Şimdi Ara

Ailem dershaneye git diye başımın etini yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen lisesi mezunuyum, 2.kez mezuna kalacağım. Bu sene youtube üzerinden çalıştım ve 80k yapabildim. Bu sene başında da dershaneye gitmemi istediler ben gitmedim bu yüzden başaramadığımı düşünüyorlar, belki de haklılar bilemiyorum. Evde kendimi bir programa uydurabildiğimi söyleyemem, biraz rahat geçirdim seneyi ve düzenli çalışmak yerine birkaç ay yoğun tempo ile, geri kalanında ya az çalıştım ya da hiç çalışmadım. Bu yıl için planım ev rahatlığından uzaklaşıp kütüphanede çalışmaktı fakat dershaneye gitmem için ısrar ediyorlar ne yapayım bilemiyorum. Sınava 2 kere hazırlandığımdan çoğu konuya aşinayım pratik eksiğim olduğunu düşünüyorum ve zaten bildiğim konuları dinlemek için dershaneye gitmek istemiyorum yardımcı olun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Atreides -- 1 Ağustos 2020; 20:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bende aynı durumdayım.Kalsam mu konusunda kararsızım öncelikle.Kalırsam da dershane mi özel ders mi ikilemindeyim.insan yüzü görmek için dershane iyi aslında ama boşuna zaman kaybı olur bizim için.Özel ders daha mantıklı geliyor ama evde kafayı yerim diye düşünüyorum.2.mezunluk psikolojik açıdan zaten zor.Bu süreci en iyi geçirebilmek için napıcaz tavsiye verin lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kütüphane + kunduz + soru bankası video çözümleri + online dersler ,en mantıklı tercihtir diye düşünüyorum.

• Sadece etüt saati ve denemelere gelmene kabul edecek dersane bulabilirsen ona git bence. Ders anlatımına hiç gerek yok. Ailenin eline de büyük koz vermişsin çalışmayarak. Bence onlardan seni denetlemelerini rica et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.