Şimdi Ara

AĞVADA NERDE KALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR bu agvada nerede kalınır ya ,demin bi motel aradım cuma giriş pazar cıkıs 360 diyo yarım pansiyo 2 kişi...fazla deilmi bu rakam.uygun yerler varmıdır,ne yenir ne içilir kısacası tavsiye edilir bi yermi bu agva

• guzel bi yer ağvaya yakın şilede fener motel var gunluğu 50milyon ucuz yani web sitesine bak istersen www.fenermotel.com
  • evet ya agvaya bende gitmek istiyorum arkadaslar,varmı yakın zamanda giden kalan,nedir durum ben daha önce gitmedim,ama duydugum kadarıyla güzel bi yer.
  • www.riverside.com
    bi bakim isterseniz ben cok begeniyorum bu oteli...
  • Konu güncelleğini kaybetmiş güncel olması açısından 2016 bilgilerini paylaşıyorum.

Ağva’da Nerede Kalınır?

Ağva; İstanbul‘a yakın olması ve otellerin az odalı konsept oteller olması sebebiyle biraz pahalı bir kasaba.. Size Ağva’da konaklanabilecek en iyi otelleri lüks ve orta ölçekli olmak üzere iki farklı başlık altında yazmaya çalışacağım. Fiyatlar nehir kıyısı, balayı, deniz manzarası, kahvaltı dahil, yarım pansiyon gibi farklı değerlendirmelere tabi olduğundan çok değişken.. Hafta içi ve hafta sonu konaklama arasında bile fiyat farkı olabiliyor.

Ağva’da kalınabilecek lüks veya özel konsept oteller;

1- Beyaz Ev Ağva
    2- Tranquilla River Lodge
    3- Ağva Robin’s Nest
    4- Tartaruga Motel
    5- Mi Norte Exclusive Boutique
    6- Mints Hotel
    7- Park Mandalin Hotel
    8- Wineport Lodge
    9- Greenline Guesthouse
    10- Ağva Piazza Hotel
    11- Ağva Masal Evi

Ağva Otelleri hakkında deneyimleri okumak isterseniz kaynak:
    http://www.gurmex.com/agvaya-nasil-gidilir-agvada-nerede-kalinir.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.