Şimdi Ara

Age of Warring Empire strateji savaş oyunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
11
Favori
26.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Arkadaş referans için konu açmış, hiç başlamayın, travian ve klanların oyundaki kaynaklar için bile para isteyen versiyonu gibi düşünün. Android ve iosta bedava oyun oynanmaz.

he gülüm he.

1 lira bile para vermedim bu oyuna, gold coin kullanmadım, 6 tane şehrim var levelleri 41,39,36,30,30,30. kasada her hafta 3 milyon cc birikiyor. 40k askerle her yerde yardiriyorum. referans kodunu doğrudan bana ulasilsin aynı serverda toplasalim servera hakim olalım diye yazdım, referanstan gelen altınla hiçbirşey yapamazsın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaş referans için konu açmış, hiç başlamayın, travian ve klanların oyundaki kaynaklar için bile para isteyen versiyonu gibi düşünün. Android ve iosta bedava oyun oynanmaz.

Bu oyunda gold coin olmadan çok iyi yerlere gelinebilir ama tek başına server lideri olunamaz (veya ilk 10'a girilemez). Bu durum da ekip çalışması ile grup liderliğine ulaşılarak aşılabilir. Onun dışında oyunda gold coin gerekmiyor, gereken miktar da (hero slot'u açma vb) günlük kazanımlarla karşılanabiliyor.

Oyunun en büyük sorunu, altın olmadan özellikli kahramanlara ulaşamamanız. Bu kahramanlar (örneğin Master Panda, Bodacious vb 23G kahramanlar) iyi geliştirildiklerinde sıradan kahramanları ezip geçiyorlar. Ayrıca Iron Mask, Aquarius, Aries vb farklı özellikte kahramanlar mevcut. Örneğin Iron Mask, 1 saatlik mesafeye anında ulaşabiliyor (günde 3 defa). Turkey Knight ise ulaşım zamanını yarıya indiriyor (sanki Quick Marching Card kullanılıyor gibi).

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigris_puratu

quote:

he gülüm he.

1 lira bile para vermedim bu oyuna, gold coin kullanmadım, 6 tane şehrim var levelleri 41,39,36,30,30,30. kasada her hafta 3 milyon cc birikiyor. 40k askerle her yerde yardiriyorum. referans kodunu doğrudan bana ulasilsin aynı serverda toplasalim servera hakim olalım diye yazdım, referanstan gelen altınla hiçbirşey yapamazsın .

Bu gibi oyunlar zaman ve para tuzağıdır, para vermeden asla en iyisi olunamaz. Neyse isteyen oynar ben karışamam, sadece referans için açtığını belirttim.

• hacı offline oynanmazmı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

hacı offline oynanmazmı bu ?

oyunun özelliği online olması, offline olsa ne yapcanki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigris_puratu

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

hacı offline oynanmazmı bu ?

oyunun özelliği online olması, offline olsa ne yapcanki :)

Online olursa sürekli takip falan gerekecek Ben s40 tellerdeki gibi basit strateji oyunları istiyorum.Mesela art of war 2 gibi
  • cc milyoneri olarak oyunda yanıma gelip level 5 olan herkese cc hediye edilir :)

• Tigris_puratu T kullanıcısına yanıt
    Iyi gunler. Ben server 102 deyim. 31 levelim. 1. Siradayim. Ancak 5 yildizli S harfli heroyu nasil alirim. Devamli eko yaptim. Ancak herolarim cok zayif. Wildlere yetiyor da gercek savaslarda tras oluyorlar.

• Tigris_puratu T kullanıcısına yanıt
    Bu arada 1.66 versiyonla kuleden hero kazanabirmiyiz. 5 yildizli olmasi gerekiyor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

Iyi gunler. Ben server 102 deyim. 31 levelim. 1. Siradayim. Ancak 5 yildizli S harfli heroyu nasil alirim. Devamli eko yaptim. Ancak herolarim cok zayif. Wildlere yetiyor da gercek savaslarda tras oluyorlar.

