|
hocam rest çekmeden bir miktar aile desteğiyle ayrılmanın öneminden bahsetmişsiniz ama bizim evde böyle bir durum yok. sen öyle zannediyorsun diyebilirsin ama gerçekten yok. gri yok ya siyah ya beyaz. onların dediği olacak, ha istemiyorsan git çalış kendi evine çık hayatın boyunca sürün kafasındalar. ha bir de çalışacaksam onların dediği bir fabrikada çalışıcam yok öyle seçmek, çalışıp evden ayrılmak. tek başına napıcan zaten sen??? ne anlatırsın nasıl uzlaşırsın böyle insanlarla hocam, duvara konuşsam daha iyi sanki. üniversite konusunda bile hem çalışır hem okursun dediler, ben seni tekrar okutamam dedi babam. yani sonuç yine benim planıma çıkıyor. evlenmekten falan hiç bahsetmedim zaten hiç düşünmedim. hayatını yaşayamamış belirli olgunluğa gelmemiş insanlar evlenince, bir de üstüne çocuk yapınca hataların en büyüğünü yapıyor bana kalırsa. aile içi huzursuzlukların biraz da bu konudan çıktığını düşünüyorum. zaten bu yaşa kadar da ilişkim olmadı sadece takıldım. o yüzden bu seçeneği es geçiyorum. malesef ki bana başka çare bırakmıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı