Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
91
Favori
113.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denizcan Kaya kullanıcısına yanıt

    Uzun zamandır devam ediyor başvurabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Aydoğan* Bügün aidatsız flexi karta 9 ay açık tutma sözüne 350TL bonus teklif edildi, normal aidatlı kartların aidatı arttığı için kapatmama sözüne yüklenen bonus tutarlarıda artmış.

  • Akbank kredi kartıma yansıyan 294 liralık aidatı iptal etmeyince bende kapatın dedim kartı kapadı , ama ödenmemiş borç var onu nereye ödeyecez açık olan hesabım var ona yapacaz sanırım ? ama taksitli işlemlerde nasıl oluyor direk hepsini mi ödemek zorundayım , bir de kapatınca direk kapatmadı 7 gün sonra kapanacak dedi  

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    Taksitler bitinceye kadar kart uygulama görünmeye devam eder.

  • furkkkkan F kullanıcısına yanıt

    Süper Şube müşterilerine kart aidatı yok.

  • Normalde kredi kartı olarak Enpara kullanıyordum, çok da işimi gördü bugüne kadar ama Maximum, Bonus, Axess gibi özellikler Enpara kredi kartında olmadığından genelde taksit miktarı sınırlı oluyor. Puanla şunla bunla işim yok. Sadece Enpara'nın sınırlı taksit yaptığı ama Maximum, Bonus, Axess kartların daha uzun ve vade farksız taksit seçenekleri sunduğu yerlerde kullanabilecek bir kart arıyorum. Sizce Maximum Aidatsız Kart bu konuda işimi görür mü?

  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

    Aidatsız kartlar içinde en kötüsü belki de Maximum Aidatsız.

    Bütün kampanyalardan (ekstra taksitler dahil) mahrum bir kart.

    Denizbank kredi kartı aidatı konusunda en esnek banka gördüğüm kadarıyla. İki yıldır 12 ay kapatmama şartına aidat yansıtmıyorlar.

  • shutterbug kullanıcısına yanıt

    Maaş müşterisi olmama rağmen kredi kartı aidatı alıp iadesini puan olarak yapmıştı Denizbank. Üstelik o zamanlar aidatlar yasal değildi, şimdi yasada aidat almaları için bir engel de yok.


    İş Bankası ve Yapı Kredi dışındaki bankalar mevcut ekonomik ve siyasi iklimde bana güven vermiyor. Diğerlerine artık güvenemediğimden bu iki bankadan birine Enpara'daki ve Denizbank'taki birikimlerimi taşıyayım istiyorum, bunun yanında kredi kartı da alayım diyorum ama kredi kartı aidatı konusuna tahammül edemiyorum. Maximum Aidatsız ile World Eko arasında bir seçim yapma taraftarıyım.

  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

    Valla Denizbank başlıklarında görebilirsiniz. Aktif olarak kartı kullananlara hiç de güçlük çıkarmıyor.

    Kampanya açısından en iyisi World Eko ama aidatlı kartların 6-9 taksit yaptığı yerlerde 3 taksit yaptığı olabiliyor.

    Siz bilirsiniz.

    Maximum alacaksanız aidatlı alın. Zaten kampanyalarla aidatı hayli hayli çıkarırsınız. Aidatı en düşük kartlardan birisi. 220 lira civarında aidatı var.

  • Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı World eko kartını iptal edeceğim. Acaba bu ve enpara dışında başka iyi kredi kartı hangisidir? İstediğim özellikler

    Aidatsız,
    Puan vermese de olur, verirse de hayır demem,
    Temassız özelliğinin olması,
    Taksitli nakit avans vermesi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    1. Akbank aidatsız Free kart


    2. Garanti aidatsız Bonus flexi


    3. Denizbank aidatsız Net kart

  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

    ben bir şey anlamadım gerçekten. başvuru yaptım, toplam limit yetersizliği nedeniyle ret geldi. mevcut kredi kartımın (otomatik yükseltme açık) olduğu bankadan bildirim geldi limitiniz 44K'dan 65K'ya yükseltilmiştir diye. başvuru yaptığımı sistemden mi görüyorlar nedir arkadaş...

  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

    İs bankası aktif maximum kullanirsan aidatı silme veya puan verme işi oluyor denersin aidatli klasik al istersen. Aralık'ta e ticaret kampanyasi bile 300tl maxipuan verdi aidatı çıkarttık bir ayda. Diğer kampanyaları saymıyorum bile kampanyası bol maximumun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    kartı aktif kullanıyorsanız aidata pek takılmayın.

    denizbank aidatlı alabilirsiniz, aktif kullanıyorsanız arayınca 1 yıl muafiyet tanımlayabiliyorlar ama aidatsız da temassız ve kampanyaların çoğuna dahil. nakit avans limiti kart limiti ile aynı.

    cardfinans go alabilirsiniz. kartı aktif kullanırsanız arayınca 6 ay kapatmayın 200tl falan puan verelim diyebilirler. 200tl puan aldım bu şekil. hem de internetten alışveriş kampanyası ile 100-1000 arası taksit yasağı olmayan sektörleri otomatik 3e böler. hb-trendyol gibi. nakit avans kart limiti ile aynı

    vakıfbank tercih kart var. buna da bakabiilirsiniz

  • Arkadaşlar Halkbank maaş müşterisiyim Paraf kartı aidat ödemeden kullanıyorum ancak promosyon ödemesi konusunda yamuk yaptılar Meb öğretmeniyim tüm ilçe iptal ediyoruz bende iptal edeceğim.Aidatsız bir kart arıyorum en iyi kart şu anda hangisidir ? Ayrıca bir miktar birikimim var bunu da başka bankaya taşımak istiyorum en mantıklı yol nedir ? Banka hesabından sanırım artık hesap ücreti almıyorlar ben hep maaş müşterisi kart ve kredi kartı kullandım o yüzden piyasaya pek hakim değilim.

  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    Ben yapı kredi World eko kartı kullanıyorum ve memnunum. (Özel sebepler olmasa)
    Eğer ki çok fazla havale EFT yapıyorsanız enpara kullanabilirsiniz. kredi kartı da var puan vermiyor. her ay 3 harcamanızı toplamda 6.000 TL’ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden sonradan taksitlendirilebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Enpara bana mantıklı geldi.Halkbank da nakit tutmak istemiyorum birikimleri orada tutarım ayrıca kredi kartını da alırım.Eft arada yapıyorum .Bir de bonus flexi kartım var ondan aşırı memnunum ikisi sanırım yeterli olacaktır.

  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

    World eko aidstsiz en iyilerden. Denizbanka net kart da iyi kampanyalarin çoğuna katılma hakkı var. Kuveyt Türk de aidat almıyor oda olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Şubat 2023; 21:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

    aidatsız ykb world eko kullanabilirsin..banka için ise burganı kullanıyorum kuveyt merkezliler deneyebilirsin. kredi kartı varmı bilmiyorum ama eft vs ödemediğim için işime geliyor

  • Cardfinans go kullanıp memnun olan yada eleştirisi olan var mı ? Genel olarak bir degerlendirme yapar mısınız dostlar? Bonus flexiy iptal edip geçmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.