Şimdi Ara

Aileme Universiteyi birakmak istedigimi soylemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene kayit yaptirmistim ama hic gitmedim okula sadece sehirde bos bos dolastim nasil olsa bu sene yks ye giricem baska biryer tuttururum diye ama tutturamadim ve sinifta kaldim. Aileme 2.sinifa gectigimi soyledim ve yarin gidiyorum ama halbuki 1.siniftayim. Gitmek istemiyorum orda okumak istemiyorum bu sene hazirlanmak istiyorum. Nasil soyleyecegimi bilemiyorum kafayi yiyecem psikolojim bozuldu orda tekrar yasamak istemiyorum ama ailemede soyliyemiyorum korkuyorum ne yapicam yardim edin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlienPickless9 -- 21 Eylül 2018; 13:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir daha hazırlan

• Hangi şehire gideceksin? Hedef ne?

Bu arada 2. sınıf diye git orada 1 sene daha yks çalış adam akıllı kazanırsan da ailene geçiş yaptım dersin.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    antalya mersin felan istiyorum bilgisayar muhendisligi veya matematik bolumu. Guzel dusunce ama okulum 2 yillik yani bu sene bittiginde bitmis oluyor.

• Ne kaybedersin ki, söyle gitsin. Olan olmuş vakit kaybetme sonra daha çok pişman olunuyor.
  • Yatay geçiş yap istediğin bölüme

• quote:

Orijinalden alıntı: AlienPickless9

antalya mersin felan istiyorum bilgisayar muhendisligi veya matematik bolumu. Guzel dusunce ama okulum 2 yillik yani bu sene bittiginde bitmis oluyor.

Çok sıcak gelme :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soylemeyi ne kadar ertelersen o kadar uzun sure stres yasarsin. bundan kaçışın imkansiz. o yuzden bir kerede hallet kurtul. kendini bu konuda fazla suclu hissetme cunku cocuklar yalan soylemeyi bile ailelerinden ogrenirler. sende bunu yapacak cesaret yoksa veya yalan soylemek zorunda hissettiysen kendini, hepsinde ailenin payı var. ama bundan sonrasinda nasil birisi olmak istedigine kendin karar vermelisin. ve o kişi olmalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 21 Eylül 2018; 14:19:4 >
  • Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Guzel yazmissin ama cikmiyor iste masada yemek yiyoruz cesaret edemiyorum agzimdan bi turlu cikmiyor biliyorum soylemezsem ileriki gunler daha cok sikinti olucak ama iste kizarlar diye bir turlu soyleyemiyorum

• babamin karsinda agzim dugumleniyor iste soyleyemiyorum soylemezsem daha kotu olucak hersey ama iste..

• daha 1.sinifim ve 4 yilliga yatay gecis yapilmiyor

• kendinde antalyada yasadigim icin sikinti olmaz fazla

• Ailen seni o kadar düşünse seni çalıştırmazlar.Söyle ters tepki verirlerse mesele paraysa gider iş bulurum de ve evden ayrıl.
  • AlienPickless9 A kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişten bahsediyorum. Puanının yettiği her yere geçiş yapabilirsin ama zamanı geçti. Yine bir yıl bekleyeceksin

• SıradanCanlı kullanıcısına yanıt
    calisirim sikinti yok ama 1-2 kez citlattim git bitirde gel diyorlar illa

• quote:

calisirim sikinti yok ama 1-2 kez citlattim git bitirde gel diyorlar illa
    Çalışırsan ailenin yanında ne duruyorsun ? Ayrı eve çık.
  • quote:

Hocam o zaman alacaksın karşına gitmeden ya da hiç okula gitme kaydını sildir boşuna masraf yapma oraya tekrar gidip. De anne baba: böyle böyle işte tekrar girmek istiyorum falan iyice açıkla bu akşam. Yani öyle düzgün bir dille anlatırsan hayır demezler herhalde.
  • SıradanCanlı kullanıcısına yanıt
    Neden ayri eve cikayim? kolay mi ayri eve cikmak

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Yarin 6'ya bilet aldim ikiside suan calisiyorlar gece geliyorlar yarin sabah kahvaltida soylemeyi dusunuyorum . Acaba cok mu gec kaldim? surekli gidersen sunu yap gidersen vs. diye diye psikolojim bozuldum gitmek istemiyorum ama surekli gidiyormusuk gibi konusuyorlar.

• quote:

Yarin 6'ya bilet aldim ikiside suan calisiyorlar gece geliyorlar yarin sabah kahvaltida soylemeyi dusunuyorum . Acaba cok mu gec kaldim? surekli gidersen sunu yap gidersen vs. diye diye psikolojim bozuldum gitmek istemiyorum ama surekli gidiyormusuk gibi konusuyorlar.
    E bilmiyorlar ki senin fikrini? Nerden bilsinler. Biraz geç kalmışın tabi ama çok da sayılmaz. Ama kalacaksan da adam akıllı çalış aileni utandırma derim hoc4m.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.