Şimdi Ara

Age Of Empires 2 Rehber

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar age of empires 2 rehberi ile karşınızdayım.Bu rehberde oyun ile ilgili size yardım edeceğim.Çoğu kişi oyunu oynarken ben daha yeni başladım adam ne ara bu kadar puan kasmış diyorsunuzdur.Bu oyunu oynarken önemli şeyler
    -Hızlı oynamak
    -Kaynak kasmak
    -Irkları iyi tanımak
    -Uygulayacağınız rush bilmek
    -Askere önem göstermek
     Age Of Empires 2 Rehber
    Hızlı Oynamak
    Hızlı oynamak için komutları iyi bilmelisiniz mesela oyun başladığı gibi sen ev yapmak için işçilerin menüsünde dolaşırken adam A-Q komutuyla direk üç tane ev dikebilir.Oyunu ne kadar hızlı oynarsanız o kadar hızlı asker basıp adamlar daha asker basarken köylerini yıkıp geçebilirsiniz.
    Kaynak Kasmak
    Oyunda En önemli şeylerden biridir kaynak.Kaynak olmazsa hiçbir şey olmaz.İlk Çağda yemek ile odun kasmalı.Sonraki çağlarda taş altına geçmelisiniz ve kaynakların düzenini sağlamalısınız.
     Age Of Empires 2 Rehber
    Irkları iyi tanımak
    Oyunda
    Britons
    Celts
    Franks
    Goths
    Teutons
    Vikings
    Byzantines
    Persians
    Saracens
    Turks
    Chinese
    Japanese
    Mongols
    Spanish
    Huns
    Koreans
    Aztecs
    Mayans
    Irkları bulunmaktadır bundan ayrı olarak the forgetten ve africa kingdoms dlc lerini satın alırsanız başka ırklarda gelmektedir.Irklar olarak seçeceğınız ırkın özelliklerini bilmeli counterlarına bakarak ırk almalısınız.Bana soracak olursanız başlangıç için hunlar popülasyonu 200 den başladığı için hızlı gelişebiliyorsunuz.Normal oynayanlar için türkler ve persler ama karşıda british varsa pers almayın okçuları sizi darmadağan eder.Deniz Savaşları içinde vikings alın.
    Rush'lar
    Oyunda 2 tane rush vardır.
    Feudal age rush:Hızlı oynayanların taktiğidir feudal age rush yapmak için feudal age'e geçtiğinde direk asker basmalı diğer köyler kaynak basarken onları yenmelisiniz.
    Castle age rush:Çoğu kişinin kullandığı taktiktir castle age geçip kale kurup asker basıp saldırmalısınız
    Rush yaparken en önemli konu hızlı oynamaktır.Birde farklı olarak dark age rush var ama kullanılmadığı için yazmadım
     Age Of Empires 2 Rehber
    Askere Önem Göstermek
    Oyunda önemli olan asker basmaktır kasılayım kaynak basım araştırmaları yapayım düzen kurayım derken birde baktınız adam askerleriyle geliyor.İste O zaman yandınız oyunu hızlı oynayıp asker basın.
    Bunlar Dışında
    Oyunda birçok multiplayer modu var.Cba,Cft,West europan diplomacy,Lotr,Romans vs barbars,Game Of thrones,Jurassic park vs modlar var.Bu modlar çok eğlenceli özelliklede cba bundan sonra cba rehberi yapıcam.Oyunda sistem söyle elo 1600 den başlıyor yenerseniz 5 puan artıyorsunuz yenilirseniz 5 puan azalıyorsunuz.Rm ve Dm
    sistemleri var.Haritalar bol ve farklı türlü haritalar var.Eğer iyi oynamak istiyorsanız pro maçlarını izleyin ve iyi pro türk oyuncularından ders alın şu anda bildiğim kadarıyla
    dünya sekizincisi AOC_Coach diye bir türk ders veriyor danışabilirsiniz
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana bundan sonra cba rehberi yapacağım.

• Sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandulf -- 14 Ağustos 2016; 19:53:00 >
  • Emeğinize sağlık hocam. Ben AOE2 yi çok eskiden 3-4 saat amatörce oynamıştım. Geçen yıl steam indirimlerinde aldım, bu yaz arkadaşlarımda biraz oynadık ve baya keyif aldım. Oyunda çoğu şeyi bilmediğim için arkadaşlarımın yardımıyla oynuyorum denilebilir. Steam den oynuyorsanız ve newbie bir oyuncuyla uğraşmak istiyorsanız ekleyin birlikte oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Emeğinize sağlık hocam. Ben AOE2 yi çok eskiden 3-4 saat amatörce oynamıştım. Geçen yıl steam indirimlerinde aldım, bu yaz arkadaşlarımda biraz oynadık ve baya keyif aldım. Oyunda çoğu şeyi bilmediğim için arkadaşlarımın yardımıyla oynuyorum denilebilir. Steam den oynuyorsanız ve newbie bir oyuncuyla uğraşmak istiyorsanız ekleyin birlikte oynayalım.

Nickim gandulf ekle oynayalım kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires IV [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.