Şimdi Ara

Aids olduğun nerden anlaşılır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: joklamme

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Kızda olabileceğini neden düşünüyorsun ki? Çok fazla kişiyle birlikte olan bir tip mi.

Evet hocam

Nasıl yani ? E sevgilim dedin ? Nasıl birçok kişiyle birlikte oluyor ? Hocam nasıl göz yumarsın ?

Seviyorum hocam

Masallah uye kardesimiz konya ovasi genişliği ile meşhur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Müstehak. Sevgiline güvenmiyon mu lan

Edit: oha bayan yolluymus. Pardon :d

Yollu demeyelim yinede hocam

Bizede yollasana hocam. Bizde aids olak

• Kardeş sana aids bulaşmış mı bilmiyorum ama gavatlık bulaştığı kesin
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Doktora gidip test yaptır. Belirtiyle falan olmaz bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dünyadan gitsen ne değişir diye düşünüyorumda...

• 21. Gün 200 TL bayil git Haseki'nin orda Mavi Tip Laboratuvarı var testini yaptir.Istanbul'da o test sadece orda var.Bu cocuk CSB de en azindan gercekciler bilgilensin diye yazdım.Testin adi HIV Duo Ultra.Ayrica HIV olan insan ölmüyor.Tedavini oluyorsun normal yasantini sürdürüyorsun.Tedavi olmazsan Aids'e cevirir ölürsun ama bizim ulkenin %90'i kara cahil oldugu icin bunlari bilmezler.HIV Pozitif olanin elini sikmaya korkarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 1 Eylül 2015; 16:33:19 >
  • o00o gavat kardeş. Hoşgeldin.
  • csb
  • Korunma gibi sorunları olan adam dhde gezmez bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

21. Gün 200 TL bayil git Haseki'nin orda Mavi Tip Laboratuvarı var testini yaptir.Istanbul'da o test sadece orda var.Bu cocuk CSB de en azindan gercekciler bilgilensin diye yazdım.Testin adi HIV Duo Ultra.Ayrica HIV olan insan ölmüyor.Tedavini oluyorsun normal yasantini sürdürüyorsun.Tedavi olmazsan Aids'e cevirir ölürsun ama bizim ulkenin %90'i kara cahil oldugu icin bunlari bilmezler.HIV Pozitif olanin elini sikmaya korkarlar

Hiv virüsüne yapışabilen tek protein kompleksi Gp41'dir. Bu doğrudan Hiv virüsünun yaşam kaynağı. Hiv pozitif kişilere bu kompleksi içeren ve ters transkriptaz'ı yavaşlatan viral ilaçları veriyorlar. Daha sonra Hiv virüsü içeren hücrelerin savunma mekanizması tarafınca tespit edilip yok edilmesini sağlıyor. Yani bu ilaçlar bir nevi t-lenfosit hücrelerine lazer işaretleme yeteneği sunuyor diyebiliriz. Fakat hazin son sadece erteleniyor. Yokedilen hiv virüslerine rağmen kandaki hiv sayısı gittikçe artıyor. İlaçlar sadece yaşam süresini uzatıyor ve virüsü belli bir süreliğine kontrol altında tutuyorlar. Gittikçe daha fazla t-lenfosit hücresi patlıyor ve en sonunda bağışıklık sistemi iflas edip çöküyor. İlaçlar da önemini yitiyor. Hasta artık aids olmuştur. Basit bir mantar enfeksiyonundan veya gripten bile ölebilir. Bu safhada hastalar steril bir şekilde hastanelerin yoğun bakımlarında tutularak yaşam süreleri uzatılmaya çalışılır. Bağışıklık güçlendirici ilaçlar kullanırlar. Sonra da hazin son. Ölüm. Basit bir gripten ölür hasta.

Yaşa göre değişiyor ama kaynaklara geçen çoğu kişi enfekte olduktan sonra 2-5 yıl arasında aids aşamasına geçiyorlar. İlaç kullanılırsa süre uzar sadece. Ölüm engellenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 1 Eylül 2015; 18:57:47 >

• Bu adama gösterdiğiniz tepkinin onda birini "ben her türlü şeyi yaparım ama eşim bakire olacak!" diyen tiplere gösterseydiniz çok daha yaşanılabilir bir ülke olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Bu adama gösterdiğiniz tepkinin onda birini "ben her türlü şeyi yaparım ama eşim bakire olacak!" diyen tiplere gösterseydiniz çok daha yaşanılabilir bir ülke olurduk.

Erkekler ile kadınlar arasında cinsel fark olarak dağlar var. Erkekler çabucak erekte olabiliyor. Fizyolojik olarak cinsel istekleri bayanlara oranla çok çok fazla. En basitinden evli çiftlerde cinsel ilişkiyi başlatanın genelde erkek olmasından anlayabiliriz bu durumu.

