Şimdi Ara

AGE OF EMPİRES 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu dünya üzerinden bağlanan kişilerle yani dünyadaki kişilerle online oynamak istiyorum heryeri altına üstüne getirdim ama bir sonuca ulaşamadım yardımmmmmmmmmmmmmmmm

• Malesef microsoft zone serverlarini kapatti,halbuki herkes aok3 ü zone da oynamayi bekliyordu,şu anda farkli serverlar var ,www.gamepark.eu/en veyahttp://www.gamespyarcade.com/ buraları deneyebilrsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Malesef microsoft zone serverlarini kapatti,halbuki herkes aok3 ü zone da oynamayi bekliyordu,şu anda farkli serverlar var ,www.gamepark.eu/en veyahttp://www.gamespyarcade.com/ buraları deneyebilrsin .

evet microsoft kapattı o yüzden biraz zor

• ya arkadaşlar bu age of empries 3 te Türk bayrağı koydukları için osmanlı devletine bi dava vardı sonucunu bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

ya arkadaşlar bu age of empries 3 te Türk bayrağı koydukları için osmanlı devletine bi dava vardı sonucunu bilen varmı ?
    ben böyle bir şey olduğunu daha yeni senden duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: athlon_35

quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

ya arkadaşlar bu age of empries 3 te Türk bayrağı koydukları için osmanlı devletine bi dava vardı sonucunu bilen varmı ?
    ben böyle bir şey olduğunu daha yeni senden duydum

ben de yeni duydum ama mantıklı aslında osmanlı devletinin bayrağı türkiye'nin bayrağı ile aynı değilki neden türkiye'mizin bayrağını koymuşlar şanlı osmanlı'nın bayrağı dururken ilginç bende yeni farkettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empire 3 HATA
    10 ay önce açıldı
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.