|
Bildirim
|
istiyorsan fulle istiyorsan üstüne soru yaz çöz hatta bütün türkiye geneli denemelerde birincilikleri elde et. ÖSYM sana x sınavında türkiye birinciliğin var mı? şeklinde bir soru sormayacak. Gerçekten çok iyi yapıyorlardır fakat kaçırdığın bir nokta var. Şuan 70 net yapan birisinin gelecekte ne yapacağını bilemezsin. Hele ki 5 ay varken. Sınavda çözdüğün sorular ortada. Türkçe için paragraf çözüyorsun çalışman gereken her gün 10-15 düzeyinde bir paragraf ve üstüne çok iyi bir şekilde önder hoca vb. dil bilgisini halledip 1 soru bankası çözmek. Al sana 38 Türkçe. Matematik için 3d gibi bir kaynak alıp ıkına kıkına çöz ve gerçekten o sorular üzerinde vakit harca. Odaklan emek ver geometri içinde aynı şekilde sosyal içinde fen içinde. Kısacası 70 netteki birisinin 110 nete çıkıp çıkamayacağını bugünden bilemezsin. Ülkeden gitmeyi düşünenlere kızıyordum, insan büyüdüğü ülkeden neden gitmek ister ki? Ekonomi kötüyse düzeltilir, Eğitim sistemi düzeltilir o düzeltilir bu düzeltilir fakat Başkasının kötülüğünü isteyen insanlar ..
Yapanlar vardır fakat o 110 yaptım diyen herkes o neti yaptı mı? Eğer içlerinden 1 kişi bile yapmadıysa o zaman troldur. |
töder sınavı kesinlikle ösym kadar eleyici ve özgün bir sınavdı o yüzden yaptığınz netler gerçek sınavda o stres altında yapacağınız netlerin 1-1 aynısıdır. Tebrikler hocam şimdiden ilk 100 bursunu nasıl harcayacağınızı düşündünüz mü?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 3:25:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|