Şimdi Ara

Ainol NOVO 7 Advanced II | Android 4.0ICS | 1.2Ghz | 512MB | Hemen Teslim | 180 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    HEMEN TESLİM

Ainol NOVO 7 Advanced II | Android 4.0ICS | 1.2Ghz | 512MB | Hemen Teslim | 180 TL

Ainol NOVO 7 Advanced II Android 4.0 Ice Cream Sandwich Tablet PC

Genel Özellikler:
    CPU...............AllWinner A10 1.2GHz +Mali400 GPU
    RAM...............DDR3 512MB
    Nand Flash......8GB
    Ekran.............7 inch Capacitive Multi-Touch Ekran, Çözünürlük: 800X480 piksel.
    Wireless.........WiFi 802.11b/g/n.
    Webcam.........2.0MP Ön Webcam
    G-sensor........4 Way G-sensor

Bağlantılar:
    1 x Mini USB OTG
    1 X HDMI Out
    1 x TF Card slo
    1 x DC Jack
    1 x Earphone Jack

Ürün hakkında fikir sahibi olmak için:http://www.youtube.com/watch?v=UQxIEN4OHUQ

Ankara içi elden teslim. Şehir dışına önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

İlan Açıklaması:
    Cihaz 2. eldir. Bu üründen çok sayıda getirtip satmıştım fakat resimlerini çekmek ve test etmek için bir tanesini açtım ve bir süre kullandım. Ekran filmi sökülmeden, arka kapak karbonfiber korumayla kaplanarak çok az kullanılmıştır. Bataryası ilk günkü gibidir. Orjinal kulaklığı, tüm aksesuarları ve tam kutu içeriğiyle teslim edilecektir. İnternet, film, dizi, müzik, e-kitap, oyun, bankacılık işlemleri, facebook, twitter kısacası tüm ihtiyaclarınıza rahatlıkla cevap verebilecek bir üründür. Dahili mikrofonu ve kamerası sayesinde görüntülü konuşma yapma imkanı vardır. Resimdeki kılıf da hediye verilecektir:

NOT: Eklediğim ürünün kendi fotoğraflarında ekrandaki dalgalanma, kabarma veya çizik gibi görünen şeyler aslında ekrandaki koruyucu filmin izleridir.

180 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1204 -- 15 Aralık 2012; 1:33:31 >

• Almak için pm lütfen.
  • Pm cevaplandi
  • garanti ?
  • Tr icin gecerli garantisi yok.
  • İşlemci A10, 1.2GHz olduğunu
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

pm

cevaplandı
  • İlan güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1204 -- 15 Aralık 2012; 1:37:22 >
  • bende bu ürünün aurora modelini almayı düşünüyorum. acaba hangisi daha iyi? benım alacağım biraz daha pahalı ama daha iyisimi onu bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.Macit

bende bu ürünün aurora modelini almayı düşünüyorum. acaba hangisi daha iyi? benım alacağım biraz daha pahalı ama daha iyisimi onu bilemiyorum..

aurora da ram 1 gb. fiyat farkı sizin için çok gelmiyorsa 2 katı ram olan tableti almak daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho_grp

quote:

bende bu ürünün aurora modelini almayı düşünüyorum. acaba hangisi daha iyi? benım alacağım biraz daha pahalı ama daha iyisimi onu bilemiyorum..

aurora da ram 1 gb. fiyat farkı sizin için çok gelmiyorsa 2 katı ram olan tableti almak daha mantıklı olur.

Cıhazı aldim ince ve kıbar bır ürün. Tavsiye için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho_grp

quote:

Cıhazı aldim ince ve kıbar bır ürün. Tavsiye için teşekkürler.

rica ederim hayırlı olsun da sanki benim ürünü almışsınız gibi oldu :)

Satışa devam. İlan güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1204 -- 28 Ocak 2013; 3:27:58 >

• Tablet Satılmıştır!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.