Şimdi Ara

Ahmet İlhan Özek - Geleceğin Yıldızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsim: Ahmet İlhan Özek
    Kulup: Manisaspor
    Doğum tarihi: 01.01.1988
    Doğduğu il: Aydin
    Boy: 1,83
    Pozisyon: Orta saha - Orta saha sag
    Ayak: Sag - Sol
    Piyasa değeri: 350.000 TL - 150.000 €

Genç, hızlı ve istekli
    Bir çok süper lig takımının sezon sonu peşine düştüğü Ahmet İlhan Özek, futbolunu izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Bir çok futbol adamının "Türk Futbolu'nun Messi'si" olacak dediği Manisaspor'un yeni transferi Ahmet İlhan Özek, 4 yılda sıfırdan süper lige uzanan öyküsünü anlattı.

FİLM GİBİ ÖYKÜ
    Manisaspor'un bu yıl Bozöyükspor'dan renklerine bağladığı 1988 doğumlu Ahmet İlhan'ın futbol öyküsü filmlere konu olacak kadar etkili. Çocukluğundan beri basketbol oynayan ve 13 yaşında beden eğitimi öğretmeninin isteği ile futbol takımına giren Ahmet İlhan aynı yıl Aydın Belediyespor antrenörleri tarafından keşfedildi. 4 yıl genç takımda forma giyen Ahmet İlhan, annesinin isteği ile futbolu bıraktı. İçindeki futbol sevgisi hiç bitmemesine rağmen, sahip olduğu bazı değerler ona başka bir gelecek çizdi. 4 yaşında babasını kaybeden Ahmet'i amcası okutmuştu. Yeğeninin mutlaka üniversiteye gitmesini isteyen amcası ve annesine vefa borcunu ödemek için futbol rüyasını bir kenara bırakan Ahmet Üniversiteyi kazandı.

FUTBOL ONU BIRAKMADI
    Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü örgün olarak kazanan Ahmet, Aydın'da
    bıraktığı futbol hayalleri ile üniversitenin futbol turnuvasına yeniden buluştu. Anadolu Üniversitesi futbol takımında fırtına gibi esen Ahmet Turnuva sonunda 2. lig takımlarından Bozöyükspor'un kampına çağırıldı. Hazırlık sürecinde 18 maç yapan ve gol kralı olan Ahmet henüz amatör futbolcu lisansı bile yokken profesyonel oldu. 2 yıl oynadığı Bozöyükspor Kulübü’nde gol krallıkları ve başarılı futbolu ile aralarında 4 büyükleri de olduğu bir çok takımın dikkatini çekti. Mütevaziliği ve sakin yapısı ile dikkat çeken Ahmet İlhan Özek, Manisaspor'un teklifini düşünmeden kabul etti.

MANİSASPOR İÇİN ÇALIŞACAĞIM
    Bir çok takımdan teklif geldiği halde Aydın'da ki annesi ve kız kardeşine yakın olmak için Manisaspor'un transfer teklifini kabul eden Ahmet İlhan Özek "Futbolcu olmak çocukluk hayalimdi.Bazen hayallerinizden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak gerçekten inanarak istiyorsanız bir şey mutlaka olur. Bozöyükspor'da profesyonel olduktan sonra çok çalıştım. Şimdi Manisaspor'dayım. Bu takımda yapacağım çok var. Ben kendimle ilgili şeyleri anlatmayı pek sevmiyorum ama, benim şimdiye kadar gördükleri en süratli futbolcu olduğumu ve çok yetenekli olduğumu söylüyorlar. Ben yapabileceklerimi biliyorum. Bu yıl forma şansı bulduğum taktirde taraftarımızda Manisaspor için neler yapacağımı herkes görecek” dedi.

DEVAMI GELECEK ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 3 Kasım 2011; 13:46:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.