Şimdi Ara

ailem benden nefret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ergenim. Yaşım 16 ve ailem benden nefret ediyor. En basitinden 10 dakika önceki bi olayı anlatim annem parayı verdi git bakkala sunları al dedi gittim aldım daha kapıdan iceri girmeden tekrar git sunu sunu al dedi ve söyledikleri gercekten cok gereksiz seylerde gitmiyorum dedim düzgünce ve bana demedini bırakmadı tüm apartman ayaklandı aklınıza gelebilcek tüm hakaretleri savurdu simdi diceksin kötü bi anına denk gelmissindir ama bu hep böyle adım gibi eminim yarın gelip oluşum oluşum diye sevicek beni ama o şekilde sevdikden 3 saat sonra tekrar hakaretleri savurabilir inanılmaz dengesiz bi ailem var ve nefret ediyorum artık en kısa zamanda imkanı sağlar sağlamaz temenni terk etmeyi düşünüyorum ailemi...

• bloklayın boşa okumayın
  • ÖZET:AİLESİ ONDAN NEFRET EDİYORMUŞ
  • hiçbir aile çocuğundan nefret etmez kendin oluşturmuşsun git üniversiteye de özle biraz görürrüz bakalım biraz uzak kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMan55

hiçbir aile çocuğundan nefret etmez kendin oluşturmuşsun git üniversiteye de özle biraz görürrüz bakalım biraz uzak kal

ama bana evde edilen hakaretleri duysan inanamıyorum nasıl olurda bunları düşünebilmişler diyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMan55

hiçbir aile çocuğundan nefret etmez kendin oluşturmuşsun git üniversiteye de özle biraz görürrüz bakalım biraz uzak kal

+20:24:08 arkadaşa katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-972BF2B59 -- 14 Ağustos 2012; 20:26:18 >
  • Boş ver annen 45-50 yaslarindaysa boyle oluyorlar. Bir kuüçük çocukmuşsun gibi bir de üvey cocukmuşsun gibi davranıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.