Şimdi Ara

AGÜ- Abdullah Gül Üniversitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
4
Favori
16.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ediga1864

yeni bolumler acilacakmi bilen varmi

bilgisayar mühendisliği açılacak
  • doktor bu ne
  • Orada bu sene okuyan var mı acaba forumda ?
  • arkadaşlar burslara kanıp yazmayın iyi araştırın...!
  • artık burslar ilk 30 bin degil heralde 20bine kadar dusurmusler. sıtesınde ilk 20 bine yazıyo
  • agü yü yazacak arkadaşlar agü mimarsinan organize sanayi nin karşısında ( kahramanmaraş yolunda) şehir merkezine uzak ve yanında bakkal dahi bulamazsınız otobüs filanda gitmiyor her saat bir kayserili olarak söyleyim bunu göz önünde bulundurun.önce gidip bi bakın yerine ... ama agü güzel üniversite bilginize
  • bilgisayarın akademik kadrosu baya iyi be.. yok mu yazcak araştıran falan
  • işletme bölümüne gidilir mi acep diye tereddütteyim. Şimdi bu kadar burs veren yurt veren vakıf mezunu da boş bırakmaz sahiplenir diye düşünüyorum e malum kontenjanlar da az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri köy
  • Öğrenciler Restore edilmiş villalar da kalıyor yurtlar o şekilde

• şuan ki imkanlar nedir ? yanlış anlamadıysam tamamiyle ingilizce eğitim var ve ingilizce bilmek şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Şimdilik dandik bir vakıf üniversitesi olmaktan öteye gidemeyen bir üniversite. Eğitim imkanları falan güzel olabilir ama iş hayatında ihtiyacınız olan şey eğitim imkanları değil etikettir. Etiket ise AGÜ'de olmayan bir şey. Düşük profilli üniversitlerde tıp dışında diğer bölümler bir işe yaramaz.

Tıp yazın tıp dime hocam😃

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Tıp :) adam boğaziçi odtü dışındaki her üniversiteye aynı şeyleri yazdığı için kalıplaşmış artık tıp diyor herif ya

• Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi veya buraya gidicem
  • Arkadaşlar sizleri birazcık aydınlatmak istiyorum. AGÜ Sümer karşısındaki bir anadolu lisesinden bu yıl mezun oldum. Yıl içerisinde izin alıp AGÜ kütüphanesini kullanma imkânımız oldu. Okul kalabalık değil. Eğitmi dili ingilizce. Kampüste birçok yabancıyla karşılaşabiliyorsunuz. Hazırlık binasında lavaboyu sorduğum kişinin türkçe bilmiyor oluşu vs. vs. Sümer kampüsü esasında ufak bir kampüs. Şimdi eğitim veriliyor ama ileride sadece idari merkez olarak kullanılacak diye düşünüyorum. Hazırlık okulu her ne kadar bakımsız olsa da Rektörlük ve mühendiisliğin olduğu bina son derece modern. Kayserinin meerkezindedir sümer kampüsü. Cumhuriyet meydanına 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Biz kütüphanedeyken gelen öğrencilerin macbooklarını görürdük. Ama bu yıl ipad mi verecekler bilmiyorum. Ama genel itibariyle imkânları sebebiyle okunabilecek bir okul. Fakat ben Kayseri insanının kafa yapısı ve Kayseri ilinin genel olarak öğrenciye hitap etmeyişi sebebiyle Kayseri'de okumak istemiyorum. AGÜ İstanbul, İzmir gibi şehirlerde olup bu kadar tanısaydım gönül rahatlığıyla yazardım. Eğitimi hakkında diğer soruları alabilirim.

• Ankara'da olsaydı uçardı puanlar.
  • şimdilik okunmaz bu üniversitede çocuklarınız falan okusun
  • yazmayın plss. giremeyeceğim yoksa :/
  • Up okuyan varsa bilgi verebilir mi

• AGU'de okuyorum soruları alayım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.