Şimdi Ara

Ahali Yardıma İhtiyacım VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın abilerim ve değerli kardeşlerim.Lise 3'e geçtim bu sene,hazırlıkta okuduğum için aslında 4. yılım yani.
    Konuya geliyorum hemen.Bu sene bi proje yapmayı düşünüyorum liselerarası yarışma için.Aklımda pek parlak bi fikir yok çok zeki biride olduğum söylenemez.Bu yüzden 5 yılında olduğum DH forumdan ilk defa bi yardım istiyorum.

Sizce nasıl bi konuya değineyim? Ne tür bir problem hakkında olsun? (toplumdaki,doğadaki,bilimdeki vs.) Fikirlerinizi bekliyorum,herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-besil -- 23 Ağustos 2015; 0:02:22 >

• Up
  • 8) Ceza alan üyelerin başka bir hesap alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin asıl hesapları 7 gün süre ile, sonradan aldıkları hesaplar ise sınırsız olarak kapatılacaktır. Cezalı durumda alınan sahte üyelik için verilecek 7 günlük ceza mevcut ceza süresine eklenir. Sürekli sahte üyelik alan kişilerin asıl hesapları gerekli görüldüğü takdirde sınırsız olarak kapatılabilir. Bu konudaki sorularını için Forum Destek'e başvurabilirsiniz(http://forum.donanimhaber.com/support.asp)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.