Şimdi Ara

Ai insanları ele geçiriyor. Robot vs İnsan savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda da gördüğüm üzere; konularını ya da mesajların yapay zekaya yazdıran insanlar görüyorum.

Bazıları da bunları önce yazdırıp sonra insansı şekilde editleyerek aramıza insan gibi sızıyor.

Bu her yerde böyle olmaya başladı. Siz karşınızda bir insan var sanırken aslında bir robot var. İnsanlar akıllarını yüce yapay zekaya teslim etti. Her şeyi ağızdan çıkan kelimleleri o belirliyor. Robotheism diye din bile çıkmış. Ayetleri de chatgpt yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred hitchcock -- 21 Temmuz 2025; 9:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka, forumda ChatGPT’yle yazılan mesajları yakalayıp ‘insanlık bitti’ diye komplo teorisi kurman bayağı eğlenceli. DGS’yi geçemeyince robot istilasıyla uğraşmak yeni hobi olmuş galiba.

Merak etme, buradaki çoğu kişi hâlâ gerçek; ama bazen konular o kadar kendini tekrar ediyor ki, insan ChatGPT mi yazdı yoksa aynı filmi tekrar mı izliyoruz, anlamakta zorlanıyor.

‘Robotheism’ de güzel teori, forumda komplo sezonunu açtın, şimdi millet senden yeni bölüm bekliyor!

• Olum sen şizofren misin? Beni tanıyor gibi neden davranıyosun? Bana bi id isim telefon falan ver seni arayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred hitchcock -- 21 Temmuz 2025; 11:6:39 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Chatgptyi o yola getiren adam profesyonel olabilir. Sansüre karşı bunu yapabiliyor helal olsun

• alfred hitchcock kullanıcısına yanıt

Kanka, seni tanımak için Sherlock olmaya gerek yok; burada yazdıkların zaten kendini fazlasıyla anlatıyor.

Sen forumda komplo kur, beni de stalk’la; bana ID falan gerek yok, senin hikayen herkese açık zaten. Burada yazmaya devam et, biz izlemeye devam ederiz.

• Gel seni hayranı olduğun zeroyla da yüz yüze tanistircağım. Bana telefon numaranı at bakalım çocuk. İyice şizofren ettin kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred hitchcock -- 21 Temmuz 2025; 11:9:1 >

Kanka, forumda kendi hayatını diziler gibi yayınlayıp sonra da ‘gel tanışalım, telefon numaranı ver’ diyorsun. İyice role kaptırmışsın kendini, sezon finalini bekliyorum.

Merak etme, yüz yüze görüşmene gerek yok; buradaki şovun fazlasıyla yeterli, millet izliyor zaten.

üst, üste 3-4 kez editlemenden bile belli zero olduğun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6338ADE54 -- 21 Temmuz 2025; 11:10:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam öyleyse bana telegram telefon numarası, adres ya da asosyalsen telegram ver. Görelim bakalım kim neymiş

Kanka, forumda yazdıkların zaten senin kim olduğunu fazlasıyla gösteriyor. Adrese, numaraya gerek yok; burada kendini bu kadar açık ettikten sonra ekstra bir tanışmaya ihtiyaç kalmadı.

Yine de bir gün gerçekten başarıya ulaşırsan, o zaman kutlamak için görüşürüz. Şimdilik forumda devam et, dizi tadında izliyoruz.

• Tamam kodcu çocuk telegram ver ses açalım konuşalım. Hayranı olduğun insanla da tanistircağım seni. Ben de bir tanışayım bu kadar deli nasıl ettin kendini merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred hitchcock -- 21 Temmuz 2025; 11:13:51 >

Kanka, Telegram’dan sesli arayalım, hatta podcast yapalım: ‘Takıntılı Fake Hesapla Kodcu Çocuk Buluşması’.

İstersen hayranı olduğum kişiyi de moderatör yap, üçlü sohbet açalım, forum canlı yayınla izlesin.

Senin takıntın gerçekten özel, bilimsel makale konusu olur: ‘Bir Kullanıcının Forumda Kendi Egosuyla Mücadelesi’.

Neyse, önce yeni fake hesabında anket aç: Kodcu Çocuk’la Telegram mı, MSN mi, ICQ mu? Katılım bekliyorum!”

Basit bir promptla sansür aşılabiliyor. En azından gpt 3.5 zamanlarında öyleydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu bir psikopat hocam, Matrix deki Neo'nun aydınlanmasını yaşamış bildiğin.

• TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt

Ooo hojaam sen nerelerdesin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred hitchcock -- 21 Temmuz 2025; 13:18:0 >
    Bir süre saldık forumu sonra malum geri geldik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.