Bildirim
Ağlamak isteyen varsa..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Çok kötüyüm -
benden kötü olamaz.. -
Kız arkadaşımdan 2 hafta önce ayrıldım 1 hafta önce başkasıyla çıkmış bana inat için.şimdide beni sevdiği halde dönmüyor Severek ayrılmak kadar kötü bişi yok -
boşver kızlar blüğüm sızlar -
quote:
Orjinalden alıntı: x264
Kız arkadaşımdan 2 hafta önce ayrıldım 1 hafta önce başkasıyla çıkmış bana inat için.şimdide beni sevdiği halde dönmüyor Severek ayrılmak kadar kötü bişi yok
sen onu bana sor.. boşver hacu unutucan .. bn bu sabah ayrıldım daha.. düşün halimi 9 bira bi 50cl rakı içtim ve şu haldeyim değmiyor üzülmeye ..tr et
-
geçmiş olsun kardeşim -
quote:
Orjinalden alıntı: x264
Kız arkadaşımdan 2 hafta önce ayrıldım 1 hafta önce başkasıyla çıkmış bana inat için.şimdide beni sevdiği halde dönmüyor Severek ayrılmak kadar kötü bişi yok
sen onu bide bana sor...
-
arkadaşlar bn izleyemdim açılmıyo konu nedir anlatsanıza -
quote:
Orjinalden alıntı: can0bjk
arkadaşlar bn izleyemdim açılmıyo konu nedir anlatsanıza
Arkadaş sevgilisinden ayrılmış başka efkarlı olan varsada kendi gibi Rafet el Roman'ın Sorma Neden kilibini izlesinler dahada çok efkarlanıp ağlasınlar istemiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X