Nereye getiriyorum konuyu. Bence eğer bir erkek bakire bir bayanla birlikte olmamışsa ve tamamen duygusal amaç dışında bir bayanla birlikte olmuşsa pek ala bir bakire bayanla evlenebilir diyorum ben. Tamamen cinsel ihtiyaç gidermek yani. Çünkü bir erkeğin evlenene kadar cinsellikten tamamen uzak kalması çok zor. Uzak duran var mı? Var. Elleri öpülesi peygamber sabırlı insanlarımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 1 Eylül 2015; 19:59:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Bu adama gösterdiğiniz tepkinin onda birini "ben her türlü şeyi yaparım ama eşim bakire olacak!" diyen tiplere gösterseydiniz çok daha yaşanılabilir bir ülke olurduk.

Erkekler ile kadınlar arasında cinsel fark olarak dağlar var. Erkekler çabucak erekte olabiliyor. Fizyolojik olarak cinsel istekleri bayanlara oranla çok çok fazla. En basitinden evli çiftlerde cinsel ilişkiyi başlatanın genelde erkek olmasından anlayabiliriz bu durumu.

Nereye getiriyorum konuyu. Bence eğer bir erkek bakire bir bayanla birlikte olmamışsa ve tamamen duygusal amaç dışında bir bayanla birlikte olmuşsa pek ala bir bakire bayanla evlenebilir diyorum ben. Tamamen cinsel ihtiyaç gidermek yani. Çünkü bir erkeğin evlenene kadar cinsellikten tamamen uzak kalması çok zor. Uzak duran var mı? Var. Elleri öpülesi peygamber sabırlı insanlarımız.

O zaman sana her türlü oral-anal fantaziyi yaşamış ve/veya kızlık zarı diktirilmiş "bakire"lerinle mutluluklar osmanlıcı DH üyesi.

Bir de bilimsel üslup kullanmaya çalışarak "dediklerim tartışmasız doğrudur" izlenimi yaratmaya çalışma boşuna. Dediklerinin uydurma olduğunu biraz araştırma yapan herkes rahatlıkla bulur. Tamamen irade ile alakalı birşeyi "fizyoloji böyle yeaa" deyip kılıfına uydurmaya çalışman komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Csb.Korunmayı unutmuşum nedir?

Girer girmez boşalmış sonradan aklına gelmiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

O zaman sana her türlü oral-anal fantaziyi yaşamış ve/veya kızlık zarı diktirilmiş "bakire"lerinle mutluluklar osmanlıcı DH üyesi.

Bir de bilimsel üslup kullanmaya çalışarak "dediklerim tartışmasız doğrudur" izlenimi yaratmaya çalışma boşuna. Dediklerinin uydurma olduğunu biraz araştırma yapan herkes rahatlıkla bulur. Tamamen irade ile alakalı birşeyi "fizyoloji böyle yeaa" deyip kılıfına uydurmaya çalışman komik.

Bir bayan tavırlarından belli eder kendini zaten. Mesleğim icabı da ileride bir bayanın kızlık zarını diktirip diktirmediğini anlayabileceğim için kendi açımdan hiçbir problem yok. Allah'a şükür senin gibi medeni ve modern görüşlü(!) insanlar kalıkları alıyor da çaresizlikten ve iradesizlikten kızlık zarı diktiren kadın sayıları da çok büyük rakamlara ulaşmıyor.

Bu arada dediklerim tamamen bilimsel ve kanıtlı. Bazıları gibi atıp tutmam asla. Desteksiz konuşmam. Senin irade dediğin şey veya cinsel istek tamemen eşeysel hormonlarla ilgili birşey. Lise biyolojisinden bari hatırlaman lazımdı? Yoksa henüz gelemediniz mi o konulara?http://www.habervitrini.com/saglik/cinsel-istekte-kadinla-erkek-arasindaki-farklar-314921/ Güzel headshot olmuştur senin içi ha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 1 Eylül 2015; 21:21:54 >

• ne kadar genişsin vucüt olçüsü olarak kilo yani kilo :D
  • İşte bu yüzden sevgilim yok.

Yersen
  • Git test yaptır arkadaşım. Eliza deniken test 3 ay sonra sonuç verir. Hiv duo ultra testi yaptır 2 haftadan sonra kesin sonuç verir.

• Beyler konuyu açalı 6 ay falan olmuş sorun yok merak etmeyin ama kızla ayrılalı da aşağı yukarı o kadar oluyor hatta ayrıldıktan sonrada başka biriyle yattığını öğrendim kötü bi durum kimsenin başına gelmesin

• 1 ay sonra belli olur hocam kan testinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.