Şimdi Ara

ağlamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her sene olduğu gibi bu sene de yüksek netler yapan kardeşlerimize troll,yalancı gibi seviyesiz yakıştırmalar yapılmaya başlanmış.arkadaşlar sonuçlar açıklanınca görüyoruz geçen sene forumda 10 tane ilk 100 40 50 tane ilk 5k vardı siz beceremiyorsunuz diye millete bok atmayın töderde 70 net yapan adam töderde 110 net yapan adamı 40 fırın ekmek yese geçemez

• istiyorsan fulle istiyorsan üstüne soru yaz çöz hatta bütün türkiye geneli denemelerde birincilikleri elde et. ÖSYM sana x sınavında türkiye birinciliğin var mı? şeklinde bir soru sormayacak. Gerçekten çok iyi yapıyorlardır fakat kaçırdığın bir nokta var. Şuan 70 net yapan birisinin gelecekte ne yapacağını bilemezsin. Hele ki 5 ay varken. Sınavda çözdüğün sorular ortada. Türkçe için paragraf çözüyorsun çalışman gereken her gün 10-15 düzeyinde bir paragraf ve üstüne çok iyi bir şekilde önder hoca vb. dil bilgisini halledip 1 soru bankası çözmek. Al sana 38 Türkçe. Matematik için 3d gibi bir kaynak alıp ıkına kıkına çöz ve gerçekten o sorular üzerinde vakit harca. Odaklan emek ver geometri içinde aynı şekilde sosyal içinde fen içinde. Kısacası 70 netteki birisinin 110 nete çıkıp çıkamayacağını bugünden bilemezsin. Ülkeden gitmeyi düşünenlere kızıyordum, insan büyüdüğü ülkeden neden gitmek ister ki? Ekonomi kötüyse düzeltilir, Eğitim sistemi düzeltilir o düzeltilir bu düzeltilir fakat Başkasının kötülüğünü isteyen insanlar ..

Yapanlar vardır fakat o 110 yaptım diyen herkes o neti yaptı mı? Eğer içlerinden 1 kişi bile yapmadıysa o zaman troldur.
  • Sınava 5 ay kaldı ya hemen fırlıyor troller.

Zamanlı mı çalışıyorsunuz.

O adamlar sene başında veya çeyreğinde 110'a 75 yapmadılar emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam 3.5 k yapan arkadaş bir konuya ben bu aylarda 50 ayt bile yapamıyordum yazmıştı. Çoğu kişiyi geçmiş sanki hocam ne dersiniz? Hepsi değildir ama çoğu balon. Her yıl böyle troller var sonuçlar açıklanınca çoğu kayboluyor. Zaten ilk 5k ya giren adamların çoğu da sene içinde forumda aktif olmuyor. Neyse bu kadar konuşmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeşim ben de o başlığa 70+ 110+ yazanlardanım lakin 17kdan mezunum ve geçen sene bu netlerin yanından geçemezdim bu zamanlar. İnsanların moralini bozmaya gerek yok herkes çalışmaya devam etsin. Umutsuzluğa kapılmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 3:25:46 >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    İlk 5k'dakiler çoğu töderde +100 +70 yapıyordu işimiz gücümüz yok sizi mi trollücez önünüze gelene troll diyosunuz
  • Töder gerçek sınavdı da bizim mi haberimiz olmadı? Töder belirleyici değildir sırf töderden 110+ 70+ aldın diye gerçek sınavda da böyle olacak diye bir şey yok.(burada parentez açayım bende töderde iyi yaptım kendimce lakin töder ösym ile kıyaslanamayacak kadar basit bir sınavdı) Ayrıca bu forumda seviyesi iyi olan insanlar olduğunu biz de gayet iyi biliyoruz ama kusura bakma seviyesi iyi olan insan kadar kafadan netler sallayan insan var.

• Trolleyen sıkan illa ki vardır hiç yok değildir ama dersle işi gücü olmayan sınava sağlam hazırlanmayan bir adamın burada işi ne ? Niye kullansın burayı? O yüzden buradaki seviye oldukça iyi netlerin %80i doğrudur yapan yapıyor

• töder sınavı kesinlikle ösym kadar eleyici ve özgün bir sınavdı o yüzden yaptığınz netler gerçek sınavda o stres altında yapacağınız netlerin 1-1 aynısıdır. Tebrikler hocam şimdiden ilk 100 bursunu nasıl harcayacağınızı düşündünüz mü?
  • Her net mevzusunda aynı mevzu. İnsanların temeli ve seviyesi vardır. Kimisi için 60 net kötü iken kimisi için mükemmeldir. O yüzden yapılan netleri başkalarıyla kıyaslamayı bırakıp hedeflere odaklanıp çalışmak lazım. Herkes sikletine göre en iyisi olursa kimse mutsuz olmaz

• Yav ben geçen sene 2.5k yaptım zaten boş yapma yüzde doksaniniz gerçek sınavda toderden düşük yapacak 1k dakilerin çoğu da toderde tyt yı 110 115 ayt yı 77 78 yapıyordu zaten inanmayan gitsin geçen senelere baksın burada boş yapmayın

• Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef ki doğru diyorsunuz. Sınav ile bu denemeler bambaşka. En basitinden geçen sene töderde 98 net 11k ya tekabül ediyordu gerçek sınavda 95 yapan adamların çoğu töderde 108-110 yapan adamlardı zaten. Gerçek sınavda 1k 2k yapan adamlar dediğiniz gibi töderde özdebirde olsun hep fule yakın yapan hatta ayt yi fulleyen adamlardı(tabiki istisnalar var).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istiyorsan fulle istiyorsan üstüne soru yaz çöz hatta bütün türkiye geneli denemelerde birincilikleri elde et. ÖSYM sana x sınavında türkiye birinciliğin var mı? şeklinde bir soru sormayacak. Gerçekten çok iyi yapıyorlardır fakat kaçırdığın bir nokta var. Şuan 70 net yapan birisinin gelecekte ne yapacağını bilemezsin. Hele ki 5 ay varken. Sınavda çözdüğün sorular ortada. Türkçe için paragraf çözüyorsun çalışman gereken her gün 10-15 düzeyinde bir paragraf ve üstüne çok iyi bir şekilde önder hoca vb. dil bilgisini halledip 1 soru bankası çözmek. Al sana 38 Türkçe. Matematik için 3d gibi bir kaynak alıp ıkına kıkına çöz ve gerçekten o sorular üzerinde vakit harca. Odaklan emek ver geometri içinde aynı şekilde sosyal içinde fen içinde. Kısacası 70 netteki birisinin 110 nete çıkıp çıkamayacağını bugünden bilemezsin. Ülkeden gitmeyi düşünenlere kızıyordum, insan büyüdüğü ülkeden neden gitmek ister ki? Ekonomi kötüyse düzeltilir, Eğitim sistemi düzeltilir o düzeltilir bu düzeltilir fakat Başkasının kötülüğünü isteyen insanlar ..

Yapanlar vardır fakat o 110 yaptım diyen herkes o neti yaptı mı? Eğer içlerinden 1 kişi bile yapmadıysa o zaman troldur.

• Yazık ulan

• Geçen sene sınava girip de burada olan varsa açık açık yazsın millet de görsün 2 beğeni alacam diye yalan gonusmayın

• Geçen sene töderde TYT 2K gerçek sınavda 25K gerçeklik payı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.