Şimdi Ara

Aileniz Teknolojiyle Ne Kadar Ic Ice (idi)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben teknolojiyi yani teknoloji sayilabilecek seyi komusda gormustum yasim kucuk oldugundan 56K fax modem vs gormedim ama windows 2000 den sonrasini cok iyi hatirliyorum xp ile buyudum daha cok, dial-up adsl ile de evde internet ile tanistim annem ve babam teknolojiyle ilgilenmezler genelde ben yardimci olurum ama biliyorum aramizda babasi bilgisayar muhendisi olan vardir belki de kucukluklerinde dos oyunlari oynuyorlardir iste ben de onlarin hikayesini merak ettim

HERKES TEKNOLOJI(BILGISAYAR, KONSOL...) ILE TANISMASINI ANLATSIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlatirim yerimizi alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Anlatirim yerimizi alalim

Anlat bebe.
  • tabi tanışma maceram amcamlarda başladı :) onlara gittikçe oyun oynardık.. tarzan ve bir araba yarısı oyunu vardı :) (win98 :D)

sonra evimize sanırım 2001 de aldık... xp home education :) hala kullanma kılavuzu falan durur :) 2003te de internet bağlattık.

annem skype tan benimle konuşacak , nette aradığını bulacak kadar bilir... babam anlamaz :) anlasa ilk bakacağı yer sanırım olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 4 Ocak 2014; 18:11:35 >
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Ben daha evimize internet baglatmadan once eski komsumuz tarzan yuklemisti ben de tarzani acicam diye silme programini acmisim ileriye bastim bastim sonra tarzan ekrandan yokoldu kosa kosa salona gittim ablamin yanina agladim abla bisey diyecem ama kizmiyican diye dedim ben tarzani yok ettim falan bana bi sarilisi vardi....

• Babam teknolojiye çok ilgili sağolsun doğduğumda pc vardı win95 ve 98'i gördüm çevirmeli modemle internete bağlandım

Annemse tam tersi s3'e güncelleme yaptım ufak görsel değişiklikler oldu bunu niye değiştirdin dedi bir de

• Anneniz ayni ablam hic bir sey guncellemiyor ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde çakma atarilerden vardı, onu oynardım. İlk bilgisayar eve 2001'de girmişti. Windows 98 vardı üzerinde ve kullanmayı bilmiyordum ilk zamanlarda tabiki. İlk dizüstü bilgisayarı da o yıl yada önceki yıl bir akrabanın evinde görmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.