Şimdi Ara

Ailesinde KYK bursu alan olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey duydum doğruluğunu tespit etmek için sizin cevaplarınıza ihtiyacım var. Ailede 1 kişi burs aldıysa ondan sonra başvuran 2. kardeş de kesin burs alıyormuş?

Var mı bunu doğrulayacak/çürütecek olan?

• yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın abisi alıyo ve kendisi başvurduğunda abisinin bursundan kesinti olacağını söylediğini hatırlıyorum emin değilim ama
  • çok komik duyumlar bunlar,tam tersi bir durum olabilir ihtimali yüksek bir kişi üniversite okuyup alamıyorsa üniversiteye okuyan diğer kardeşin alabilme ihtimali çok yüksek mesela 3 kardeş okusun bir tanesi kesin alır gibi bişey tabi süpersonik maddi mal varlıkları yoksa,ama senin dediğin gibi biri kesin alıyorsa ikincisi de kesin alır diye bişey yok benim dediğim gibi bir ihtimal var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reacti0n

yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın abisi alıyo ve kendisi başvurduğunda abisinin bursundan kesinti olacağını söylediğini hatırlıyorum emin değilim ama

öyle bir durum yok ikisi de 260 lirasını alır çıkarsa kardeşine de,yani ikimizde çıktı sen 150 al ben 110 alayım gibi bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Reacti0n

yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın abisi alıyo ve kendisi başvurduğunda abisinin bursundan kesinti olacağını söylediğini hatırlıyorum emin değilim ama

öyle bir durum yok ikisi de 260 lirasını alır çıkarsa kardeşine de,yani ikimizde çıktı sen 150 al ben 110 alayım gibi bir durum yok

zaten öyle demedi 220-220 tarzında bişeyden bahsetti tabi sadece duyum bende saçmalama demiştim zaten

• Yok mu abisi ablasi unide okuyup kyk bursu alan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ablam kredi alıyor şuan.
    Bende bu sene başvurdum ablam kredi aldığı için bana burs çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Hiç araştırmadım nedir ne değildir. Bekleyip göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK da kalanlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poüyk

Yok mu abisi ablasi unide okuyup kyk bursu alan?

arkadaşım cevapladım ya abisi/ablası burs alıyorsa kardeşi de kesin alacak diye birşey yok,ancak ablası/abisi burs almıyorsa kardeşin alma ihtimali yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 24 Ağustos 2012; 17:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: poüyk

Yok mu abisi ablasi unide okuyup kyk bursu alan?

arkadaşım cevapladım ya abisi/ablası burs alıyorsa kardeşi de kesin alacak diye birşey yok,ancak ablası/abisi burs almıyorsa kardeşin alma ihtimali yüksek

tamam sağol sen cevapladın da ben örnekler bulup ona göre karar vermek istiyorum
  • Hocam neyin kararını vericeksin başvur gitsin işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.