Şimdi Ara

'Ainol Novo 7 Fire/Flame/Burning' (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
10
Favori
69.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hmm anladım garantili alaydın daha iyiydi sanki türkiye garantili alet güzel samsung galax tabletten performans olarak daha iyi zaten ucuz :)
  • coğu kişi yurtdışından getirtiyo bu makinayı benm şahsi tavsiyemi açıklıyım: almak için araştıran arkadaşlara bence türkiye garantili alın zaten geldi bulunuyo 150 tl daha fazla ama çin malı olduğu için %100 bi güven temin etmiyor iphone getirtsek okey ama ne olur ne olmaz garantiye alın işinizi ucuzcity.com da garantilisi var bu gün gelmiş ayrıca tabletin performansını baya bi araştırdım iyi değil süper asusun son çıkardığı tabletden asus primeli bişeydi sanırım performan olarak daha iyi gözüküyo diğer çin tabletlerine para vermeye niyetlendiyseniz vaz geçip flame alın teşekkürler.
  • Merhaba,

    Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda 2 farklı Ainol Novo 7 Fire konusu mevcut. Bu şekli ile cihaz hakkında soruları/sorunları olan arkadaşlar ve yine cihaz hakkında bilgisi olan deneyimli arkadaşlar 2 konuya dağılmış durumdalar. Hal böyle olunca konuların takibi herkes için zor bir hal alıyor ve çeşitli karışıklıklara neden oluyor.

    Mevcut karışıklığa son vermek için, bu konunun kilitlenmesi ve ilk mesaj itibari ile teknik anlamda daha zengin içeriğe sahip olan diğer konudan devam edilmesi daha sağlıklı olacaktır.

    Yine bu konunun ilk mesajındaki cihaz resimleri de diğer konunun ilk mesajına taşınacaktır.

    Buradan devam edebilirsiniz:http://resim.donanimhaber.com/m_66590508/tm.htm

    İyi forumlar.




  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.