Şimdi Ara

AGP 8x ile 4x takas etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 Trio 3D-2x ekran kartıyla (AGP 8x) AGP 4x slotlu bir ekran kartını takas etmek istiyorum.
    Kart 32 Bit gerçek renk verebilmelidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: catetik

S3 Trio 3D-2x ekran kartıyla (AGP 8x) AGP 4x slotlu bir ekran kartını takas etmek istiyorum.
    Kart 32 Bit gerçek renk verebilmelidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

2003 yılından kalma bi ilan gibi sanki

10liraya 64bit 64mb mx 400 vs kolaylıkla bulunabilir, takas vs olacak bi durumu yok ki kartın
  • O kart zatren 2X dir. 8X slota girmez bile .Adı ustunde S3trio3D2X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal23 -- 15 Kasım 2007; 22:17:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsal23

O kart zatren 2X dir. 8X slota girmez bile .Adı ustunde S3trio3D2X

bilip bilmeden yorum yapmazsak ne güzel olur

kart agp ise ister 1x ister 8x olsun dönüp dolaşacağı yer agp slotudur, agp slotları 2x 4x diye ayrılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

kart agp ise ister 1x ister 8x olsun dönüp dolaşacağı yer agp slotudur, agp slotları 2x 4x diye ayrılmıyor

ben de sizin gibi düşünüyorum.herkes uzman.siz bi deneyin agp 8x e takmayı o kartı bakalım oluyor mu olmuyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 15 Kasım 2007; 22:51:05 >

• quote:

bunu soylerken hıc 2x bı kartı agp8x yuvaya taktınızmı merak ettım bırde agp kartlar uzerınde centıkler vardır bunlar ne ıse yarar hıc merak ettınızmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 15 Kasım 2007; 23:30:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  AGP 8x ile 4x takas etmek istiyorum
    bu agp 2x

bu da agp 8x

hiçkimsenin uyarısı üzerine resmi değiştirdim.doğru agp 2x yerine pci resmi koymuşum.ama sonuçta agp 2x kartta 2.çentik olmadığı için agp 8x slota takılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 15 Kasım 2007; 23:57:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

quote:

bunu soylerken hıc 2x bı kartı agp8x yuvaya taktınızmı merak ettım bırde agp kartlar uzerınde centıkler vardır bunlar ne ıse yarar hıc merak ettınızmı

ftangel 'ın yukarıya resmini koyduğu kartlardan üstteki yani agp2x dediği kart agp slotunda çalışıyor öyle mi

O kart pci karttır
    agp 8x destekleyen diyelim gigabyte 8IPE1000G bir anakartın agp slotunda kesinlikle çalışmaz, ses kartını taktığımız ve hani pci slot dediğimiz genellikle beyaz olan ve her anakartta min 2 tane bulunan slotlardan birine takılırlar. Agp ile uzaktan yakından alakası yoktur. AGP2X olması söz konusu değil

• DOGRUSU BUDUR deneme ımkanın varsa bu kartı dedıgın agp8x karta bı takarmısın sonucu merak ettımde

• sn hiçkimse yanlışta ısrar etmeyin.resmi değiştirdim.

olaya bu şekilde girmeseydiniz hiç cevap yazmayacaktım
    quote:

arkadaşın ilanı mahvoldu bu arada.kusura bakma hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 16 Kasım 2007; 0:02:00 >
  • ilk defa gördüm bu kartı... takas etmek isteyendeki kart bu muymuş yani?
    Buna nerden kanaat getirip yorumumu eleştirdiniz anlamadım. ben zaten 64mb mx400 alabilirsiniz dedim 10 liraya.., 64mb olan agp 4x 8x herneyse eski tip slotlara da uyabildiğine göre sorun yok. bu kartı ki bu kart eğer ftangel'ın sonradan koyduğu şu resimdekiyle aynı olsa bile bunu agp 8x anakartı olan biri zaten ne etsin de alsın.. Benim ilk yorumuma gelen eleştiriyi ben hala anlamış değilim.
    agp2x lerin buradaki gibi tarihi kartları varmış evet, ben 99da aldığımda pc böyle bişey yoktu galiba.
    Yanlış biliyormuşum.. =(

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 16 Kasım 2007; 0:35:30 >
  • yuvaya takilmaz 1
    sis veya via chipsetli değilse ki onlar geriye dogru uyumludur 8x 4x 2x gibi
    yani intelse takarsaniz agp 8x veya 4x boardunuzla yada boardinizin agp yuvasiyla vedalaşirsiniz.
    Voltajlari sirasiyla 3.3 volt 1.5 volt ve 0.8 volt tur zira.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oguzk

yuvaya takilmaz 1
    sis veya via chipsetli değilse ki onlar geriye dogru uyumludur 8x 4x 2x gibi
    yani intelse takarsaniz agp 8x veya 4x boardunuzla yada boardinizin agp yuvasiyla vedalaşirsiniz.
    Voltajlari sirasiyla 3.3 volt 1.5 volt ve 0.8 volt tur zira.

evet katılıyorum o şekil yanlış vga takarak bord yakan tanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.