Bildirim
AH AHH KADERE BAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gelirse kars gelir usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben herkesin aksine tıp sıralamalarının düşeceğini düşünüyorum çünkü; teknoloji çok büyük bir hızla ilerliyor ve doktorlara verilen önem gitgide azalıyor,mühendisliklere duyulan ilgi artacaktır; benim görüşüm bu bu sebeple girebileceğinizi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: BeratMNG
hocam ben herkesin aksine tıp sıralamalarının düşeceğini düşünüyorum çünkü; teknoloji çok büyük bir hızla ilerliyor ve doktorlara verilen önem gitgide azalıyor,mühendisliklere duyulan ilgi artacaktır; benim görüşüm bu bu sebeple girebileceğinizi düşünüyorum.
sakın tıpa yönelim artmasın -
LÜTFEN BİRİ BİSEYLER YAZSIN
quote:
hocam ben herkesin aksine tıp sıralamalarının düşeceğini düşünüyorum çünkü; teknoloji çok büyük bir hızla ilerliyor ve doktorlara verilen önem gitgide azalıyor,mühendisliklere duyulan ilgi artacaktır; benim görüşüm bu bu sebeple girebileceğinizi düşünüyorum.
Ne tutarsız bir açıklama? Şaka mı bu :) -
sen memati profilli eleman miydin
quote:
Orijinalden alıntı: TheOrder11
quote:
Ne tutarsız bir açıklama? Şaka mı bu :)
düşmek derken başarı sırası artacak -
Valla hocam benimde 16989 bende kendimi dişe hazırladım böle kaderin ..............
Evet
ben de ne kadar dişe hazirlasam da icimde hep bi tıp olucakmissin hissi....
insallah hayirlisiyla bi tıp olur hocam ya .yeni tiplari yazdin mi
ne dusunuyosun siralamalari nasil olur sence
Evet yazdım onlar bence ölü tercih herhalde karstan düşük kapatcak degillerya
ben en alta yazmadim hocam en alta karsi yazdim
Hayır hocam benim demek istediğim o değil bence onlar en fazla 16k ile kapatcak
Valla hocam fikirlerine saygı duyduğum kişiler van top garanti diyo ama ben kendimi dişe hazırladım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheOrder11
quote:
Ne tutarsız bir açıklama? Şaka mı bu :)
düşmek derken başarı sırası artacak
Hocam herkesin aksine ne oluyor o zaman? kim düşmeyeceğini söyledi ki?180° mi yoksa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yani ben sadece burdakileri değil disardaki hocalarim gelir diyolar rahat.ama ışte hep husrana ugradigim için heveslenmek istemiyorum
Hocam sıran tam 16900 mü bide hocaların nereler kesin diyo çünkü en büyük korkum 100 kişiden az kişiyle kaçırmakk
tam 16.900 hocam
ya aynen ama ben bide gecen senelerdeki tip basari siralamalarini da karsilastirdim van kars gibi düşük yerler her sene 800 900 kisi artmis.internette rahatlikla bulabilirsiniz verileri.bu seneki kontenjan artisinin da yuksek olmasi beni umutlandiriyor acikcasi.kars rahat 17bini bulur bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yurtta kalmak istemiyorum
- hukuk okumak zor mu
- dönem ortasında okul dondurulur mu
- parayla istirahat raporu veren hastaneler
- devam zorunluluğu olmayan tıp fakülteleri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X