Yeni server'larda deneyimsizim ama eski server'lara da artık aynı tower quest sistemi geldi. Hero'ları artık sadece 'Hero' bölümünden 'Normal' ve 'Elit' başlığı altından elde edebilirsin, 5 yıldızlı, 19G hero elde etmek eskisinden daha zor yani. Eskiden 100. kattan itibaren her 20 katta bir 5 yıldızlı 15-18-19G Hero kazanıyor ve bunların 6'sını birleştirerek S formasyonunda kahraman elde etmeye çalışıyorduk, elimizde bir sürü 5 yıldızlı Hero oluyordu. Artık bu imkansız hale geldi. Eline geçen 5 yıldızlı kahramanları formasyon harfine bakmaksızın elinde tutmanı tavsiye ederim. E formasyon bile olsa iyi-kötü işini görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Yeni server'larda deneyimsizim ama eski server'lara da artık aynı tower quest sistemi geldi. Hero'ları artık sadece 'Hero' bölümünden 'Normal' ve 'Elit' başlığı altından elde edebilirsin, 5 yıldızlı, 19G hero elde etmek eskisinden daha zor yani. Eskiden 100. kattan itibaren her 20 katta bir 5 yıldızlı 15-18-19G Hero kazanıyor ve bunların 6'sını birleştirerek S formasyonunda kahraman elde etmeye çalışıyorduk, elimizde bir sürü 5 yıldızlı Hero oluyordu. Artık bu imkansız hale geldi. Eline geçen 5 yıldızlı kahramanları formasyon harfine bakmaksızın elinde tutmanı tavsiye ederim. E formasyon bile olsa iyi-kötü işini görecektir.

dostum sağol. bu birleştirme işinde levelden ziyade harflerinin gelişmesi gibi bir artımız oluyor galiba. ben 1 yıldızlı heroları kovdum. o slotlara daha fazla yıldızlı hero almak için. ancak bu tavernada yıldız meyhanesi var. oradan 23 altın ve 414 altına hero mu veriyor, hero şansı mı? 414 çok ama 23 altın verebilirim. ben de 1 tane 4 yıldız var gerisi 3 yıldız. elit çevirme yapıyorum en fazla 3 yıldız çıkıyor. :))))

son soru olarak; hero pedia diye bir yer var. bir sürü hero var. ancak reklam galiba. çünkü alım yapamıyoz.

saygılar...

• http://m.aptoide.com/list/versions/com.stac.empire.main/142

aptoide ile eski versiyonlardan çalışanı bulun ve towerda herolari doldurun sentezleyin ;)

• ben inv kodunuzu girdim ama geçersiz dedi a25 deyim
  • Selam.. koca gogil amcada bu sahane oyuna tek referans burasi bulabildim..
    Bahsettiklerin dogrultusunda oyuna basladim her sey iyi guzel, fekat takildigim yerler var..
    Mesela marketten kaynak aktarimini yapamiyorum ve kaynak sikintisi cekiyorum
    Bu market olayini biraz acsan, soyle aptala anlatir gibi bekliyorum selam

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

Eğer 24. serverde (A24-Cotta) oynamayı düşünürseniz (ki bence en iyi serverlardan biri) oyunda yardımcı olabilirim. Oyuna girmediğim gün yok ve Level 42'yim. Gelişiminizi desteklerim ve yönetici olduğumdan sizi belli bir gelişime getirerek gruba alabilirim.

Başlama kodu olarak 5249842213 kullanabilirsiniz.

Gerçekten de hastalık yapan, keyifli bir oyun.

Hngi serverda oldugumuzu nasil ogrenceyiz. Yardmdan kacmazsin demi

• quote:

dostum sağol. bu birleştirme işinde levelden ziyade harflerinin gelişmesi gibi bir artımız oluyor galiba. ben 1 yıldızlı heroları kovdum. o slotlara daha fazla yıldızlı hero almak için. ancak bu tavernada yıldız meyhanesi var. oradan 23 altın ve 414 altına hero mu veriyor, hero şansı mı? 414 çok ama 23 altın verebilirim. ben de 1 tane 4 yıldız var gerisi 3 yıldız. elit çevirme yapıyorum en fazla 3 yıldız çıkıyor. :))))

son soru olarak; hero pedia diye bir yer var. bir sürü hero var. ancak reklam galiba. çünkü alım yapamıyoz.

Heropedia'da parayla satılan kahramanların açıklamaları mevcut. Şahsen ister 23 altın, ister 414 altın, kesinlikle buraya para yatırmayın, saçınızı başınızı yolarsınız, paranız çöpe gider. Bu oyun ihtimal hesaplarında daima kullanıcı aleyhine çalışır, harcadığınız para ile kalırsınız. Bu oyuna para harcamayacaksanız, gold coin'lerinizi 'hero slot'u açmada ve şehrinizi başka bir yere taşımada kullanmak için saklayın.

