Şimdi Ara

AİLE SEVGİ PARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ailenin olusumunda para mi onemlidir sevgi mi ve nedenleri nedir????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 12 Haziran 2006; 13:27:21 >

• hocam kaç puan bu soru?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader85

hocam kaç puan bu soru?

puan nerden cikti puan neyim yok
  • arkadaşım, herşeyin temeli ekonomiye dayanır!!

şimdi sevgidir deicekler, fakat sevgi bir yere kadar; motive edici, tetikleyici, bağlayıcı unsurdur daha sonrası tartışmalar, anlaşmazlıklar...
  • ama sevgi olmadan para olsa neye yarar ki?
  • dedem öleli 23 sene oldu anneannem halen onu ilk gördüğü günkü kadar sevdiğini söyler.

hiçbir zaman parasal anlamda rahat etmemişler. eğer insan bu kadar sıkıntıya karşıhalen böyle sevebiliyorsa demekki para halen herşey deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

ama sevgi olmadan para olsa neye yarar ki?

bu soruyu sorabiliriz en azından ve cevap da herhangi bişey olabilir...

ve fakat para olmadan sevgi olmaz olur diyen yalan söyler..

karşılıksız sevgi diyeceksiniz şimdi; çiçeğe, böceğe...
    ben inanmıyorum:( onları bile severken karşılık gözetilir, ekolojik dengeyi sağlarlar, dolaylı olarak bizim yaşamamıza olumlu birşeyler katarlar..

ben böylemiyim peki, :(

herkes böyle ben sadece bunu itiraf ediyorum..

tek bir insandan imparatorluklara kadar tüm toplumların temeli ekonomik; başlamaları da son bulmaları da mutlu olmalarıda temelde hep aynı neden....

• quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

dedem öleli 23 sene oldu anneannem halen onu ilk gördüğü günkü kadar sevdiğini söyler.

hiçbir zaman parasal anlamda rahat etmemişler. eğer insan bu kadar sıkıntıya karşıhalen böyle sevebiliyorsa demekki para halen herşey deil.

anneannene uzun ömür versin..

sadece tahminde bulunuyorum; şu an anneannen dedenden kalan emekli maaşı ile geçimine katkı sağlıyordur ve muhtemelen dedenin zorluklarla almış olduğu evde hayatını sürdürüyordur, ya da kira geliri sağlıyordur... tabi tamamı kendien deil evlatlarına da...

edit: bilmiyorum ne kadar yerinde tahminler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 12 Haziran 2006; 15:00:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

dedem öleli 23 sene oldu anneannem halen onu ilk gördüğü günkü kadar sevdiğini söyler.

anneannene uzun ömür versin..

sadece tahminde bulunuyorum; şu an anneannen dedenden kalan emekli maaşı ile geçimine katkı sağlıyordur ve muhtemelen dedenin zorluklarla almış olduğu evde hayatını sürdürüyordur, ya da kira geliri sağlıyordur... tabi tamamı kendien deil evlatlarına da...

edit: bilmiyorum ne kadar yerinde tahminler..

ikinci tutmadı malesef maaş yetmiyor biz yardımcı oluyoruz ve evde yok. kirada oturuyor kirada da yardımcı oluyoruz

• artık bu devirde sevginin yerini maddiyat aldı ama bi aileyi ayakta tutan sevgi saygıdır bazen paranın alamcagı seylerde vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_07

artık bu devirde sevginin yerini maddiyat aldı ama bi aileyi ayakta tutan sevgi saygıdır bazen paranın alamcagı seylerde vardır

master kart

nese konuyu dagitmayalim peki para uzerine kurulan ailelerin sonu nolur sevgi için yoksulluk içinde yaşayan ailelerin sonu?
  • Mantık mı, Aşk mı gibi oldu bu soru. Bence ikisi de gerekli. Ama önce SEVGİ...
  • ikiside olmalı ancak sevgi paradan çok daha önemli bizim evde yok o ayrı
  • baska dusuncesi olan yok muuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 12 Haziran 2006; 23:04:26 >
  • arkadaşlar detaylıca izah edeyim

EKONOMi herşeyin temeli...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.