Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tabletin kasayla ekranı sağa sola hafif çevirince veya ekranın kenarlarına hafif bastırınca bi boşluk var gibi hafif ince bir çıtırtı var.sizdede varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

sanırım senınkı eskı

Sizinki eski gibi bence...
    2012 11 08 dedgine gore tarih sıraması daha yeni gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Arkadaşlar tabletin kasayla ekranı sağa sola hafif çevirince veya ekranın kenarlarına hafif bastırınca bi boşluk var gibi hafif ince bir çıtırtı var.sizdede varmı.

Evet bende de var ekrana falan bastırınca parmagımda sagdan soldan ses gelior..Ama sorun edilecek birşey degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

quote:

Arkadaşlar tabletin kasayla ekranı sağa sola hafif çevirince veya ekranın kenarlarına hafif bastırınca bi boşluk var gibi hafif ince bir çıtırtı var.sizdede varmı.

Evet bende de var ekrana falan bastırınca parmagımda sagdan soldan ses gelior..Ama sorun edilecek birşey degil

Ya çok problem değilde sadece bendemi diye merak ettim.Bide yandex shell yüklenince tabletin ekranı çok havalı ve çok daha akıcı oldu.Ekran yağ gibi kayıyor.Şiddetle tavsiye ederim kullanmayanlara.

• quote:

quote:

sanırım senınkı eskı

Sizinki eski gibi bence...
    2012 11 08 dedgine gore tarih sıraması daha yeni gibi geldi bana

olabilir hocam
  • quote:

quote:

quote:

Ya çok problem değilde sadece bendemi diye merak ettim.Bide yandex shell yüklenince tabletin ekranı çok havalı ve çok daha akıcı oldu.Ekran yağ gibi kayıyor.Şiddetle tavsiye ederim kullanmayanlara.

Google store de var mı ? Bende deneyeyim
    Bi tavsiye de benden Go Launcher HD cok gzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 9 Aralık 2012; 23:13:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Google store de var mı ? Bende deneyeyim
    Bi tavsiye de benden Go Launcher HD cok gzel

Benim telefonda go launcher var.Önceki tablettede go kullandım.Gerçekten çok iyi ama bu yandex shell çok harika.Go kadar özelliği yok ama ekranın sayfaları falan müthiş akıcı.playdan indirdim.Bide ayarlarda tablet ve telefon versiyonu var telefonu seç,tablet pek iyi değil.

• Arkadaslar bi flame kullanicisi olarak tablwri degistirip crystal almak istiyorum. Oncelikle benim aletteki gibi pit sesi var mi ? Makine isiniyor mu dead trigger gibi oyunlarda performans nasil bide batarya sapitiyor mu yani ana hatlariyla tableti bi anlatabilir misiniz rica etsem :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmb

Arkadaslar bi flame kullanicisi olarak tablwri degistirip crystal almak istiyorum. Oncelikle benim aletteki gibi pit sesi var mi ? Makine isiniyor mu dead trigger gibi oyunlarda performans nasil bide batarya sapitiyor mu yani ana hatlariyla tableti bi anlatabilir misiniz rica etsem :-)

Ekranı kendi kaparken bi ses oluyor.Kendin kaparsan olmuyor.tablet ısınıyor,zaten ısınmayan tablet olamaz,oyunu oynamadım birşey diyemem oynayan arkadaşlar sorun yok demişlerdi,batarya bende bir kere hafif sorun oldu 10 gündür sorun yok.

• merhaba arkadaşlar bugüne kadar aklımda hep novo 7 fire vardı ama bu tableti de incelediğimde

blutoot, ön arka kamera, 5000 lik pil, alimünyum kasa gibi özellikler için 100 TL fiyat farkı verilir mi bunu düşünüyorum? Crystaldede 3700 lük pil var sanırım bu değer ne kadar fark ettirir?

sorum biraz karışık oldu ama crystal mi fire mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

merhaba arkadaşlar bugüne kadar aklımda hep novo 7 fire vardı ama bu tableti de incelediğimde

blutoot, ön arka kamera, 5000 lik pil, alimünyum kasa gibi özellikler için 100 TL fiyat farkı verilir mi bunu düşünüyorum? Crystaldede 3700 lük pil var sanırım bu değer ne kadar fark ettirir?

sorum biraz karışık oldu ama crystal mi fire mi?

Bende bunu çok düşündüm ama crystalde karar kıldım.Hep aklımda acaba onumu alsam diyordum fakat bugün flame(fire)ile ilgili yorumları okudum iyiki bunu almışım dedim.Herkes kameranın iyi olmadığından,blututun yavaş olduğundan ve batarya ile ilgili çok ciddi sorunları ve ciddi pıt sorununu gördüm iyiki almamışım dedim.

• evet dostum aynı şeyleri daha bugün bende okudum blutut kamera neysede bataryanın 5000 lik oluşu çok cezbediyo insanı ama 100TL büyük bir fark sanırım bende crystal alacağım.
    birde ainol novo 7 mars var acaba onumu alsam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarcan -- 10 Aralık 2012; 11:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

evet dostum aynı şeyleri daha bugün bende okudum blutut kamera neysede bataryanın 5000 lik oluşu çok cezbediyo insanı ama 100TL büyük bir fark sanırım bende crystal alacağım.
    birde ainol novo 7 mars var acaba onumu alsam :)

Bataryanın 5000 olmasına rağmen çok şikayet var bende çok arada kalmıştım.

• Ya arkadaslar youtbe de muzk dinlerken diger sayfalarda nasil geznti yapacagim bi yardim edin.muzigi aciyorum baska uygulamalara gecnde duruyor muzik.pc deki mantigi istiyorum ben mumkun mu acaba

• quote:

Ya arkadaslar youtbe de muzk dinlerken diger sayfalarda nasil geznti yapacagim bi yardim edin.muzigi aciyorum baska uygulamalara gecnde duruyor muzik.pc deki mantigi istiyorum ben mumkun mu acaba

Tablette bunu yapman pek mümkün değil.Belki playda bunla ilgili bir uygulama olabilir.

• quote:

Ya arkadaslar youtbe de muzk dinlerken diger sayfalarda nasil geznti yapacagim bi yardim edin.muzigi aciyorum baska uygulamalara gecnde duruyor muzik.pc deki mantigi istiyorum ben mumkun mu acaba

Stickit uygulamasiyla evet

• quote:

Buyrun

sorunuz olursa cevaplayabılırım

http://yesilcin.com/ainol-novo-crystal-7-inc-tablet-inceleme-eklendi-t13402.0.html;new#new

Ilk sayfaya alinma sansi varmi acaba?
    Cunki turkce boyle bir inceleme videosu bulunmamakta
    Yeni arkadaslara faydasi olur

• quote:

quote:

Stickit uygulamasiyla evet

Cok tesekkurler ancak google play de ucretli sanirim

• Dogrudur

Elimde cracklisi vardi bir ara bakar yazarim buraya

• Arkadaşlar bu wifi çekimi konusunda bir gelişme sağlayan oldumu.çekimi zayıf bunu nasıl yükseltebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.