Şimdi Ara

Ailenin yanında iö pr okumak mı, samsunda iö pdr okumak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok kararsız kaldım, hangisini üste yazarsam o gelecek çok yüksek ihtimalle. Kayseride yasıyoruz, erciyeste pdr iö mü okusam, samsun ömü de iö pdr mi okusam?

• up
  • Arkadaşım ben pdr den mezun oldum bu yil, ailemin yanında okudum çok rahat oluyor, arkadaslarim bayagi zorlandilar madem erciyes de tutuyor bence gerek yok omüye gitmene...omü ile erciyes in eğitim kalitesi bakımından farklari yok tabiki nihai tercih senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul falan olsa neyse de Kayseri ile Samsun arasında pek bir fark yok. Aile yanında okumak inanılmaz rahat bir şey.
  • Bilmiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için başka fırsatım olmayacak, üniversite hayatım farklı olsun istiyorum lise gibi gidip gelmeyeyim. Ama aileme masraf olmak da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

Bilmiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için başka fırsatım olmayacak, üniversite hayatım farklı olsun istiyorum lise gibi gidip gelmeyeyim. Ama aileme masraf olmak da istemiyorum

üniyi başka şehirde okumak o kadarda mühim birşey değil diye düşünüyorum,lise hayatı gibi olmasıda sana bağlı.eğer ailen atıyorum saat 10 olunca oğlum nerde kaldın gelmiyor musun diyecek kişiler değil ise senden kralı olmaz.eve gelirsin yemek hazır,temizlik,ütü derdinde yok.
  • Kuzenim seninle ayni durumdaydi tokattan samsuna gitti pdr okumaya bin pisman tokata donmeye calisiyo bence evinde okuman daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

Bilmiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için başka fırsatım olmayacak, üniversite hayatım farklı olsun istiyorum lise gibi gidip gelmeyeyim. Ama aileme masraf olmak da istemiyorum

üniyi başka şehirde okumak o kadarda mühim birşey değil diye düşünüyorum,lise hayatı gibi olmasıda sana bağlı.eğer ailen atıyorum saat 10 olunca oğlum nerde kaldın gelmiyor musun diyecek kişiler değil ise senden kralı olmaz.eve gelirsin yemek hazır,temizlik,ütü derdinde yok.

Oğlum değil de kızım derler gezme konusuna gelince ailem bırakın akşam dışarıya çıkmamı gündüz bile karışırlar.

• Bence biraz hayatı tanımakta acılmakta fayda var gayseri gayseri 18senedir,yeter da. Biraz acıl, git samsuna deniz gör sahil şehrinde yasa sehir harıka
    (samsunda yasıyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.