Şimdi Ara

Age Of Empires 3 Kartlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bısey merak edıorum.oyunda ironmonger ve silversmith diye 2 kart war.bu kartlar daha hızlı altın cıkartmaya yarıor.sımdı bu kartlardan 2 sınıde kullanırsam altın cıkarma hızım daha mı cok artıyor ?bide turklerle oynarken olmazsa olmaz kartlarınızı yazarmısınız.

• hızlı olur tabi
  • great bombard ve yeniçeriler
  • ben hiç bişe anlamadım o kart olaylarından nedir onlar yaw?
  • experience (xp)kazandılça oyundayken bayrağın ustundeki cubuk doluyo o dolunce 1 tane kart hakkın oluyo ordan istediin kartı secıosun ve bi sure sonra senin town centerına gelıo o sectiin şey (upgrade ler gelmes otomatik calışır)mesela 8 tane yeniçeri kartını sectin home city den (anaşehirden 8 tane asker cıkar senden para yemek vs. eksilmez)gemiyle sana gelir .......bazı kartları acmak için çağ atlaman gerekir xp kazanarak level atlarsın level atlayınca home city de choose cards olması lazım ordan cardları acman lazım (unlock a bascan) sonra oyunda onları kullanabilrsn bazı kartlar bi kere kullanaılabılıo biraz boğucu oldu yazı ama.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: BÈZO

ben hiç bişe anlamadım o kart olaylarından nedir onlar yaw?

Eğer daha önce Painkiller oynadı iseniz kartların yararını göreceksiniz. Kartları kullanmak son derece önemli. Bazı kartlar çok fazla avantaj sağlarken bazıları ise işe yarar oluyor. Tecrübe puanınız ile kart alıyorsunuz. Tecrübe puanınız ise kaşifinizin gezmesi ile, öldürdüğünüz askerler ile, yıktığınız binalar ile ve transport merkezlerine gelenlerle artıyor.
  • Osmanlılar altına çok ihtiyaç duyan bir ırk olduğu için altın veren kartlardan bulundurmanda fayda var onun dışında işci kartlarıda şart çünkü ekonomileri zayıf ayrıca 2. çağda rush için 2. çağa yönelik asker veren kartlardanda al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 7 Kasım 2005, 2:35:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ordan çıkan yeniçeriler population kaplıyormu
  • evet asker kartları population limite dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

great bombard ve yeniçeriler

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashocklı

quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

great bombard ve yeniçeriler

+1

oha 7 yıl olmuş sen konuya cevap yazıyorsun
  • capitalism kartı ne işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.