Şimdi Ara

ahmet çakarla kazım kanat arasında noldu? izleyen warmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar dün(pzt) gecesi atv deki spor programında bişiler olmuş..ahmet çakar kazım kanat falan yorumcu ya hani..dışardaydım eve geldim açtım atv yi kazım kanat da ahmet çakar da ağlıyodu programda..ersin düzen den programı kapatöasını rica ediyolardı fln.noldu o programda izleyenler paylaşsın çok merak ettm..

• ne oldu dersek fazla birşey yok kanat ben ne adamım daha önce söylediklerim çıktı olaylar vs.vs milli takım hakkında...

çakar,da tam kendini begenmiş havalarda türkiyenin ipini çekiyor birşeyler zırvaladı ,adam evet biliyor ama cok degişik bir yapısı var dayatmacı oda sıkıyor

asıl haber yıldırımla,celal dogan ist otelde buluşmuş ve bıçakcının görevden alınma durumunda, antep başkanına görev verilmesi için yıldırımla başbaşa görüşmüşler artık kim kimi davet etti belli degil ..

alex sakatlıgı ciddiymiş,anelka sakat fakat oynama durumu var azda olsa...

aklıma gelenler bu ..
  • Bir ara birbirlerini o kadar çok yaladılarki midem bulandı. Çakar Kazım'a sen duayensin 50 yıllık gazetecisin dedi Kazım hergelesi öhöm diyip o kadar olmadı 36-37 dedi. Alsana Türk işi sitcom on defa tekrar verseler sıkılmam seyrederim. Bi de Çakar sanki adam mış gibi çıkıpta bir de tüm hakemleri tanıdığını söylemez mi!

Ben en güzelini biliyorum alacaksın ikisini kafalarını tokuşturacaksın bakalım hangisininki ilk önce kırılacak acaba.

Hadi anket yapalım hangisinin kafası ilk önce çatlar hangisinin kafası daha kalındır acep!
  • kesin kazım ın kı once catlar. sonra ahmet inkini baska yere vurmak gerekır
  • ulan harbi dumur oldum walla koca koca herifler ağlıyolar fln.. bnm de gözlerim doldu anasını satiim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.