Şimdi Ara

Agresif oynamak kötümüdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynanış tarzı olarak agresif oynamak iyimidir kötümüdür? Örneğin wardımız yok karşıdaki rakibimizi rahatça kesebiliriz ama o ne çalıdan leesin uçarak geliyor bizi o lanedeki adamla tokatlıyor yani ne zamana kadar defansif oynamak iyidir agresif oynamanın kötü ve iyi yanlarını aynı zamanda defansif oynamanın kötü ve iyi yanlarını bi yazabilirmisiniz mesela mid için diyorum karşıdaki rakip çok agresif oynuyor buna karşı defansif oynamak mı iyidir yoksa agresif mi yani farm bile alamıcak derecedeyiz kule altı zar zor farm yapıyoruz 40-50 cs fark olmuş artık junglerimizde ff bitene kadar gank yok diyor ne yapabiliriz

• diamond eloya kadar tamamen pasif oynamak daha iyi bence
  • zaten şampiyonda rahat isen oynayabildiğin kadar agresif olmak önemli ancak her olasılığı da düşünüyor olman gerek.kafanda bir plan olur zaten agresif oynayacaksan.yani körü körüne girmemelisin.agresif oynayıp,lane itip sonra roam yaparak taşıyabilirsin maçları.
  • Şimdi sırayla yazcam.

Mid oynuyorsan ve karşında ki adamın kaçış mekaniği zayıfsa ve agresif oynuyorsa ormancını cağır ve free kill al.
    Diyelim karşındaki hero cok mobil ucmalı kacmalı skilleri var ve agresif oynuyor. Defansif oynarsan kule altında minyon alırken dayak yersin. Adamın bos anına bak yada kendını onun yerıne koy nezaman skill atcagını hesapla adam skillini kacırsın sen döv adamı
    Midde wardsız agresıf oynarsan arkadan ormancı gelir tokatı yersin
    Topta wardsız agresıf oynarsan yıne ormancı gelır tokatı yersin
    Topta adam agresıf oynayıp kule altına ılk sevıyelerde ıttırırse hemen ormancını cagırın ve kesin yoksa minyonda geri kalırsın. Wardını at ve herzaman eger counter yemedıysen agresıf oyna kazan korıdorunu
  • Ben bazen agresif oynuyorum jungle geliyor double atıyorum

Karşıdakini kesip sonra jungle gelicek diye düşünme sen orda beklerken yandan gelirse daha risklidir
  • Agresif oynamak harita takibini zorlaştırır. Global görevleri unutursun, sadece rakibin hareketlerini izler tek amacın hızlı bir şekilde lane kazanmak olur.

Eğer karşındaki rakip seni pasif oynamaya itecek kadar tecrübeli değilse, lanede erken dakikalarda üstünlüğü rahat yakalarsın.
    Rakibin jungle herosu camp atıp seni çok ileride yakalarsa yakaladığın avantajı bir anda kaybedersin.
    Rakip takım tecrübeli ise mid ve jung babysit ile çok rahat o laneyi takımına geri kazandırabilir.
    ve en önemlisi Tf'lerde ilk focus yiyecek tip sen olursun
  • Bide midi wardlama taktiği verirmisiniz en çok nasıl işe yarar bi mor alıp ejderin ordaki küçük çalıya atıyorum trinketide diğer çalıya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötü oyunuyoruz.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

KARDEŞ DAKİKA 25'E KADAR KULE ALTINDAN ÇIKMAYACAKSIN SONRA AYNI ANDA HERKES MİDDEN Bİ YARDIRACAK TAA İNHİBİTÖR'E KADAR SONRA DA ZATEN GG WP

Şu elemanı bi sınırsız çizin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

KARDEŞ DAKİKA 25'E KADAR KULE ALTINDAN ÇIKMAYACAKSIN SONRA AYNI ANDA HERKES MİDDEN Bİ YARDIRACAK TAA İNHİBİTÖR'E KADAR SONRA DA ZATEN GG WP

Şu elemanı bi sınırsız çizin ya

NEDEN KURAL DIŞI BİR ŞEY YAZMADIM ARKADAŞIM
  • Kimi şampiyonlar agresif kimi şampiyonlar defansif oynamalı.

Tutupta Draven, Lucian gibi oyunun erken safhalarında güçlü şampiyonlara karşı vayne alıp trade girmeyeceksin. Yani şampiyonlarına göre birazda etki ediyor.
  • Şampiyonun limitlerini bilerek en azami düzeyde agresif oynamalısın. Dürtmen gereken yerde boş geçersen olmaz. Agresif oynamaktan kasıt kuleyi ittir adamı kule altına hapset ölümüne dal dive yap geber değildir. Vayne ile dahi agresif oynanabilir adam sana vurduğunda geri çekilmeden önce sen de 1 tane vurup geri çekilirsin, dişini her daim gösterirsin, uzun takaslara girmezsin ama arada üstüne q ile atlayıp aa vurup dürtüp geri adım atarsın, her pozisyon hatasını damage vererek cezalandırırsın. Kill çıkartamazsın belki ama agresif oynamışsındır, şampiyonun limiti o kadardır öyle oynarsın. Draven veya Caitlyn alıp da rakibin üstünde baskı kurmazsan zaten geri düşersin mecbursun agresif oynamaya outfarm bırakmaya erken kill almaya.
  • Lane kazanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.