan kalkacaktır.Markette ki uygulamalar güncellenecektir.

S6-)Buna uygun pil nereden alabiliriz bitmesi durumunda?

C6-) Tablet aldığınız sitelerden yüzlerce çeşit uyumlu harici batarya bulunabilir ama pratikte tavsiye etmiyorum,harici bir batarya takılı tablete tablet demem :)

S7-)RJ45 parçası ile 2 adet usb 2.0 ve bir adet te ethernet çıkışı sağlanıyor sanırım. Bu aletin yanında verilmiyorsa nerden bulabiliriz bu parçayı ?

C7-) Şu an Paladin RJ45 ethernet desteklemiyor,yine tablet aldığınız çin sitelerinde alınabilir eğer ilerde bu sorun çözülürse.

S8-)Bu cihaz 5noktalı mı yoksa 2 noktalı dokunmatik ekran mı?

C8-) Kapasitif ekran olması illa 5 noktalı olduğunu garanti edemez,yine şu an Paladin 2 noktalı dokunmatiğe sahip olduğu konuşuluyor.

• Pil derken harici değil ömrü biten pile karşılık değişmesi için sormuştum.

Bu arada ben pandawill incelemesi altındaki yorumlardan 5 noktalı olduğunu okudum.Pandawill yetkilisi tarafından yazılmıştı yorum.

Cevaplar için teşekkürler ekliyorum ilk konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Pil derken harici değil ömrü biten pile karşılık değişmesi için sormuştum.

Bu arada ben pandawill incelemesi altındaki yorumlardan 5 noktalı olduğunu okudum.Pandawill yetkilisi tarafından yazılmıştı yorum.

O kısımda hata olabiliyor pandawill.com da,eğer forumda admin böyle dediyse bilemem.
    Direk ainol firmasından temin edilebilir ancak bu değişimi yapmak biraz riskli,eliniz yatkın ve elektronikten anlıyorsanız youtube'da videoları çıkacaktır tablet yaygınlaştıkça,ama pilinin kolay kolay ölmeyecceğğni de ekleyeyim.
  • @krocker09 sağolasın cevapların için. Bu RJ45 parçasını destekliyor galiba.Çünkü tabletburada sitesinde desteklediğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver_storm

@krocker09 sağolasın cevapların için. Bu RJ45 parçasını destekliyor galiba.Çünkü tabletburada sitesinde desteklediğini söylüyor.

Çok rica ediyorum şöyle sitelere itibar etmeyin,üretici firmaya sordum zamanında ve fabrika çıkışında desteklemiyor cevabını aldım ama güncellemelerle iş değişebilir.
    Sizin dediğiniz USB den RJ45 ethernet girişi sağlayan parça değil mi yani şu;

Bu değil,şu derseniz bilemem ki zaten bu parça bi işe yaramıyor;

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Pil derken harici değil ömrü biten pile karşılık değişmesi için sormuştum.

O kısımda hata olabiliyor pandawill.com da,eğer forumda admin böyle dediyse bilemem.
    Direk ainol firmasından temin edilebilir ancak bu değişimi yapmak biraz riskli,eliniz yatkın ve elektronikten anlıyorsanız youtube'da videoları çıkacaktır tablet yaygınlaştıkça,ama pilinin kolay kolay ölmeyecceğğni de ekleyeyim.

Bakalım bekliyorum şu flash olayı çözülünce almaya niyetliyim gibi.Pili içinde biterse değiştirmek için sordum.Bi arkadaş sadece 2 lehimle tutturuluyor demşişti ondan sormuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Gördüğüm kadarı ile Ainol Nova 7 Paladin hakkında bir konu yoktu.Bu konu üzerinden paylaşımlar,sorular gerçekleştirilebilir.

isimi Nova değil Novo olacak.

Ana konu gibi işleyen konular vardı aslında ama en azından bu konuda toplasak bütün yazıları büyük kolaylık sağlar kullanıcılara.

Uyarı için sağol dikatimden kaçmış.Düzelttim.Bende öyle düşündüm.Buradan paylaşımlar yapılabilir.
  • Valla bende farketmedim.Önümde şu anda Modern Fizik-Quantum konuları var dağıldım..:)

Bu arada paladinle ilgili flash olayını ve apk sorunu hakkında bilgin var mı?
  • arkadaşlar,
    şimdi bu paladin dünyanın ilk 4.0'lı tableti değil mi?

peki 4.0.3 neden sadece novo7 ELF ve ADVANCED modellerine çıktı acaba?!

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&tl=en&u=http://www.ainol.com/plugin.php%3Fidentifier%3Dainol%26module%3Ddownload&usg=ALkJrhh2z21KxPOdVMVp5XOACkWrsllRyg

bütün modellere güncelleme çıkarmadan tatile kaçtılar desenize :)

• Bende bilmiyorum ama şu flash olayını giderecekler mi bakalım ilk seferde?
  • Arkadaşlar yabancı forumlardan araştırmalar yaptım.Şu anda resmi olarak yayınlanmasa da piyasada paladin için 4.0.3 güncellemesi mevcut ama galiba çince henüz.Son olarak paladindeki uygulama ve flash sorunun kaynağı işlemci mimarisinin farklı olmasıymış ve bu sorunun bu güncelleme ile kalkacağı söyleniyor.
  • arkdaslar gercekten flash onemlı ama acaba ne kadar dayanaklı bunuda merak edıyorum??
    bu urunler bu heves ettıgımız kadar kalıtelıyse neden dıger cın malı tabletler gıbı ıthal edılmedı anlmadım?
    donanım haber'de video incelmelere konu olan mobee markalı urun bundan daha mı ıyı sızce?daha mı kalıtelı???

BUTCEMIZ KISITLI OLDUGU ICIN MI GUZEL GELIYOR ACABA?
  • Benim kargo dağıtıma çıkarılmış p.tesi salı elimd eolur heralde. Bir de kargoyu teslim alırkennasıl alıyorsunuz.Görevlinin yanında paketi açıp kontrol mu ediyorsunuz ? Kırık dökük ya da farklı bir ürün geldiğinde tutanak tutturup geri mi veriyoruz ( inşallah böyle birşey olmaz )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.