Para harcamadan gold coin kazanma seçenekleriniz zor da olsa mevcut ama daha çok ileri seviye kullanıcılar için;

1) Günlük login olma (haftanın 5 gününde 1'er gold coin)
    2) Dragon'a ilk saldıran kişi olmak (23 saatte bir çıkar)
    3) Hazine haritası oyununda (haftalık), ilk 3'e girmek
    4) Level 3 hazine sandığı yağmalamak (Level 8-9-10 hazinelerden çıkar)
    5) Arena'da ilk 100'e girenler 1 gold coin, ilk 50'ye 2 gold coin, ilk 10'a 5 gold coin ödül var, ödül sayacınız sıfıra indiğinde bu sırada olmanız şartıyla kazanıyorsunuz.

Hero'larda harfler sayesinde ekstra atak gücü kazanıyorsunuz, iyiden kötüye şöyle sıralanıyor: S-A-B-C-D-E

Para harcamadan kazanacağınız en güçlü hero ise, 21G gelişime sahip ve 585000 prestij puanı ile birlikte kazanılıyor.

Her bir kahramanı geri dönüşsüz şekilde toplam 10 kere geliştirebiliyorsunuz (enhancement), bu işe koyulmadan önce kahramanınızı level400'e getirmiş olmanızda fayda var. En basit geliştirme 10,000 copper coin ile yapılıyor ve kazanılan iyileştirme sınırlı ama hiç yoktan iyidir. Geliştirme seçeneğini üstten seçip, 'Yenile' butonuna bastığınızda, rastgele atak ve defans artı puanları görüntüleniyor. Bu sayılar düşükse (30'un altında) bence geliştirmeyi almayıp 10,000 copper coin daha harcayarak şansınızı yeniden denemenizde fayda var. Gold coin'le yapacağınız geliştirmeler de 2 kategoride ve her seferinde 30 veya 60 gold coin harcanıyor ancak çok daha fazla atak-defans puan artısı kazanıyorsunuz. Her kahramanda toplam 10 defa 'geliştirme' yapma hakkınız olduğundan, bu hakkı iyi değerlendirmek gerek.

@Aydanadam
    Marketten kaynak aktarımı ile ne kastediyorsun? Para verip ihtiyacımız kaynağı satın alıyoruz. Satmak istediğinizde ise önceden bir ürünün satış fiyatlarını ve dip fiyatları inceleyin, daha sonra da satış aciliyetinize göre bir fiyat belirleyin. Örneğin food'u en ucuza satan kişi 0,13 copper coin fiyat verdiyse ve siz de acil satış beklentisindeyseniz, fiyatınızı 0,129 olarak belirlersiniz. Düşük hacimli satışlarda daha yüksek fiyat belirleyebilirsiniz, mal ne kadar düşük hacimdeyse o kadar kolay satılır, o kadar fazla kişiye hitap eder. Örneğin, 200000 birim food'u 0,13'den satıyorsanız, 50000 birim food'u 0,139'dan satabilirsiniz muhtemelen. Fiyatlar dalgalandığı için iyi takip etmek gerekiyor.

• Bende bugün yükledim. Porque nickim eklersen ve yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydanadam

Selam.. koca gogil amcada bu sahane oyuna tek referans burasi bulabildim..
    Bahsettiklerin dogrultusunda oyuna basladim her sey iyi guzel, fekat takildigim yerler var..
    Mesela marketten kaynak aktarimini yapamiyorum ve kaynak sikintisi cekiyorum
    Bu market olayini biraz acsan, soyle aptala anlatir gibi bekliyorum selam

ayrı hesaplarla ayrı sehirlerin varsa 1 ana hesabın olur diğerlerinin kaynaklarini marketten al sat yaparak diğerine aktarıyosun normal alış veriş yani. mesela benim 9 sehrim var hepsinin kaynaklarını ana sehrime satıyorum ve kazandigim cc ile gem geliştiriyorum.. şu anda 140 milyon force ordum var hızla da gelişiyor, tek kuruş gerçek para harcamadan bu güç gerçekten büyük bir güç :)

• Bugün başladım bakalım 25. serverda. Kodu da mesajı attıktan sonra girerim. Uzun zamandır oynayacak oyun arıyordum. Blood Brothers ve Clash of Clans'tan sonra bunu denemeye karar verdim. Bakalım hayırlısı...
  • doktor sağol...

ancak bizim serverda kaynak satışı yo gibi.

cc kazanmak için strongtan başka çaremiz yok. millet para ile askerin kritiklerini falan 10 yapıp dalıyo. 2. sıradaki ben arenada 30 dayım :)))

herolarım daha 108

prestige 215 bin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.