Şimdi Ara

Ailem hayvanları sevmiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wjéasz

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

quote:

quote:

annen ve babana kulak ver bence bizim kültürde hayvanları evde beslemek yoktur senin 3-4 senelik zevkin için onları sıkıntıya sokma hakkın yok ha dışarıda bakma imkanın varsa bakarsın o ayrı bişe ayrıca balıkğa belki bişe demezler zira pisliği hiç yoktur.

sizin kültürü bilmemde benim kültürümde hayvanları beslemek yerine dost olmak ilgilenmek oluyor 3-4 senede olsa dostluk edecek bir arkadaşın zahmetide olur eğlenceside

o anne babanın gözündeki kültürden konuşuyorum benim kültürümde tartışmasız hayvan sevgisi,dostlukta vardır ama benim kültürümde hayvanlan insanın aynı ortamda yaşaması yoktur. bugün rizede 24 saatini atmacalan geçiren adamların hanımları o atmacaları evine almıyor sen bunu biliyormuydun dışarda özel kafeslere sokmak zorunda kalıyolar.

o senin kültürün bizim kültürümüzde vardır örnek vermek gererkise anadoluya göç etmeden önce

ha yani benim kültürümde insanlar kurtlan beraber aynı çatı altında yaşıyor emi.hatta tarkan filmlerindeki gibi aynı sofrada yemek yiyiyor dimi gözünüzü seviğim bırakın bu işleri benim atalarım hayvanında insanında nerde olması gerektiğini çok iy bir şekilde bizlere öğretmiştir.

evet kurtla birlikte aynı sofrada yememiz lazım bir laf vardı bir dostun köpekliği bir köpeğin dostluğundan iyidir

senin algıladığın doğrular ile ecdadımızın algıladığı doğrular farklıymışki buna müsade etmediler. eğer sizin zihniyetinizde gidersek hindistanda farelerlen yemek yiyen insanlar normal olarak algılanır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

annen ve babana kulak ver bence bizim kültürde hayvanları evde beslemek yoktur senin 3-4 senelik zevkin için onları sıkıntıya sokma hakkın yok ha dışarıda bakma imkanın varsa bakarsın o ayrı bişe ayrıca balıkğa belki bişe demezler zira pisliği hiç yoktur.

sizin kültürü bilmemde benim kültürümde hayvanları beslemek yerine dost olmak ilgilenmek oluyor 3-4 senede olsa dostluk edecek bir arkadaşın zahmetide olur eğlenceside

o anne babanın gözündeki kültürden konuşuyorum benim kültürümde tartışmasız hayvan sevgisi,dostlukta vardır ama benim kültürümde hayvanlan insanın aynı ortamda yaşaması yoktur. bugün rizede 24 saatini atmacalan geçiren adamların hanımları o atmacaları evine almıyor sen bunu biliyormuydun dışarda özel kafeslere sokmak zorunda kalıyolar.

o senin kültürün bizim kültürümüzde vardır örnek vermek gererkise anadoluya göç etmeden önce

ha yani benim kültürümde insanlar kurtlan beraber aynı çatı altında yaşıyor emi.hatta tarkan filmlerindeki gibi aynı sofrada yemek yiyiyor dimi gözünüzü seviğim bırakın bu işleri benim atalarım hayvanında insanında nerde olması gerektiğini çok iy bir şekilde bizlere öğretmiştir.

evet kurtla birlikte aynı sofrada yememiz lazım bir laf vardı bir dostun köpekliği bir köpeğin dostluğundan iyidir

senin algıladığın doğrular ile ecdadımızın algıladığı doğrular farklıymışki buna müsade etmediler. eğer sizin zihniyetinizde gidersek hindistanda farelerlen yemek yiyen insanlar normal olarak algılanır.

eğer fare besleyicek zihniyeti türkiyede düşünüyorsan ona ben karışamam beslencek hayvan var beslenmiyecek hayvan var

• hayvani alip kafese koyarak iyilik yaptigini falan zannetme. senin o dedigin hayvanlarin normalde kendi dogalarinda yasamasi gerekiyor.

eger beslicem dersen bir hayvan disardan kedi veya kopek bul al evinde veya bahcende besle. bahcen varsa daha iyi olur hayvan ozgur olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyaw1

hayvani alip kafese koyarak iyilik yaptigini falan zannetme. senin o dedigin hayvanlarin normalde kendi dogalarinda yasamasi gerekiyor.

eger beslicem dersen bir hayvan disardan kedi veya kopek bul al evinde veya bahcende besle. bahcen varsa daha iyi olur hayvan ozgur olur

Bakacağım yer yüzünden sokak köpeği besleyemiyorum. Alman kurdu sahipleneceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

quote:

hayvani alip kafese koyarak iyilik yaptigini falan zannetme. senin o dedigin hayvanlarin normalde kendi dogalarinda yasamasi gerekiyor.

onemli olan ne aldigin degil. o hayvanlar satilmak icin yaratilmadi.

alicagin hayvanida et/suni gidalarla besleme. kopek kedi herseyi yer eger alistirirsan. kucukken benim domat yiyen kedim bile vardi.

internette falan suni gida ureten firmalarin birsuru yaniltici gttn salladiklari bilgiler var onlara falan bakipta hayvanin canini okuma. hayvanlari sattirdiklari yetmiyor ustune doymayip kemiriyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

quote:

onemli olan ne aldigin degil. o hayvanlar satilmak icin yaratilmadi.

alicagin hayvanida et/suni gidalarla besleme. kopek kedi herseyi yer eger alistirirsan. kucukken benim domat yiyen kedim bile vardi.

internette falan suni gida ureten firmalarin birsuru yaniltici gttn salladiklari bilgiler var onlara falan bakipta hayvanin canini okuma. hayvanlari sattirdiklari yetmiyor ustune doymayip kemiriyorlar.

Köpeği zaten almayacağım sahipleneceğim. Çiftlikte kalacağı için diğer hayvanlar ve kngallarla iyi geçinmek zorunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende kafayi yemek uzereyim bahcemize bi kedi geliyor azcik yemek veriyim diyorum annem babam herkes bagirmaya basliyo alistircan her zaman gelceklerrr filn lanet olsun durmadan bahcede olsalar ne olur bahce bombos duruyor bir halt yaptiklarida yok hayvanlarin biktim vallahi bunlardan hayvanlari canavar gibi goruyorlar pistir onlar uyuzdur onlar yeter ya yeter kafayi yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan sevmek farklı, evde beslemek farklı.Ben beslerim evde ama bazı insanlar öyle düşünmüyor hayvansever oldukları halde.Ayrım önemli.
  • Balık iyidir dostum belki yakın arkadaslı kuramassın ama iyi bir hobidir farkli turleri alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.