Şimdi Ara

Ailesi Çok Zengin Olan Var Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hani bunun ilk sahibi

mal da yalan mulk de yalan
    var biraz da sen oyalan

yunus emre

gönlünüz zengin olsun gençler, hele ki Türkiye gibi bir ülkede zenginlik diken üstünde olmaktır, bir ekonomik krizde ne zenginleri gördüm de ekmeğe muhtaç kaldılar, benden size tavsiye malınızla-mülkünüzle övünmeyin ...
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

mal sahibi mulk sahibi
    hani bunun ilk sahibi

mal da yalan mulk de yalan
    var biraz da sen oyalan

yunus emre

gönlünüz zengin olsun gençler, hele ki Türkiye gibi bir ülkede zenginlik diken üstünde olmaktır, bir ekonomik krizde ne zenginleri gördüm de ekmeğe muhtaç kaldılar, benden size tavsiye malınızla-mülkünüzle övünmeyin ...

Aç olan var mı ?Onları tesbit edip yardım edelim..Bırakın zenginleri..

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Ailesi Çok Zengin Olan Var Mı?

Biraz önce bizim para odasından çektiğim görüntü. İçeride ne kadar var bugüne kadar sayamadım. İşte bu kadar zenginiz.

Is this Heaven?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.