Şimdi Ara

ahh bu kadroda sneijder olacaktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Sneijder'in gitmesi değil, gidişi sorunluydu.

+1905

Bizim Türk takımları son yıllarda ne yazık ki oyuncularla düzgün bir şekilde vedalaşamıyorlar.

Bir tek Kuyt ile sözleşmesi bitince düzgün bir şekilde ayrılabildik. Onun dışında hep bir karalama, hep bir itibarsızlaştırma çabası.

Poldi, Elmander,

Aynen Elmander vardı bide, onu unuttum.

Podolski'yi satış yaptık, satış yapılan oyuncuların durumu farklı.

Sözleşmesi biten yada sözleşmesi feshedilen oyuncular arasında son yıllarda sanırım Elmander ve Kuyt dışında düzgün ayrıldığımız bir yabancı yok.

Sözleşmesi fesih edilen oyuncularla düzgün nasıl ayrılacaksın ? Adam kalmak istiyor sen göndermek istiyorsun

Düzgün ayrılmaktan kasıt, arkasından konuşmamak, itibarsızlaştırmamak.

Ayrıca Sneijder ile yapılan sözleşme feshi tek taraflı değildi zaten, anlaşmalı fesihti.

Yani demek istediğim illa ayrılıyorsan da insan gibi ayrıl. Sonuçta bu adam 4 yıl bu kulübe hizmet etmiş, birçok başarı da imzası var.

Bu şekilde ayrılmayı haketmedi, ne Sneijder, ne Alex.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Sneijder'in gitmesi değil, gidişi sorunluydu.

+1905

Bizim Türk takımları son yıllarda ne yazık ki oyuncularla düzgün bir şekilde vedalaşamıyorlar.

Bir tek Kuyt ile sözleşmesi bitince düzgün bir şekilde ayrılabildik. Onun dışında hep bir karalama, hep bir itibarsızlaştırma çabası.

Poldi, Elmander,

Aynen Elmander vardı bide, onu unuttum.

Podolski'yi satış yaptık, satış yapılan oyuncuların durumu farklı.

Sözleşmesi biten yada sözleşmesi feshedilen oyuncular arasında son yıllarda sanırım Elmander ve Kuyt dışında düzgün ayrıldığımız bir yabancı yok.

Sözleşmesi fesih edilen oyuncularla düzgün nasıl ayrılacaksın ? Adam kalmak istiyor sen göndermek istiyorsun

Düzgün ayrılmaktan kasıt, arkasından konuşmamak, itibarsızlaştırmamak.

Ayrıca Sneijder ile yapılan sözleşme feshi tek taraflı değildi zaten, anlaşmalı fesihti.

Yani demek istediğim illa ayrılıyorsan da insan gibi ayrıl. Sonuçta bu adam 4 yıl bu kulübe hizmet etmiş, birçok başarı da imzası var.

Bu şekilde ayrılmayı haketmedi, ne Sneijder, ne Alex.

Tek taraflı fesih olamazdı zaten. U 17 ile antremana çıkardı . Göze alamadı çünkü seneye dünya kupası var. Bonservisi elinde yolladık. Yönetim ne kadar yaptıysa şinoda aynısını yaptı. Tek yönden bakmayın. Takımda kalıyorum diye sosyal medyadan bildirip yönetimi köşeye sıkıştıran da kendisiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sneijderi severdim bu ayrı ama dursun başkan bu sene çok iyi takım kurdu. Tudor sahada nefes aldırmıyor koşmayana yatana forma vermez bu adam babasının oğlu olsa vermez. O yüzden Sneijder bu takımın temposunu kaldırmazdı mümkün değil. Gitmesi çok iyi oldu. Ayrıca nice de berbat milli takımda yine berbat. Sneijder eskiden Sneijderdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan gördüğünüz dinamizmin kaynağı Ndiayenin motoru Fernando nun ahtapot gibi kesiciliği, millet bu seviye futbolu iki üç bilek hareketi sanıyor heralde, adamlar gücünün son damlasına kadar sahada pres yapıp oyun bozuyorlar, gördük şneijder Selçuk Tolga üçlüsünü ikisinde kondisyon yerlerse birinde teknik tam bir çöplüktü. Şimdi tolganın eksik top tekniği oyunu açan adamların etrafında uydu olması ile balans ediliyor. Tek başına tolgayı koy iki nazenin pasörün yanına kepazeliği izle sonra. Gördük Joshue, Selçuk gibi çıt kırıldım pasörlerin yanında nasıl oynadığını. Hadi Şneijder bir iki kilit pas ve şut çıkarır renk katardı ama böyle dinamik bir takım olmazdı.

Herkes Ndiaye, Fernando ikisinide teşekkür etmeli takımın motoru bu adamlarlar, Mariaonun top akıllı kullanması da etkili tabş

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Olay bu zaten. Dengeli takım kurmak. 2011-12 kadrosunda da benzer bir denge vardı. Hatta şimdikinden daha iyiydi bence. Ujfa, Melo ve Elmander vardı. Umarım böyle devam eder.
  • Sneijder'i severim hatta geldiği gün formasını aldım 10 numara olarak ama bizde vadesi doldu. Geçen sene kendisine biraz baksaydı, salmasaydi bugün kimse satmaya kalkmazdi kendisini. Fit bir Sneijder bu kadroda her türlü iş yapardı ama o devir kapandı. Bunu pişirip pişirip sürekli dile getirmeye gerek yok artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.