Beyler ailenizi kaybetmekten korktuğunuz oluyor mu?Yani şimdi zamansal olarak çoğu evlat anne babasının ölümünü görecek.Yani artık bunlar aklıma gelmeye başlıyor ve kendimi o an çok kötü hissediyorum.Elimizdekilerin kıymetini bilelim beyler.Kaybedince çok daha fazla üzüntü duyarız yoksa
Neden böyle konular açıyosun psikopat falanmısın?
Geceleri böyle oluyor bana ve birazda can sıkıntısı
Geçen bayramda dedemi kaybettim artık daha çok aklıma geliyor nedense dedem öldüğünde çok kötü olmuştum ALLAH rahmet eylesin.Hiç ağlayacağımı zannetmezdim ama çocuk gibi ağladım anne babamızın değerini bilmek lazım gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Geçen bayramda dedemi kaybettim artık daha çok aklıma geliyor nedense dedem öldüğünde çok kötü olmuştum ALLAH rahmet eylesin.Hiç ağlayacağımı zannetmezdim ama çocuk gibi ağladım anne babamızın değerini bilmek lazım gerçekten.
Evet aynen.Başın sağolsun.
Yaşını sorabilirmiyim? ( samimiyetimle soruyorum dalga geçmek amaçlı değil)
Herkez de farklıdır gerçi bende hep 16 15 yaslarımda hep düsünürdüm böyle seyleri ailemin basına bisey geldiğini ağlamaklı olurdum.Özellikle gece vakti yatağımda yatarken yada herhangi bos anımda aklıma geldiginde üzülürdüm , hala daha olur yani düsünme bunları pek fazla . Ancak aileni üzücek bisey yapmaya fırsat oldugunda bunları aklına getirki onları üzme.Buarada nasihat verdiğimi düsünme haddime değil bende 19 yaşındayım, sadece tavsiye vermek istedim
quote:
Orijinalden alıntı: TheGu4rdian
Herkez de farklıdır gerçi bende hep 16 15 yaslarımda hep düsünürdüm böyle seyleri ailemin basına bisey geldiğini ağlamaklı olurdum.Özellikle gece vakti yatağımda yatarken yada herhangi bos anımda aklıma geldiginde üzülürdüm , hala daha olur yani düsünme bunları pek fazla . Ancak aileni üzücek bisey yapmaya fırsat oldugunda bunları aklına getirki onları üzme.Buarada nasihat verdiğimi düsünme haddime değil bende 19 yaşındayım, sadece tavsiye vermek istedim
Aynen bendede öyle oluyor işte bazen.Tavsiyeyi anladım sağol
niye böyle şeyler düşünüyonki , düşünürsen korkarsın . Günü gelince anı yaşarsın korkunun ecele faydası olmadığını anlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Evet aynen.Başın sağolsun.
Saolasın.
quote:
al bendende okadar kazık kadar adam olduk bu durumdayım
quote:
Orijinalden alıntı: unknown!!
quote:
al bendende okadar kazık kadar adam olduk bu durumdayım
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme