Şimdi Ara

Age of Mythology, Extended Edition'uyla Steam'e Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu serilerin steamde çıkması beni mutlu ediyor ancak EE (empire earth) gelirse çok mutlu olurum.

Sierra(2008'de battı) ve Stainless(2005'de battı) steel batalı 6 yıldan fazla oldu.

Oyunun asıl adamı şuan dil öğretmenliği yapıyor .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • çok iyi bir haber darısı rise of nationsun başına çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu serilerin steamde çıkması beni mutlu ediyor ancak EE (empire earth) gelirse çok mutlu olurum.

Zamanında deli gibi saatlerce oynardım Empire Earth'ü. Ondan sonra oynadığım strateji oyunlarının hiçbiri bana onun kadar keyif vermedi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FERFEROS

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Bu serilerin steamde çıkması beni mutlu ediyor ancak EE (empire earth) gelirse çok mutlu olurum.</blockquote><br><br>Zamanında deli gibi saatlerce oynardım Empire Earth'ü. Ondan sonra oynadığım strateji oyunlarının hiçbiri bana onun kadar keyif vermedi.

Ben hala deli gibi oynuyorum oyunun ayrı bir yeri var bende.

Orijinalden alıntı: sniper23

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Bu serilerin steamde çıkması beni mutlu ediyor ancak EE (empire earth) gelirse çok mutlu olurum.</blockquote><br><br>Sierra(2008'de battı) ve Stainless(2005'de battı) steel batalı 6 yıldan fazla oldu.<br><br>Oyunun asıl adamı şuan dil öğretmenliği yapıyor .

Bunları bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler.
    aynen öyle insta buy!
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.